АВГУСТинчето навършва ТРИ ,може дори свещичките да преброи!

• 19 785
  • 297
  •   1
Отговори
# 225
Честит рожден ден на прекрасната Вики  Heart Eyes Здраве, усмивки, късмет и много весел празник в събота  Peace /ако съм запомнила правилно/

Елфче, честита месечинка на мишлето  Hug Наистина лети това време  Rolling Eyes

Аз пък тези дни много си обичам половинката  Crazy Навяха ме едни хубави спомени от сватбата ни, покрай една ентусиазирана булка, на която правя някои неща. Бях забравила какъв трепет е покрай подготовката и как се радваш на всяко нещо  Laughing Само дето ми е трудно да реализирам идеите й, ама се надявам да се справя  Laughing Та тези дни съм с розовите очила  Sunglasses Laughing

Елена, писах ти на лс  Peace
Бубче, явно им е трябвало време да осъзнаят нещата. Дано започнат да се подреждат нещата и все по-често да се включваш с оптимистичното настроение  Hug Още един път - браво на сестричката ти  Peace

# 226
  • София
Вст, Бубче, радвам се да ви "видя в по-розов цвят"  Heart Eyes Hug
Велмар, завидях ви!  Hug Приятно изкарване на където поемете!  Peace
За мъжете - и моят е така.  Rolling Eyes Липсва ми емоционално общуване. А понякога - и всякакво, като работи почти без почивка през лятото  Rolling Eyes При нас проблем е, и че не мислим еднакво. Не помня кой беше казал - любовта е не да се гледате в очите, а да гледате в една посока. Именно общата посока липсва при нас, като че ли.
Знам, че може и по-зле да е. Но има и какво още да се желае, много. Същото важи и за мен, не знам дали друг би ме търпял такава  Embarassed  Rolling Eyes Отплеснах се и аз нещо.  Rolling Eyes Мисълта ми беше, Бубче, че рядкост са мъжете, които умеят да дадат, да кажат, да направят за една жена в точния момент точно това, което тя иска от тях. Аз поне не познавам такива и нямам приятелка, която не е била разплаквана по подобен повод. Дори идеалният мъж в моите очи - баща ми Embarassed, не винаги успява да уцели точната струна (не моята Crazy Simple Smile). За мен това си е чисто женско качество (не казвам, че всяка жена го притежава). Ако все още, някъде дълбоко в сърцето ти има късче любов към него, сигурно има път назад. А аз мисля, че го обичаш, защото иначе нямаше да ти пука. Възможно е и чрез тази твоя постъпка той да премисли нещата и да направи опит да се промени, не знам. Ти решаваш, мога само да те поздравя за куража и силата! Желая ти много късмет и хубави емоции занапред! Не си сама  Hug , във всяко едно отношение!

# 227
  • София
Елфче, за съжаление, мила, има 2 неща, коио тотално убиха всички чувства в мен. Едното е тоталния му отказ за второ дете, което някак си години наред ме обиждаше като майка, защото обяснението, че второто дете е прекалено ангажиращо някак си ми звучи доста неадекватно за хора с 4 годишен брак, 8 години съвместен  живот и вече едно дете. Второто нещо е факта, че повече от година му се молих да се изнесем, за да останем насаме и да поемем ангажимента за семейството си ние двамата поравно и да се опитаме да направим нещо и да спасим  нещата. Отговорът беше - пари за наем нямам, а най-тъпото нещо е да се тегли жилищен кредит(това му мнение така и не го разбрах). Освен това ме заплаши, че ако се изнесем нямало да разреши на наще да виждат Ина. Както и да е, не искам да ви вкарвам черни мисли в главата. Нещата при нас умираха бавно, постепенно и безвъзвратно години наред, аз намерих спасение в детето си, той в работата си. А това, че работата му беше 2 години и половина по-важна от дъщеря ни, ме отдалечаваше още повече. Но вие сега не го мислете това, такива неща се случват. Надявам се, обаче от тази тема да е само на мен, защото е отвратително.

# 228
Честит рожден ден на Виктория и Мария! Много щастие и здраве, веселие и детски игри!
Бъдете истински принцески
На мамчетата, весел празник

Бубче, много е трудно. Когато се бяхме разделили с моята половинка, само плачех. Не мога да си представя живота без него. Сега чакаме бебе. Всичко друго е минало, макар и да ти се напомня в определени моменти.
Само ти си знаеш какво ти е, но като видиш Ина и си я гушнеш, всичко отлита, дори за кратко. Важното е, че сестра ти те подкрепя. Hug

# 229
  • гр.София
Ембър,Честит Рожден ден на малката красавица Вики!Да е здрава,весела и послушна!Пожелавам й незабравимо градинско парти!

