Септември `09 - 36

• 19 304
  • 281
  •   1
Отговори
# 180
добро и от мен.
аз днес съм добре не ми е топло.
а знае ли някои колко парички са тези контейнери на AVENT

# 181
  • Бургас

а знае ли някои колко парички са тези контейнери на AVENT
http://shop.danet.bg/product_info.php?products_id=1612  Peace

# 182
  • София
Добро утро, момичета!
Гледам, че говорите за кърма, аз нищо не разбирам, така че не мога да се включа, но в тази връзка искам да попитам дали знаете нещо за електрическите помпи Медела. Една приятелка има и е много доволна (не знам точно кой модел обаче  Embarassed ), а струва около 150 лв. Иначе тази друга на Авент е ръчна и струва около 80 лв...И мисля, че ако настина Медела са хубави, по-добре да си взема такава електрическа  newsm78 Иначе по магазините съм виждала електрическа на Авент, на цена около 250-300 лв  (не помня колко точно, щото се стрясках от цената и реших, че няма да дам толкова пари  Blush ).

# 183
Здравейте момичета Hug, относно кърмата и аз не мога да се изкажа само мога да споделя че вече доста ми тече коластра и непрекъснато сутиенът ми е изцапан. За  замразяване на мен също са ми казвали че е добре да има във фризера за да може като отидеш някъде да не се притесняваш че бебо ще гладува.

# 184
Здравейте,милички!
Благодаря за кафето,Anita!
LaDiDa,и аз като теб през ноща се наспах!Голям хлад,иска ми се вече да е тъй! LaughingКакво стана с твоя проблем-не писа!
За кърмата аз също не мога да дам мнение.Моята беше толкова малко,че не се наложи да замразявам! Rolling Eyes
Wish,чудесна и полезна придобивка!Да ти е честита! Hug

Аз довечера ще имам гости и сега съм се заела да правя една салата с риба тон!Доста добре звучи ,като рецепта,та реших да я пробвам.Надявам се да се получи!
Pocahontas,ако не се лъжа LaDiDa беше споменала,че си е взела електрическа помпа,може би тя ще даде мнение.
Хайде отивам да правя салатата! Hug

# 185
здравейте и от мен  Hug
Честито за придобивките на всички.Много са хубави.Със здраве да си ги ползватеб  bouquet
При мен нищо ново - освен че в  понеделник  пак ме викат за 4Д, защото лекарката не направила запис....и  сега се надявам бебо да се обърне че да му видим личицето  Simple Smile
Това е от мен за сега
Лек ден на всички   bouquet

# 186
  • Бургас
pocahontas80, помпите на Медела ги водят също мнго добри, но аз не съм ползвала такава и не мога да дам мнение. С Краска ползвах ръчната на Авент- страхотна е! Но се измъчих, защото при мен цеденето не беше инцидентно, а постоянно. Затова сега я продадох и си взех от Ибей чисто нова електрическа на Авент за 65 паунда! Ползвала съм електрическа и на Нук- за нищо не става!
gorbi, за кой проблем ме питаш?  newsm78

# 187
Здравейте.
За помпите за кърма, аз лично бих избрала ръчна. Не всякъде, където ще ходите, ще има ток на ваше разположение. С първото си дете ползвах за кратко, но съм доволна от помпата. Беше на НУК. А и малко кърма имах, та не ми се е налагало и на мен да замръзявам Sad Дано тоя път имам кърма колкото може по-дълго време, или поне дълго време да сме поне на комбинирано хранене...  Confused

# 188
Виждам пишете че се замразява кърма в стерилни контейнерчета за урина но ме притеснява материала от който са направени все пак не е за храна, а за тези контейнери на авент като го сметна по 1 контейнер на ден ... стават доста пари и то само за това. А иначе има една много полезна таблица за съхранение http://www.bg-mamma.com/?action=article;id=1047  мисля че на доста от нас ще е полезна. Аз вече за мен си реших ще си купя пликчета пише че е полиетилен за храна, разграфени са на милилитри и има място за надписване на дата, за мен е най-удачния вариант. Само остава да има с какво да ги пълня  Grinning

# 189
laDiDa,питам за гърдите,нали беше писала!  Rolling Eyes

# 190
  • София
vanina123 , кутията ти е пълна не мога да ти пратя лс.  Peace

# 191
  • Бургас
laDiDa,питам за гърдите,нали беше писала!  Rolling Eyes
gorbi, мила, болна тема! В момента тъкмо пак стоя с компрес от тетра! Почивните дни, като съм си у дома по цял ден нямам проблеми. Тръгна ли да излизам на първото изпотяване се появяват нови пъпки! Откачам вече, но още малко. Ще трая, няма начин...  Sad

Не всякъде, където ще ходите, ще има ток на ваше разположение.
моята на Авент има и батерии.  Peace Електрическата, без грам съмнение, е много по-добър вариант!  Peace Разбира се всичко зависи от количеството, което ще се цеди. Има някои изобщо не цедят, така, че всеки си преценява.  Hug

# 192
pocahontas80, тук при нас помпите Медела са най популярни и имат страхотни отзиви. Аз смятам да копувам Медела но ще копувам електрическа и с две чашки. Всичките ми приятелки ползваха такива и са много доволни, така че сигурно и другите им модели са добри. При нас тази която аз ще копувам е $250.

Тук нямаме майчинство и ни дават само 12 седмици по семейни прични, така да се каже които са неплатени. Аз затова ще гледам да помпам и да складирам за да може поне бебка да изкара по далго на карма. Ще давам бебка на ясла след 4 тя месец, майка ще е тук дотогава. Тук се замразява в едни специални пликчета, още незнам какви са точно но като найлонови ми изглеждат. Една приятелка ми даде цяла кутийка неизползвани и ще ги отворя да ги видя. Те пак са на марката на Медела.

извинявам се за правописа но ползвам kонвертера в абв.бг от пощата им че нещо пак нямам опцията в бг мама.

# 193
ето това е помпата за която говоря, но аз ще я взимам за малко по ефтино.

http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2901999

а това са пликчетата за замразяване
]http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2440132]

# 194
ето това е помпата за която говоря, но аз ще я взимам за малко по ефтино.

http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2901999

а това са пликчетата за замразяване
]http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2440132]

Хубави сайтове има в САЩ Simple Smile Представям си тук цената на тази помпа... Да има, да има... 1000 лв. Кво му плащаш Wink
Чокомоко, благородно завиждам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт