Юли 2006 - Тема 87

• 12 944
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
Чудя се кой би издържал само да ни чете  Mr. Green Heart Eyes ,добре дошли Яница и Вики  Hug

Аз казах ли ви че от скука взех да шия и сериали прогледах,ще ми се пръсне сърцето с тази "мелодия на сърцето"  Rolling Eyes а какви комплектчета наших за бебета ,ще взема да  шия за износ Mr. Greenмайтап,ама поне за близки бебета и за моята ще нашия още GrinningЩе ви пусна снимки да ги видите може и поръчки на лични  Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling Sunglasses Wink пак майтап-НЯМАМ време след септември ,така де Flutter

# 211
Чудя се кой би издържал само да ни чете  Mr. Green Heart Eyes ,добре дошли Яница и Вики  Hug
Joy Joy Joy
Ели добре си го казала... Mr. Green Имам чувството, че с всеки изминал ден изфирясвам все повече, и само щуротии дрънкам.
Добре дошли Яница и Вики! Hug

Ели, браво за ентусиазма! Определено си деен човек, който не търпи да седи и да си почива. А сериалите...гледах един СМС, ама той взе, че свърши и по-добре, сега си взимам спокойно следобедната дрямка. Mr. Green

Нанни, как е Дани на морето?

# 212
  • Костинброд
Благодаря ви за топлото посрещане.
То от нямане какво да правя какво ли не чета в нета, направо вече изперках в нас, нямам търпение Вики да тръгне на детска и да търся някаква работа, че откачих.

# 213
Яница, разкажи нещо повече за вас. От къде сте, с какво си се занимавала...абе каквото се сетиш, сподели. Wink

# 214
Хм..Жоржито с момиче я виждаш  Thinking Странно,а мен как ме виждаш? Thinking

Добре дошли на Яница и Вики  Hug

# 215
Хм..Жоржито с момиче я виждаш  Thinking Странно,а мен как ме виждаш? Thinking
За пророк ме взехте... Joy То верно, че сънищата ми са доста показателни понякога. Wink
Рени, теб ми се иска да те видя с една синеока красавица. Само като си я представя... Heart Eyes

Аз днес съм на поредният оглед на апартамент. И тази нощ дори го сънувах...в съня ми беше ужасен, в ужасно състояние...дано не е така, че ще хващам гората вече. Joy

Вчера обикаляхме малко по магазините, купих си страхотна чанта за количката. Тя се води, че е за кола...за път. Голяма с много джаджи и прегради, чуднааа..няколко бодита и пижамки. Ема намаза със страхотно яке от Премама и играчки-лаптоп с принцеси и 40см. Волт(плюшено куче). Crazy

Аз спирам да надничам тук, обядваме и излизаме....пак по жегите ще се пържим, ама няма начин. Whistling

# 216
  • Варна
 welcome на Яница и Вики.

Рени  stork-girl това ще е,няма начин Peace

Ели браво на теб  bouquet

Shocked Димитър срути къщата.... #Cussing out

# 217
  • Костинброд
Ами, какво да ви кажа- живеем в Костинброд.....заедно със свекитата Close
Преди работех в София, Надежда в един магазин, прадавах много работи- от винтчета до камини, ама няма да се връщам, че работното време е по 11ч, работи се на всички празници.....абе, гадно си е, а и няма да си виждам детето с тая работа. Сега ще търся нещо, първо тук в Костинброд, ако не пак Сф, ще ми се държавна работа, че да не ми правят проблем с болничните, че Вики не е ходила на ясла и сега ще има да се разболява.
Иначе друго- на 24г съм, миналата година завърших счетоводство в Ботевград, мъжа ми се казва Бисер, ще ви пусна и снимка някой път.
Сега сме в трескава подготовка за детската- изследвания, покупки...

Ронка, дано този път имаш късмет с апартамента.

# 218
 Hug Преди малко се връщаме от разходка, сега ще почиваме. Купих се една нощница с къс ръкав, обикновена, да имам за родилното и едни чехли, ама тях ще ги оставя за след раждането, да си имам нови, а в болницата ще си взема едни стари.

Ели, браво на теб. Ама защо не каза по-рано да не купувам на беб дрехи.  Mr. Green

Яница, добре дошла. Да ти е жива и здрава Вики.