Ми,Бубче,моят по всички изброени от теб неща ще постъпи по същия начин. За второ дете и работа нонстоп вече е изпитано лично, за жилище-би казал същото (колко скучно, напълно ми е предвидим ).Тези неща се променят обаче.
 Виж,самотата в брака (връзката) трудно се преглъща,аз не бих могла. Hug

# 230

Хайде да почерпя за моето пораснало вече момче!  Heart Eyes Кога минаха 3 години ooooh! времето направо лети. Честити рожденни дни и на всички сладури, които пропуснах тези дни да са много здрави, весели и щастливи   bouquet Моето диване ще празнува на градината и си легна за пръв път с голямо желание, че да стане по-бързо утре  Laughing Тортата ще е сладоледена със Sponge Bob (незанам как му викат на бг, ама онова жълтото сиренце както казваше една фолк звезда Mr. Green)
Цяла вечер пълнихме малки торбички с лакомства, които се раздават в знак на благодарност, че са ти дошли на рождения ден, абе американска работа  Crazy
Вечерта ще го водя да се забавлява в едно като детски град вътре, незнам как да го обясня има си всичко като в нормален град само че в умалени размери за децата - болница, полиция, пожарна, вечеринарна клиника, супермаркет,банка, театър, малко влакче и т.н даже и градски транспорт и имаш си и детски пари, с които може да пазаруваш и плащаш за да участваш в разни акции на полицията и други подобни, а като ти свършат парите отиваш да работиш  в магазина или печатницата Mr. Green абе голям кеф, чак на мен ми е готино да ходя там
Спинки почивай повече и стискам палци да изтраеш още два месеца  Praynig
Бубче честит рожден ден мила на патерица, желая ти да си много щастлива и да намериш истинската любов   bouquet Толкова си млада, гледай си детенцето, излизай забавлявай се и някой хубав ден ще срещнеш човека, който те заслужава!  Hug Свестни мъже има, аз познавам няколко такива (да не си помислите, че за моя говоря  Mr. Green) единия от които е брат ми и ти ще намериш твоя. Моя мъж и да искам да се разведа с него той не ме пуска, на няколко пъти ми го е казвал, аз му викам ами "ако направя това и това и т.н пак ли ще ме искаш? " отговора е "ще те набия да ти дойде акъла ама никъде не те пускам"  Shocked  Mr. Green

# 231
Честит рожден ден на всички малки и големи които пропуснах!   bouquet
И да се оправдавам и да не оправдавам факт е че не успях, но и е факт че ви мислех и надничах да ви видя.

Не мога обаче да не кажа и на Бубчето ,прегръщам те направи каквото мислиш за редно но никога не е късно и за път назад  Hug
Но и аз съм на мнение че без любов и взаимно разбиране не става.Но също така понякога нещата се променят коренно, на някои мъже и трябва да ги разтърси си нещо за да се осъзнаят.
Аз постъпих по подобен начин когато нещата вече не се търпяха преди около 9 години и резултата беше че се преместихме в София и така далеч от роднини нещата се пооправиха временно,после усетих че нещо не е наред отново и ето ме тук,не знам дали е правилно но когато ми е тежко се местя и по някакво стечение на нещата сега брака ми е по добре,не е идеално но ...И моя мъж отказваше упорито второ дете и сега след около 4 години разбрах защо, не са проблем финансите ,не е бил сигурен в чувствата си към мен и не е искал да се обвързва още, но не знам как стана но нещо го забаламосах един път и ето че чудото стана ,след около година когато Еличка се роди той буквално се влюби в нея а преди около година му се случи че се разболя по сериозно и се замисли че живота не е е вечен и осъзна че това което търси е при него.Сега не можеш да го познаеш.
Аз също се ослушвах за друга възможност толкова години и тъкмо си реша : А ей този мъж сега ако ми е съпруг! и той прави нещо мило и се сещам че още го обичам въпреки всичко.
Не знам, най сложното нещо на света са човешките отношения. И когато нищо не помага се действа крайно.
Накрая ще си проличи правилно ли съм действала или не. Божа работа както се казва, но аз ти желая да си силна и да си отстояваш позицията и много ,много се надявам да си щастлива за напред каквото и да стане,пращам ти виртуалната си подкрепа!!! Hug Heart Eyes

# 232
  • София
Бубче, второто дете не е панацея. То нямаше да укрепи брака ви, а щеше допълнително да внесе раздори. Нежеланието за второ дете не е страшно, но ако причината е, че не иска повече обвързване - значи си постъпила правилно.

