Юли 2006 - Тема 87

• 12 943
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
За кръвта не е вярно.Нали ви казах,че половинката кръводарява август,а аз забременях декември.Трябваше да е момче,ама не е. Naughty
А за секса не се оплаквайте,че аз забравих вече какво е Rolling EyesИ скоро едва ли ще ме огрее Confused
Джорджи,Рени:пожелавам ви скоро да се похвалите и вие с по едно момиченце Wink
Ние се сдобрихме,ама голям екшън беше.Като го пуснах ,2 дни седя в офиса си и се прави,че работи.Детето 2 дни не излезе да види,седи си там и все едно го няма.Направо побеснях #Cussing outИ снощи като я приспах,отидох да му кажа,че ако ще е така да си събира багажа и да се изнася и че не искам да живея с него повече.Дали с него или без него,разлика няма,като се оправям сама.Направо се изблещи! ShockedХич и не очакваше.Големи драми бяха,ама се разбрахме.Обеща че ще ми помага повече,ха да видим.Сега е гузен още и ще ми води днес колата при застарахователя.И моля ви се,единия ден като го изгоних ходил за риба с един приятел и после отишъл и си купил въдица,като съм го изгонила следващия път да ходел за риба ooooh!Направоооооо #2gunfireСега му заявих,че искам и аз подарък,след като си е направил за себе си и за мен искам. Crossing Arms
Отивам да гледам снимките на Ети.

# 181
Рени,направо ме уби с т този концентриран материал Joy
Аз ако знам формулата за момиченце...вече да съм го метнала мъжо,ама нъц... Mr. Green
Арлина,Камен изглеждаше много кротък в детските години за разлика от сестра си,пък виж сега как го очерни човечеца Mr. Green Laughing
Ронка,ще ти метна някоя снимка на мейла.. Heart Eyes

# 182

Арлина,Камен изглеждаше много кротък в детските години за разлика от сестра си,пък виж сега как го очерни човечеца Mr. Green Laughing

Tой пак си е кротък бре,ама аз съм злата жена! Crossing Arms

# 183
Я колко хубаво става като се пораздвижи темичката. Simple Smile

Рени, това с концентрирания материал ме разби. Mr. Green Не го знаех, а и неправене на секс не означава непременно концентрирам материал. Joy

Миме, казала съм ти аз на тебе, че второто ще е момиченце. Wink

Желая на всички мераклии за бебоци съвсем скоро да се похвалят. Не трябва да остава празно, че ние 3-те вече сме на финала и трябват нови попълнения. Party

Диди, лек път ви желя. И скорошно включване в мрежата. Най-вече ви желя Сашо да си намери сериозна и постоянна работа, това е най-важно. Peace Имам ти тамошния тел. ще се чуваме. Само кажи кога тръгвате, че да знам кога да се обадя да кажеш как сте пътували. Hug

Етко, много хубави снимки. Венци ти е одрал кожляка, ей! Голям бонбон. Гоги е станал почти колкото баща си. Crazy

Арлина, мъжете имат нужда от зла жена до себе си, иначе много се отпускат. Mr. Green И аз съм все злата, искащата, мърморещата, но ако му отпусна края то ще настане голяма свободия. Пък тия деца не са от въздуха, имат си баща, който трябва да поема грижи колкото и аз. Crossing Arms

Ние с моя вчера се отдадохме на полова вечер. Joy Бяхме забравили що е това и има ли почва то у наща къща. Та то голям смях бе...Аз съм станала слоница, не мога да се завъртя, то бутове, чудеса...Викам му на Калин.."а виж лесно ли ми е" Joy Мале голям смях падна, то сякаш не правихме секс, ами комедия гледахме. Викам някой ако ни види отстрани на какво приличаме ще загине да се смее. Joy Та така, аз преустановявам тази дейност до преди термин...да ръга тогава, че да излиза чавето... hahaha Ллеле, от сутринта на простотия ме избива. Embarassed

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 11:38 от Ронка

# 184
  • somewhere over the rainbow
Не, че му е много тук мястото, но ще споделя, че днес е тъжен ден за нашето семейство. 7 години, а сякаш беше вчера...
За теб, тате, липсваш ми Flowers Rose

Ох, наистина ми писва. Кой казал, че парите не са най-важното?! Ама са Crossing Arms Вчера майка нямаше пари да направи некролози и днес цял ден плаче и се самообвинява за това. Дадох й последните си 5лв, не ме интересува какво ще ядем Crossing Arms
Одеве се разревах на Павел и решихме да изхарчим цялата му заплата за море. Ей така, просто да се отпуснем. В петък наши приятели заминават и ни поканиха с тях. Отказахме им, щото нали няма пари. Но май ще им звънна утре да им кажа за промяната. То така или иначе пари винаги няма. Поне да изпуснем парата за 1 седмица, че ще се пръсна. Не ме интересуват сметки, заеми, коли, моли Crossing Arms
Та му дадох срок на моичкия до утре да помисли и да ме уведоми.
Аз съм си такава - главата в торбата и не му мисля много, много Simple Smile Покрай семейството си се промених - станах пресметлива, планувам, заделям и т.н. А честно, нищо хубаво не съм видяла от това. Сякаш като бях по-безразсъдна, нямахме такива проблеми Thinking Само да се съгласи той Mr. Green

Ронка, при вас вторник ли е половата вечер? При нас е в неделя, след банята Sunglasses Laughing

# 185

Ронка, при вас вторник ли е половата вечер? При нас е в неделя, след банята Sunglasses Laughing
Joy Joy Joy

Да почива в мир татко ти!

