АВГУСТинчето навършва ТРИ ,може дори свещичките да преброи!

• 20 081
  • 297
  •   1
Отговори
# 150
  • София
ЧРД на днешните малки августинчета и на едно голямо!  bouquet  bouquet  bouquet
Елена, и аз ви завидях  Crazy  Hug

# 151
Честит рожден ден на Ивайло на мама Весика и Калоян на мама Раличка!
Растете здрави и весели деца! Мамчета, честит празник и на вас, дано имате време да ни пишете
Нана, да е жив и здрав рожденника Митко! Много радости, разбирателство, обич и пари да ви носи!
Гого се събудил през нощта и ревнал: Искааамм да калам колело в тъмното! Mr. Green Майка казала: Добре, хайде да излизаме, а той се обърнал и заспал. Mr. Green
Joyмного ми стана приятно с това събуждане. И Даниел си говори насън.

Елена, весело изкарване на Бургас!
Адрианска, честита кръгла годишнина на братчето! Много радости и емоции в този живот!
Честит рожден ден и на Наталия на мама Милена д! Усмихната и щастлива да ви расте!
Днес ходихме на зоо с едни комшийски деца и майка им. Натоварихме се в колата, барабар с количка и колела и там се забавляваха, като храниха овците с джанки и на заичетата даваха трева. На Даниел под ноктите имаше пръст от много скубане на тревата. Измориха се, хапнахме и доиграха на Макдоналдс. Дани за първи път се пусна с баткото през тези тунелчета пързалка, даже му беше кеф. Заспа и спа като къпан, едвам го събудих в 6без нещо да ходим пак на игра.
На мен също чудесно ми се отрази разходката.
Утре нощем нашият тати си идва и ще сме си заедно, урааааа

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 00:06 от pepejeans

# 152
  • София
Момичета,минавам да почерпя за малкото ми,пораснало Мишле!

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 09:22 от liani

# 153
liani, да ти е живо,здраво, игриво и много усмихнато мишленцето  Hug Весел празник!

Аз едвам гледам днес  Tired - Лоретка ни посети посред нощ в леглото и направо ме разби от ритници и юмруци  ooooh! Май ще си се пренеса в нейното легло пък баща й да се оправя  Mr. Green

# 154
  • София
Честит рожден ден на Мишлето!  Grinning Да е здрав, усмихнат, късметлия! Лиани, честит празник!   bouquet

# 155
  • гр.София
Честит Рожден ден на Мишо! Лиани,само радост да ви носи!Весел празник!

Блу,добре сте дошли.

# 156
Честит рожден ден на едно порастнало Мишле! Бъди здрав,весел и засмян! Лиани, честит празник
Днес ходихме да вземем една музикална въртележка за бебето до Младост и заедно с майката на най-добрата ми приятелка с Даниел се заиграха на една площадка. И тя е педагог като майка ми, имат си подход към децата  и си личи по различните занимания и игри, които им организирт.
Лека нощ, че много се изморих

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 23:31 от pepejeans

# 157
Честит празник на всички именици и християни Hug
Ние се излюпихме преди малко CrazyАз съм още по пижама с кафето.Това време ми развали плановете.... Rolling Eyes ЕЛфче, добре ли ти е  Wink
Честит рожден ден и на Маргарита на Дидика.( Диди,ако все още влизаш във форума- драсни 2-3 реда  Grinning)

# 158
  • София
Честит рожден ден на днешните августинчета! Да са здрави и щастливи! Hug

Честит рожден ден, Пепър! Много здраве, любов и щастливи моменти!  Hug 
Честит имен ден на всички, носещи прекрасното име Мария! Моята мама е от тях, черпя за нейно здраве

# 159
  • София
Честит празник на всички днес рожденици и именници!

Аз работя както обикновено. До другия петък без почивка.  Sad
Иначе Кало се чувства прекрасно в Пловдив, само дето държи баба си с часове на гарата да гледат влаковете и за мой ужас иска да стане машинист  #Crazy

# 160
Здравейте мили момичета! Не се разписвам често, но ето една почерпка за моето порастнало момиченце!

Честит празник на всички празнуващи днес!

П.П. По-късно днес ще пиша. Не  пиша, но ви чета, така че не съм ви изпуснала. Hug

# 161
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи днес   bouquet
Честито и на рожденниците: Маргарита,Мариян,Ивайло,Снежина и двете Марии    bouquet Да са живи и здрави,палави и щастливи! newsm63

Благодаря за поздравите  Heart EyesРождения ден мина страхотно.Ето и малко снимки:http://img268.imageshack.us/gal.php?g=s5001175.jpg

Последна редакция: сб, 15 авг 2009, 10:37 от liani

# 162
Честит рожден ден на днешните августинчета!  bouquet

Честит имен ден на празнуващите!  bouquet

Честит рожден ден и на Пепър! Много здраве и късмет!  bouquet

Днес бях дежурна и приключих с една дълга работна седмица. Утре се надявам да поспя и да си възстановя силите. Tired

# 163
Здравейте,момичета!
Честит рожден ден на Марго,Мариян и Ивайло  bouquet!Да са здрави и много щастливи деца!ЧРД на патерица на Миши,на Митко на Нана!

ЧРД,Пепър-да си винаги по много обичана и ласкана!
ЧРД на патерица,но от цялото си сърце на ВСИЧКИ СЛАДУРИ ЛЪВЧЕТА-да растат здрави,оправни и с късмет!
Честит имен ден на Марио,Мария Димитрова и на всички други наши празнуващи майки!
Да ви почерпя за моята пораснала Снежина Simple Smile!Сложих и аз муцунката й  в албума!
Пожелавам ви здраве и  безкрайни положителни емоции!

# 164
Здравейте момичета!
Честито на всички рожденици, както и на всички Марии!

Нана, брат ми дълги години искаше да стане фадромаджия, даже след едно съчинение класната му беше викала майка ми- как така Веско, отличника на класа иска да става фадромаджия! Всички други деца искали да са космонавти, милиционери... Майка ми попитала дали може да му забрани да иска да стане фадромаджия  hahaha Брат ми сега е професор по компютърни науки (началото на Август защити Ph. D.) Племенника пък, сега е на 18 г. и се смее като си спомни че години наред мечтаеше да стане говедар  hahaha

Ето малко снимки от мен- в петък направихме празник с дечицата- приятелчета. Беше много хубаво- децата много тичаха и се въргаляха по тревата. Аз също съм доволна- рождения ден го организирах докато изпия едно капучино с управителката на хотела, нищо не приготвях- чудесно е за такъв мързел като мен. Е, разделих се с 250-300 лева, но си струваше Simple Smile
http://picasaweb.google.com/yanastalex/RDAlex3y?feat=directlink

Общи условия

Активация на акаунт