АВГУСТинчето навършва ТРИ ,може дори свещичките да преброи!

• 19 824
  • 297
  •   1
Отговори
# 210
  • варненка от София
Честит рожден ден на Даниел и останалита сладкиши днес!  bouquet

Хайде майката на Дани да не се помотва а да го ражда това новото попълнение  Mr. Green

Спинки, полежавай мила, щом се налага, пък бабите криво ляво да се справят с Ивчо, добре че и тях ги има. Стискам палци всичко да мине добре и да си износиш бебоците.  Hug

Кайли, пусто като сме каръци, тъкмо уговорихме пентаксима от една аптека, ама кво да се прави, ще я купуваме сега.

# 211
  • София
на Дани! Да е здрав, усмихнат и добър батко на здраво сладко бебенце! Честит празник на мама!   Hug Heart Eyes  bouquet

# 212
  • София
ЧРД на Дани!
pepejeans ,   bouquet

Вижте тази тема, за подобряване на настроението: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=413840.0  Joy 

# 213
  • гр.София
Честит Рожден ден на Дани! Да е много здрав, весел и обичан и  в най-скоро време да получи чудесен подарък от мама и татко-едно сладко и послушно братче! Пепеджинс,честит празник!
 Дано не мразите котки Laughing

Спинки,присъединявам се към пожеланията на момичетата.
Моя приятелка си изкара така цялата бременност на легло,сигурно е много трудно,но си струва Hug

Елена,как е пръста?
 Аз пък съм шампион по изгаряне на печката,както и срещи с разни ръбове на мебели.

Лиани, при нас има голямо съвпадение на 6 и 9 в рождените дати на четирима ни.

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 18:08 от blanc

# 214
  • София
Блан и при нас е така.Мъжът ми е на 25то число,Росен също,но в моя месец.Аз съм на 15ти а Миши е на 14ти(няма и 20дни след брат си) Flutter А за печката не ми говори-сега съм като прокажена и на двете ръце  с изгаряния,като едното е направо" прелест" Tired

# 215
Благодарим ви за всички пожелания и искренни чувства!
Днес ходихме със систъра и брадчедките, едни приятели, в едно детско клубче. Децата си поиграха, ние пийнахме, после ги водихме на Макдоналдс, донабесняха се, ходиха и се катериха на лабиринта, като дойдоха при нас бяха прегряли, мръсни, потни. Важното е, че се получи съвсем импровизирано, без да организираме преди това нещо, само си бяхме решили да празнуваме, децата си изкараха страхотно. Получи подаръци, които си беше пожелал или си строеше с конструктора, а сега има истински такива.
А за братчето, все още чакаме. Дано днес си остане целият ден на Дани.
Като се прибрахме следобяд ги сложихме тримката във ваната и с водата нали децата много обичат да играят, там играчки -водни и неводни, какво наводнение направиха...скачаха по леглото, легнаха и почти веднага заспаха изморени.
Като се събудиха, на една детска площадка с още децича играха, играха. Вкъщи му сложихме свещичките да духне на вкусна торта с крем и беше много, много щастлив от днешният ден. Сега са се гушнали с татко му и гледат Цар Лъв.
Ще кача и снимки да гледкате

# 216
  • София
Пепеджинс, ясно е вече, че няма да са ти на един ден родени децата  Laughing Ама така е по-добре май  Simple Smile
При нас няма съвпадения около датите. Всички сме родени в различни месеци и дати  Crazy Единственото по-интересно, ако е такова всъщност, е че Ивчо е роден на 08.08, а Алекс - на 20.02 , месецът и датата са от еднакви цифри.  Crazy

# 217
Тази вечер успях да седна с приятелка на питие след работа. Не се бяхме виждали 1-2 г. и добре ми се отрази.  Grinning

Елфче вече се чувствам добре. Само с цикъла се появяват обичайните болежки. Sad  Не мога да се пазя - вдигам Тони, когато се наложи и в къщи пак не се съобразявам много че съм оперирана. На работата пак по стария начин- не мога само да ги гледам децата в леглата, вдигам ги, гушкам ги и така. Да се надявам че няма да имам проблеми в последствие.

blanc и аз съм "цар" на ръбчетата. Краката са ми все в синки и то защото се опитвам да съкратя завоя обикновено. ooooh!