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 16:47 от Ронка

# 186
Рени,направо ме уби с т този концентриран материал Joy
Аз ако знам формулата за момиченце...вече да съм го метнала мъжо,ама нъц... Mr. Green
Ронка,ще ти метна някоя снимка на мейла.. Heart Eyes
Ааааа да ги нямаме такива.   Naughty За нас няма снимки така ли  Crossing Arms

Ко се смеете бе,как да го напиша? Иначе ще кажете че съм брутална. Embarassed

Днес ми е много радостно,една приятелка ми съобщи че е спряла от вчера да пуши и са започнали да правят бебе.  newsm44 А нейната дъщеря и Гали са приятелчета и имат 2 дни разлика.Представяте ли си сега пак заедно ще бутаме колички  Heart Eyes Голям кеф!

# 187
Представяте ли си сега пак заедно ще бутаме колички  Heart Eyes Голям кеф!
Рени, имам чувството, че работата при вас вече е станала...Ха дано, дано и при приятелката ти стане скоро и бутате пак заедно количките. Heart Eyes

# 188
Ми вие още какво искате да напише Рени та да разберем че работата е станала ,сега още не е отишла да  е сигурна, ама според мен  да почваме да се радваме Hug

Днес нашата комшийка роди момиченце- Адриана,да и е жива и здрава!Кръсти я на бащата  newsm78 Thinking #Crazy

Арлина последвайте примера на Ронка,сигурна съм че помага!

Нан стискам палци да отидете,а съм сигурна че когато понякога не се замисляме  е по- хубаво и после пак вас ще си чакат сметките, но поне ще отдъхнете! Hug

Този месец забавиха детските newsm78 Money вие взехте ли newsm78

# 189
Ели ,ти откъде знаеш че са ги забавили,нали не взимаш  Thinking Аз незнам кога ги внасят.Тегля ги към края на месеца,но една майка вчера докато бях в социалното и се обаждаше да пита защо още не са преведени,явно е била на зор милата  Confused

Нищо не е станало още момичета,рано е да се каже.Опити правим от началото на месеца,но колкото и да сме постоянни не се знае ... Wink
Много ми е непостоянен цикъла и затова.Когато видя 2-те чертички ще разберете  Hug

# 190
 Hug

Тука съм, много сте писали днес.  Laughing Включвам се чак сега, защото с Гери такъв маратон му дръпнахме, прибрахме се следобяд, не е спала, аз приготвих леглото на бебо, ха дано след този напън днес, тръгне да излиза. Сега се чудя дали пак да излизаме или да я пратя с баща си на разходка, а аз да поизчистя малко... А довечера и на секс ще се отдам. Ми така де, време е вече.

Ели, аз не взимам детски, но четох, че този месец ще бъдат забавени с няколко дни.

НАН, нека почива в мир твоя татко.  Hug

# 191
Пак съм аз, но в жегата не мърдам от нас. Докато се наканя да легна, тя Ема стана. Joy

Ели, жива и здрава да е малката Адриана, много красиво име! Какво те учудва, че е кръстена на бащата? Аз лично предпочитам детето да се кръсти на някой от родителите отколкото на баби/дядовци. Който ражда деца ги кръщава както намери за добре. Моите родители сигурно ще надигнат пак гири, че внук им няма да носи някое от техните имена, но това е. Ако беше второто момиче на 90% щях да го кръстя на Калин. Не, че сега като ще е момче, ще е по-различно. Сигурно ще е Кристиан, но не преднамерено да е на баща си, това ни харесва.

Рени, голям майстор ще да е мъжът ти, ако стане от първият път и е момиченце(въпреки, че за мен пола е без значение)...Като моят...да го похваля и аз веднъж. Joy

Дю, тъкмо щях да питам къде скиташ цял ден. Hug Ха дано след секса тръгне момъка. Яж ананас, аз след 2 консерви хукнах да раждам. Едва ли има някаква зависимост, сигурно е просто случайност, но нищо не пречи да опиташ. Mr. Green

# 192
Наденце,нека почива в мир бащата ти Hug
Аз понякога завиждам на циганите как я карат ден за ден и изхарчват всичко,без да мислят за утре..И колко са по-щастливи от нас,дето планираме и мислим всичко в детайли Thinking
Рениии,май,май работата направо си е станала Mr. GreenХайде една девойка да сте си направили и ще е съвсем страхотно. Hug
По повод имената,вчера даваха Алена по БТВ и каза,че ако искат родителите децата да са на техни имена,то е добре синът-на майката,а дъщерята на бащата да се кръщава . Не е добре на починали хора, защото децата се натоварват с кармата им.

# 193
  • somewhere over the rainbow
Не е добре на починали хора, защото децата се натоварват с кармата им.

Бе аз да го кръстя на някоя баба, която е била здрава и щастлива през всичките 120 години от живота си Crazy, пък нека се натовари с кармата й Laughing

Ели, няма детски, няма Crossing Arms Аз ги чакам кат' Нова година, ама цъ Crossing Arms И миналия месец ги забавиха мноого Crossing Arms

# 194
Рени взимам взимам,за сега се чудих как да подавам,но ще подавам,искат ми само бележка  за стипендийте считат ми ги за доход Shocked

Ронка той я изостави затова ,ама явно цели нещо с това или поне като е от него да е с негово име  Heart Eyes Grinning Отиваме да празнуваме с тях Flutter

Общи условия

Активация на акаунт