Ние с Митко си пием кафето и след малко тръгваме за Пловдив да си видим детенце.

# 233
  • варненка от София
Сутрешно седнах да ви изчета и да си призная не се натъжих, а ме настроихте философски.

Цвети, решението, което вземеш зная, че ще е правилно и че го правиш за себе си и детето. Нещото, което не бих преживяла е апатично отношение към децата ми от страна на баща им, това би ме сломило. Когато казваш, че работата на съпруга ти е била преди Ина, за мен нещата приключват до тук. От страни е лесно да се заключава, наистина, не зная и как точно бих реагирала в подобна ситуация, докато не се натъкна на такава, но да знаеш, че те подкрепям в решението ти. Съжителството с един човек не трябва да е винаги за сметка на собственото достойнство и комфорт. Така че горе главата и смело на пред. Млада си, кадърна си, Убава си, кво повече от това - здраве му речи  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

И не на последно място, ЧРД на Вики на патерица, както и на Марио, да растат весели и безгрижни, много щастливи.

# 234
  • София
Честит рожден ден на Яна и Марио! Да са живи и здрави, все такива сладури и много да радват всички около себе си! Нори, Цветиаб, честит празник!!!   Hug Heart Eyes  bouquet

# 235
Честит Рожден Ден и от нас на Яна и Марио HugЖелая им много здраве, усмивки и щастливо детство  bouquet Весел празник Grinning
Ние преди малко станахме, днес ще се помоткаме, а после из4езваме на кратка планинска почивка Party
Да ви представим новия си домашен любимец Crazy http://media.snimka.bg/4023/014301386.jpg  Joy Joy Joy

# 236
  • София
Ха добри утро!
Момичета, затова избягвах да пиша подробности, за да не правите аналогии с вашите семейства и да не почнете да си мислите лоши неща. Когато нещата са едно или две се понасят - работи много, не помага в домакинството или не иска второ дете или жилище. Но когато всичко това е на куп, подплатено с тотално незачитане на човека до себе си, като се прибави прекалената "пестеливост", плюс пренебрежителното отношение към детето и хората, които 8 години да ни давали покрив и хляб, плюс непрестанните злобни забележки и подмятания как нищо не правиш като хората и колко по-добър е от тебе и за капак абсолютната липса на общи финанси, краят за мен е предизвестен. В случая въобще не споменавам за "страничните занимания", които до един момент се правиш, че не забелязваш, но пък в крайна сметка ти писва да си балък. Мойта вина за задълбочаването на проблемите също е много голяма и си я признавам. Факт е, че ми беше по-лесно да бъда само майка, а не и съпруга, защото знаех, че ако за не сготвя и не изчистя, има кой, не е факт и, че това ми поведение беше в следствие на тоталното му нежелание да бъде баща на нарочно правено след сватба дете, с уж по-голямо желание от негова страна. Гадно е.
Нана, въобще не съм на мнение, че децата са панацея, но аз винаги съм искала 3 деца и когато започнах да се моля за второ и в ум не ми е минавало, че стигна до развод, това беше преди 2 години и половина, а тогава нещата все още не бяха толкова зле. Обещавам да не пълня повече празничната тема с мойте проблеми Peace

Честит рожден ден на днешните пораснали дечица! Heart Eyes  bouquet

# 237
  • София
Благодаря ви за пожеланията, за моето малко пораснало дете!  Hug

# 238
Честит рожден ден на сладките мишлета Яна и Марио  Hug Нека да са здрави, усмихнати и много да радват мама и тати  Peace Цвети, Нори, честит празник   bouquet

Марги, снощи се чудех къде изчезна  Laughing  Hug
Бубче, радвам се на честите ти включвания   Peace И ако ти помага, мила, пиши и въобще не се притеснявай, важното е да се разтоварваш поне малко  Hug
Велмар, много ти се радвам на енергията   Hug А новото попълнение е страшно симпатично  Laughing Хубава планинска почивка  Peace
Елфче  Hug Май и на двете с Бубчето ни е крайно време да сложим розовите очила за маааалко повечко време  Praynig

# 239
  • гр.София
-За мамите !
-За рождениците!
Честит Рожден ден на Яна  и Марио!   Да са  живи и здрави,щастливи и добри ! Нори, Цвети аб,честит празник !

Цвети аб, много ти е готин мъжа,не знам за свестен Simple Smile
 Въобще на снимките много ви се радвам на семейството.

Аз така-забележа нещо, пък го изплескам след време...

Айде,лека нощ!
 Сега ще погледна домашния любимец на Велмар,само да не  е номер Simple Smile.

Ей,видях го,страхотен е!!!

Общи условия

Активация на акаунт