АВГУСТинчето навършва ТРИ ,може дори свещичките да преброи!

• 19 812
  • 297
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте  Hug
Честит рожден ден на Ния  Heart Eyes, Виктор и Даниел! Нека растат много здрави, умни и игриви дечица  Hug Блу, Elia_gg, Eli_ym честит празник   bouquet

Ирка, честито, мила  Hug Много да се радвате на малкото мишленце!

Марги, разсмя ме със "стил Лори"  Joy ама то наистина си стана така - вече из цялата къща ми се хили тоя Мики  Crazy /за нея и Мики и Мини са едно и също  Laughing/. А за играчките - ако питаш мен, де  Laughing Трудно ги събираме - и в къщи е лудница и едва се разминаваме, а на т.нар. двор, който е една пътечка е още по-трудно. Но пък имаме огромен гараж и ги изкарваме на почивки  Mr. Green
А за странното й облекло значи да не се притеснявам - ще се хваля, че сме по канадска мода  Wink Hug

Елфче, от кухнята ме втриса малко  Laughing, та ще се задържа с боите и картичките  Wink
pepejeans, и моята работа е на Симеоновско шосе  Laughing може да се окажем комшийки по работно място  Peace
Браво на купонджийките ни  Peace - аз май отдавна съм изгубила този дух, въпреки че като се замисля май никога не съм го имала  Laughing

liani - важното е, че ще сте с любими хора - нищо друго няма значение, настроението и изкарването си е от вас. А ако съдя по моето мишле - то се радва на всякакви подаръци  Peace Сигурна съм, че ще си изкарате прекрасно  Hug Да разказваш после със снимков материал  Wink

# 121
  • София
vst,ще докладвам "Дела и документи" Mr. Green Не се съмнявам,че Миши ще се забавлява.Той намира начин във всяка ситуация да му е весело. Laughing и няма да е заради подаръците,а заради хората и купона Mr. Green

# 122
Честит рожден ден на Ния, Дани и Вики  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Здрави и щастливи да растат малките красавци!!!

Мами,
 Hug

# 123
  • гр.София

Честит Рожден ден на Ния на Блу!
                                     Честит Рожден ден на малкия индианец на Елиа- Виктор!
                                      Честит Рожден ден на Дани на Ели_им!
  Да са здрави ,весели,умни и все така чаровни, да постигат всичко с лекота, а Ния-да сразява мъжките сърца
Simple Smile
 На патерица,Янаст, честит празник и на вашето семейство! Много щастие и късмет за Алекс !

Ира,честит племенник!

Заради технически смущения по трасето днес ,направо окъснях с поздравите.

Пепеджинс, как издържаш?! Оставам с впечатлението,че въобще не спиш.

# 124
Честит рожден ден на днешните рожденковчета Йоана, Полина, Малена, и кавалерите Стивън и Стефан!
Да растат здрави, весели и усмихнати хлапета!
На мамчетата VesiG, zkazlarova, анна м. , alexsb, Ralka Balka - весел празник с едни порастнали дечица!

Блан, спя, но по-късно лягам, ставам с Даниел нощем, сутринта се събуждаме и ставаме вече заедно, той ме събужда с някоя песничка. Тази сутрин беше Вкусна торта с крем - тра-ла-ла
Скоро ще видя как ще успявам да се наспя, но... важното е децата да са здравички и щастливи

# 125
Честит рожден ден на днешната дружина.
 Hug   Hug   Hug   Hug   Hug

Ира, честит племенник, да ви е жив и здрав и много да ви радва всички.  Hug
Тони, честита бременност. Лека и безпроблемна да е.  Hug

Днес и мойто братче има рожден ден.  Grinning Става на кръглите 30г.  Mr. Green

# 126
  • София
Честит рожден ден на всички сладури!   bouquet

Адрианска, да ти е жив и здрав!

Ира, честита ви радост!

Аз съм ужасена, видяхте ли товаShocked

# 127
  • София

Аз съм ужасена, видяхте ли товаShocked

Видяхме, писахме...За съжаление не е първият случай, но се надяваме всички да остане последният.

# 128
  • София
Ужас е най-малкото, което мога да кажа #2gunfire

# 129
  • София
на днешните сладури! Здрави, щастливи и късметлии! Целувки на Стефчо и Йоана!    bouquet Hug Heart Eyes
Адрианска, чрд на брат ти! Жив и здрав да е! И вие сте с малка разлика значи  Simple Smile
Видях темата още преди, ужас направо  Shocked Дано всичко е наред с детенцето!
Пепеджинс, може да ти се "падне" спящо бебе. В другата отчетна имаме деца, спящи по цяла нощ от 1вия месец  Crazy Де такава радост и за мен  Tired Rolling Eyes Simple Smile

# 130
Честит рожден ден на сладурчетата които пропуснах тези дни!  bouquet Да са много здрави и щастливи!

Ира честит племеник.
Ади да ти е живо и здраво братчето.

# 131
Здравейте  Hug
Честит рожден ден на днешните сладурчета   bouquet
Ади, да ти е живо и здраво братчето! Радвам се, че  се включваш тези дни  Hug Снимките в подписа ти са много хубави  Heart Eyes Каката е станала една прекрасна малка госпожица  Hug
Елена, тази статия направо ме разби днес  Cry Нямам думи вече......

# 132
  • София

Елена, тази статия направо ме разби днес  Cry Нямам думи вече......

Ванче, като каза статия та се сетих- какво стана с детенцето на твоите познати. Някакъв напредък в издирването?

# 133
Нана  Hug, за съжаление няма никакъв резултат... Cry
Вчера бяхме с Лори в работата да си поиграе пак с дечицата и там ме посрещнаха с лоши новини - бебчето на една нова колежка е починало. Нямам вече сили за лоши новини  Cry Имам чувството, че около мен само такива има. Толкова малко приятни емоции като тази от събота ни останаха... Cry Вече почти не гледам новини, вестници от много време не купувам, направо не ти завиждам на теб с твоята работа - знам че се свиква и че това е реалността, ама може би на мен ми се събра много в последно време и просто нямам сили...
А като се замисля, че по принцип съм доста положителен човек, все гледам да намеря дори и зрънце надежда във всичко, направо не мога да се позная. Не се чувствам добре така и дано най-накрая отмине този период от живота ми, че е много гадно.
Пак се отплеснах...извинете ме  Embarassed

# 134
  • София
Вст, имаш нужда от нещо различно, може би сега като започнеш работа ще се чувстваш по- добре. Може би пък и някакво пътуване, за смяна на обстановката.
Ние утре заминаваме за Бургас, за фестивала и ще оставим хлапетата на мама. Със сигурност ще ми е мъчно, защото не сме се разделяли за повече от половин ден, но определено имам нужда да сме някъде сами, не ни се е случвало от 4 години, дори не помня как беше тогава. После ще разказвам. На феста ще бъде и една от любимите ми групи Faith no more и много се вълнувам.
Целувки от нас  Hug

Общи условия

Активация на акаунт