Юли 2006 - Тема 87

• 13 161
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
Dobroутро! Hug

Дю, пиши днес как си? Всеки ден те мисля, ей!

Дидито, моят съвет е без резервация да не тръгвате към морето, защото търсенето там на място е убийствано, особено с малко дете. И накрая да не се хвърлите на нещо каквото и да е, защото ви е писнало. Ние един път направихме тази грешка, още не бях родила и от тогава не повтарям. Naughty
Колкото до бременност и работа....За някои са съвместими за други-Не. Независимо от естеството на работа, каквото и да си говорим си има напрежение и се хабят нерви.
Пепи, аз ако бях в положението на колежката ти и бременна съм застрашена от съкращение бих постъпила по същия начин. А дали тя е забременяла само, за да си запази работата никой не го знае и не може да твърди подобно нещо. Аз мисля, че работа има и винаги ще има, тъпо е да се женим за работата си, защото в един момент шефовете си гледам само собствената изгода и не мислят за работниците си.
Така де, всеки прави каквото го акъл учи. Simple Smile

Ние с Ема след малко излизаме, отиваме на гости на моята дружка, Ема да си поиграе с приятелката си. Много е щастлива, че вече са тук, вчера му дръпна голям рев за нея като си тръгваха.
Имам да купувам още доста неща за родилното и бебето, но хич не ми се разкарва по магазините в тези горещини. Ще чакам събота и ще ходя с Калин и колата по големите магазини. Там има всичко и да се приключва вече с терзанията ми около бебето. Остава ми после само чакането. Simple Smile

Хубав и прохладен ден! Hug

# 166
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Такааа, извинявам се, ако някой с е почувствал лично обиден по някакъв начин от възмущението, което изразих!

В случая не става въпрос да си женен за работата си, нито да не ползваш болнични, когато се налага. С ръка на сърце казвам, че става въпрос за преиграване, нежеление за работа и опити за разиграване на институции.

Отношението ми към случая е такова  и такова ще си остане. Описаните действия са в разрез с моите разбирания. Естествено, не мога да опиша всички подробности, които съпътстват случката, за да добиете реална предства какво имам в предвид. Знаейки и тях обаче, съм сигурна, че винаги ще има хора, които ще ме обвинят за това, че упреквам жената, дейставала по този начин. Лошо няма - различни хора, различни мнения! Просто за мен опитите за тарикатеене по този начин са възмутителни. И ако друг на нейно място би постъпил по този начин-ок, въпрос на личен избор, щом системата го позволява...По принцип уважавам правото на личен избор на всеки, когато обаче то не пречи на другите!

# 167
Didi,
не искам да влизам в излишни полемики,но не виждам нищо странно в жена с корем,която работи.Много са факторите,които предопределят избора й..
Първо,не мога да се съглася,въпреки че аз самата имах ужасно тежка бременност,бременната да се възприема като болна или нещо от този род
Второ,има определен род динамични и развиващи се професии,които просто не позволяват по-дълго отсъствие,тъй като неминуемо води до неадекватност на по-късен етап при връщане на работа. ..и не на последно място, самото психологиечско състояние на жената..Аз например,въпреки укорите от много хора,не спрях до 1 час преди раждането да работя ,тъй като в къщи се побърквах от мислене как ще е,дали детето ще е добре и т.н.
Все пак,наистина е въпрос на личен избор и нагласа.
Ели,ако минете към Варна,обади се да пийнем по едно Mr. Green

# 168
Ха хааа, тази жена, която е решила да направи бебе за да не работи, мога да й пожелая само успех. Като се роди малкото, тогава ще види какво е яко натоварване- и физическо и психическо. В офиса е "Ибреееее, курорте..." в сравнение с майчинството(поне за мен така беше) Mr. Green Обаче и  положителните емоции в майчинството са повече от колкото в офиса. Странен период е майчинството Laughing

Арлинка, направо ще ме умориш Joy Много бойна си станала в тази бременност.
Аз пратих само мъжо на концерта, че той е по-голям фен.Билетите бяха скъпи Confused

# 169
  • някъде
привет  Hug
Ние сме добре, свьршихме с всички задачки и до 2-3 дни трьгваме, но после няма да се включвам защото не се знае кога ще пуснем пак интернета, защото сме затьнали в дьлгове и трудно ще отделим 50евро за интернет Tired но живот и здраве мьжо да си намери работа и пак ще ви навестявам.
Желая на чакащите мами леко раждане и прекрасни бебчета Hug
тук са ни последните снимчици, който иска да разгледа http://www.album.bg/alekspetkov/images/16767112/94901/

Пепи, от твоя гледна точка си права, защото ти си познаваш колежката и знаеш как стоят нещата, гадно е да имаш колежка дето не пипа нищо и другите работят и заради нея- и аз имах една такава мьрза и е кофти ooooh!
Дю, много добре изглеждаш, какво само се оплакваш че си дебела Rolling Eyes
Арлина дано мьжа ти се покае и извини за постьпката си и да се сдобрите Hug
Ронка радвам се, че вече приятелката ти си е там, много е гадно да си сам Tired Ние с моята приятелка напоследьк /поледните 3месеца/ не се виждахме, нещо се отчуждихме заради децата, че се щипеха и биеха и много ми липсва и сега като се приерем ще и се обадя да се видим Rolling Eyes

# 170
Дю, много добре изглеждаш, какво само се оплакваш че си дебела Rolling Eyes

Диди, с Гергана влезнах да раждам 71 кг., сега съм почти 80, за това така се чувствам. Просто не съм свикнала с такава тежест. С предната бременност ми беше добре, ама 10 кила отгоре си е доста.  Peace

Лек път и скоро да се включиш от любимата ми Италия.

# 171
Moмичета не спорете,всеки разбира животът по различен начин.Също така всеки решава сам за себе си дали ще работи по време на бременноста.
Днес ходих в социалното да оправя документите и там дойдоха двойка мъж и жена.Станах свидетелка на разговорът им с един от служителите.Той беше много очуден че тя няма доходи,пита я нямате ли доходи.НЕ.Не сте на трудов договор? НЕ.Оказа се че когато разбрала че е бременна жената напуснала  Shocked
Много ми стана чудно защо е напуснала,като ще остане без болничен.Тя си знае,ама е тъпо не мислите ли  Thinking Можела е просто да си поиска билнични.Аз имам една такава колежка,която от самото начало е в болничен.

Арлина пиши как са нещата при теб.Тия мъже акъл нямат да ни ядосват докато сме бременни.И аз с моят имах много разправии заради играта...Сега уж не играе вече,пък дано е по-различно.

Диди успех,дано да си намери мъжо работа много скоро че да имате нет  Hug

# 172
  • Варна
Ей Бременлийките,мисля ви постоянно Hug

Рени,ти да не би да имаш да казваш нещо Whistling newsm78

Диди,Успех  bouquet.И да пуснете фиш в лотарията.Ягледай какви милиони евро имат за вземане  #CrazyMr. Green

# 173
  • някъде
newsm78 Thinking newsm78 Laughing а дано де

Жоржи казах на една приятелка да пусне и за мен един фиш Wink, така че ако спечеля всички ще ви почерпя подобаващо Mr. Green Hug

# 174
newsm78 Thinking newsm78 Laughing а дано де

Жоржи казах на една приятелка да пусне и за мен един фиш Wink, така че ако спечеля всички ще ви почерпя подобаващо Mr. Green Hug

Хаха ще бършим лиги пак по клавиатурите  Joy

Ако има нещо за казване ще разберете,споко  Stop Ще си сложа лентичка  Wink

# 175
  • Варна
Мдаааааааа точа лиги,пия бира и чакам да се включиш Heart Eyes

Дай Боже и аз скоро да съм с лентичка Praynig
Само моят да се освободи от работа да бебеправим,че то със Кекс стават тия работи Mr. Green
След такива пости,100 процента ще е мъжко Peace

# 176
  • някъде
Хаха ще бършим лиги пак по клавиатурите  Joy
еееее ти направо ме обиди Crossing Arms
мислиш, че ще мина само с една виртуална почерпка ли Tired такава ли скрьндза ти се струвам Mr. Green

и аз искам момиченце, от липса на  Кекс не мога да се оплача, даже ми е в повече Crazy, но тия пусти пари...... Tired

# 177
  • Варна
Аааа Диди недей така.Колкото повече,толкова повече Laughing Wink
Мечо Пух не те ли е учил Wink

Успех в тотото.дано да уцелите...то и 4 и 5 все файда.при този голям джакпот Peace

# 178
Хей, сладурки привет от мен!   love001  love001  love001 Много ми липсвахте!  Sad
Търсих нет зали на почивката, но уви  ooooh! Дидо първите дни имаше скайпе на стария мобилен, но си купи там нов телефон и нямаше такива настройки новия  Tired
С две думи дойдох на работа да си почина, а то какво стана..... Първо отчет - никаква почивка не беше  hahaha Венци ни разката фамилиите на трима ни. Постоянно беше нервен, все искаше нещо. В общи линии не си починах никак. Не случихме и на топло време. Успяхме само два пъти да ходим на басейн. За сметка на разходките сред природата, еко пътеки,  походи - там беше върхът. Като се прибрах още не разтоварила багажа и ме извикаха на работа .... Ама няма как, колегата трябваше да замине и той на почивка. Сега чакам с нетърпение да се приберат баба и дядо и ми обещаха да вземат децата на село цялаааааа седмица. Леле стискайте палци Венцито да не плаче за мен, че уговорката е да си го приберем ако тъгува за мама.
Ето малко снимки и от нас:  парола 11111
http://etko.snimka.bg/family/07-2009.405941.13890911
http://etko.snimka.bg/family/kasovci-2009.410263
Да не забравя, честито на всички, които са имали РД тия дни! И най-вече на Рони! Бъдете здрави, весели и щастливи!

# 179
Диди,не се и съмнявам,но нали идваш малко далечко,та затова  Wink Ти пък много си обитчива,майтапя се.

Жоржи и аз съм чувала че като е по-конценриран  материалът ставали момчета.Дрън-дрън.Пък тва за годините и кръвта е пак дрън-дрън.Всичко е Божа работа.

Ети много хубави снимчици   love001

И аз отивам да поработя...

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 08:44 от Ренито

Общи условия

Активация на акаунт