# 218
  • София
Пръста е учудващо добре, сега чакам нокътя да падне, само там ме боли, дано новият да е нормален  ooooh!
На това с котките много се смях  Joy

# 219
Здравейте  Hug
Аз днес писах, писах, писах и накрая ми спряха нета и не успях да публикувам  ooooh!  Twisted Evil
Честит рожден ден, Бубче /със закъснение  Embarassed/! Желая ти от сърце много щастие, любов и повече разбиране от близките ти хора  Peace

Честит рожден ден и на Дани! Да е здрав и много послушен и горд батко  Hug pepejeans, честит празник   bouquet

Пепър, радвам се, че се разписа  Peace Да нацелуваш адашчето от нас  Heart Eyes Hug
Спинки, дано да успееш да почиваш повече  Praynig Hug
При нас всичките ни семейни празници са в рамките на месец и половина, а татито днес мечтаеше за втора девойка другото лято  Laughing
Блан, Лори ти е голяма конкуреция с ръбовете - вечно е с посинена главичка  ooooh! Даже вчера купувахме някакви предпазители, ако искаш можем да ти пратим няколко  Mr. Green При нас не вършат особено голяма работа, просто защото Лори откри нови места за проверяване на издражливостта на главата си  Crazy
Елена, днес ви видяхме със сладурковците  Laughing Така извиках от радост в колата, че чак шашнах татито  Laughing

# 220
  • София
Честит рожден ден на Вики! Да е здрава, щастлива и все така чаровна!  Hug Heart Eyes Ембър, честит празник! Честит рожден ден и на Мария и майка й!

И аз имам повод за черпене - днес малкият преполови годинката  Simple Smile

# 221
здравейте и от мен HugМного рожденници пропуснах.....Честито на всички пораснали момченца и момиченца HugДа растат здрави, умни и щастливи Heart Eyes
Честит празник  и на теб, Елфче.Леле- как бързо върви времето.....кога мина половин година.... ooooh!
Ние сме добре с Даруна. Отскочихме съвсем импровизирано до велинград за 2 дни с нея. тръгнах лееееко притеснена, защото  за пръв път си организирам такова нещо сама с нея.Тя се държа  направо перфектно., Златно дете си имам Hug
Сега обмислям следващите подобни кратки дестинации Laughing Като не можем да се засечем с татито и да ходим някъде за дълго тримата, ще отска4аме ей така за кратко. Хем ще е по-разнообразно;-) Тазигодина моренцето явно ще ни се размине, ( за пръв път през живота ми пропускам море Confused)но това не значи че не трябва да ни е хубава почивката. Този уикенд отиваме на Рила Grinning
Много се радвам че Дари не се разкашля от басейните и препаратите, с които ги дезинфектират.Дано наистина израства тази си алергия Praynig
Сега ще си допия кафето  и ще се оправяме за някъде, Все пак трябва да уплътним и този ден Wink
ХУбав ден и добро настроение ви желая  bouquet

# 222
  • София
Честити рожденници и от мен на всички  bouquet
Пепър, не пие и не бие, мила, но и не забелязва и не се интересува, а повярвай ми от това боли повече. Не ми се навлиза в подробности, може би, когато вече не ми е толкова трудно ще ви разкажа повече, ама то и вас да ви занимавам не ми е удобно. Tired
Аз днес ще звуча по-оптимистично. Причната за това е семейството ми, което благодарение на сестра ми, вече е с коренно различна позиция.
Сега в неделя ми предстои разговор със свекърва ми, който ще е доста е тежък. Най-тъпото е, че Иван не застана да говори с наще, не беше с мене и когато аз говорех с тях, сега и в неделя ще съм сама Rolling Eyes Но то винагси е било така. Сега ви оставям, че работа имам на купуве. Още веднъж ви благодаря за всичко.
Пепеджинс, да занеш, че стискам палци и те мисля много Heart Eyes

# 223
  • София
Честито и на днешните рожденнички-Вики и Мария  nbirthday   Gift
Да са щастливи и чаровни принцески Laughing Ембър,честит празник   bouquet

Бубче, мила много е гадно така.И ние вчера с моя мъж се срънкахме за нещо подобно Rolling Eyes и то не за севте,но явно това сиво ежедневие и проблеми по осигуряване на основните нужди,довеждат до такива проблеми.Забравяме от къде сме тръгнали,защо и накъде отиваме Tired Стискам палци да се оправят при вас нещата Praynigпо един или друг начин.

# 224
  • София
Вст, трябваше да се обадите. Имам огромна молба, за петък ми трябват 2 картички за сватба, може ли да стане или съм се сетила прекалено късно  Embarassed

ЧРД на Вики и Мария!   bouquet

Бубче, радвам се за вашите  Hug

Общи условия

Активация на акаунт