# 219
Здравейте и от нас вече от Ямбол.
Голямо приключение си направихме и сега реанимираме. Mr. Green Като тръгнахме на 7.08. за Червен бряг на 9.08. се прибрахме вечерта преспахме и на другия ден потеглихме за Арапя супер си изкарахме и време и всичко беше много хубаво. На 17.08. потеглихме от Арапя за Варна ,като минахме през Бургас видяхме пясъчните фигури голяма красота. Като има време ще показвам.После не стигнахме до Варна ,защото децата на нашите приятели се разболяха и двете и ние отидохме при нашите кумци в Синдел (село близо до Варна) .От там ходихме до Варна ,на хомеопат, да си оправя едни документи и като всяка година сме абонирани за детския кът в морската градина.В 9 вечерта не можем да ги измъкнем от люлки катеруки.Валери доста плака ,че иска още на блъскачките не му стигна 3 пъти.Абе луда мъжка работа Mr. Green. И така вчера към 5 вечерта си дойдохме .Валери още не може да се осъзнае къде е ,защото като заспи и се събуждаше на ново място. Joy Тези дни до понеделник ще се насладим на тати .защото после пак сами  ,а и трябва да подготвяме децата за училище и детска градина.
Миме не знаех ,че Хаджиева знае ,че се познаваме ,защото ме пита дали сме се видели като дойдох. Нямахме време за нищо ,но следващия път като дойдем на Варна дано да се видим.
Нагушках си няколко бебета и в Червен бряг и в Синдел ,във Варна не можах ,защото болничко беше и сега още ми мирише на бебе ех колко е хубаво Crazy
лек и усмихнат ден   bouquet

# 220
  • Костинброд
Благодаря ти, Дю.
Тъкмо прочетох на първата страничка, че този месец трябва да родиш, мале, сигурно вече тръпнеш в очакване.
Пожелавам ти много леко реждане и много сладко и послушно бебче.

# 221
  • Варна
Миме не знаех ,че Хаджиева знае ,че се познаваме ,защото ме пита дали сме се видели като дойдох. Нямахме време за нищо ,но следващия път като дойдем на Варна дано да се видим.

Знае,знае тя Wink казвала съм и ,че Благодарение на теб,знам за нея Peace Hug
Добре завърнали се,и другия път като идвате,да не забравиш да се обадиш.дано да имате повече време Heart Eyes

# 222
Добре дошли в нашия отбор на Яница и Вики Hug
Изобщо няма такова нещо за концинтрирания материал NaughtyОт опит го казвам Mr. Green
Ренка,ако не си решила твърдо това да е диванът, ето линк към магазина, откъдето ние купихме холен диван. http://www.novdombg.com/
Адски е удобен,а по дизайн прилича на твоя избор.Вече две години го експлоатираме нон стоп и не е мръднал,докато предния за същите пари се вдлъбна по средата #Cussing outСтруват към 2000 лв средно.,но според мен си заслужава. Остава да поканиш на гости на нов диван Mr. Green
Искааа, Naughty Naughty
Рони,аз си ги избрах от сайта и едни клиенти ,които си идват ,ми ги донесоха.Лошото е,че към дадения момент не всичко е в наличност и сега като се приберат ще ми докупят заявакат и ще я изпратят по пощата..Тъпа работа.
Жорка,съгласна съм,че има и турски хубави неща,но повечето са кофти.Аз например съм голям фен на Wenice и чакам октомври да ходя на дело в София,за да накупя още нещичко за съществото Mr. Green

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 14:51 от Tizija

# 223
Ние хапнахме, изкъпахме и сме готови за излизане след малко.

Божичкоооо, Алекс колко е пораснал?! Heart Eyes Голямо момче. Лети и ти изглеждаш прекрасно, поздравления. Като се прибера ще кача снимките и ще ви ги покажа да ги видите какви са сладури. Peace

Иска, чудесно сте си изкарали, доста поскитахте, браво. Кога ли и ние ще се шляем така по милата родина... Rolling Eyes Ха дано е догодина. Praynig

Яница, дано си намериш желаната работа. Това за свекитата е кофти работа, дано се отделите скоро. Ще чакаме снимки да ви видим с малката Вики.

Хей Дю, ти да не преносиш бре моме? Wink Ама като гледам и още нещица си имала за купуване....То затова не е тръгнал по-раничко. Wink

На мен вече много ми тежи, особено след като си хапна....лакома му работа... Joy
На бебето явно му е тясно и няма да ви обяснявам как ме ръга. Разположило си се е напречно и няма намерение скоро да застане в изходна позиция. То е и рано де, но да съм спокойна.

# 224
  • Варна
Момичета,знам че не всеки може да помогне финансово,но моля ви прочетете това,и разпространете новината.Нека да помогнем на мама Поли и нероденото и бебче  Praynig Hug

Благодаря ви от сърце  bouquet

http://help-polly.info/index.html

Общи условия

Активация на акаунт