АВГУСТинчето навършва ТРИ ,може дори свещичките да преброи!

• 19 825
  • 297
  •   1
Отговори
# 195
Spinki, дано да се закрепят нещата! За Ивчо- нормално е да се държи така, и Алекс ми се беше лепнал докато бях бременна. На теб ти е много по-трудно защото си с близнаци, пък и заради проблемите, но аз ще се моля да е всичко наред! Опитай, доколкото е възможно да го гушкаш Ивчо докато ти лежиш или седиш, надявам се така да разбере че искаш да го гушкаш, но не можеш да тичаш след него. Аз на Алекс му разправях историята за "Добрата докторка Божикова", която ми преглежда корема и бебето и която все пита за него и ми казва "Не бива да вдигаш Алекс и да го носиш, но трябва мнооого да го обичаш и да го гушкаш!" И всеки път като иска да го вдигна кляках, разказвах пак и го гушках Simple Smile

Бубче, честит рожден ден! И да знаеш, че ако имаш нужда да се махнеш от София (или дори да се скриеш за малко по някаква причина) може да ми дойдеш на гости- само пътя трябва да си платиш. Моя приятелка мина през много тежка раздяла, нейният приятел дори я тормозеше и биеше, така че знам колко е трудно!

Марулка, аз не съм правила погача и на двамата, не вярвам че това ще е поличба Simple Smile Щом ти си и майка на Нева няма как да не е най-щастливото дете на света Hug

# 196
  • В ЛЮтеницата
Честит рожден ден на всички малки и големи рожденници, които съм пропуснала!
На всички пожелавам здраве, и пак здраве и всички останали бонуси като щастие, любов, усмивки и късмет!

Много ми е мъчно за това, че дори този месец не успявах да вляза и да попиша редовно и да поздравя всяка една мама на рожденник на самия ден, защото в този ден преди три години само мамите знаят какво щастие ги е споходило! Много е мило, когато хората, с които си си отгледал децата те поздравят и страшно много ме е яд, че не успявах да се включа  Embarassed
Няма да се оправдавам , но наистина съм преуморена, не му се вижда края, не ми стигат проектите в работата, ами и тези ремонти, с които сме се захванали...

Лора расте, става все по-послушна, много говори (обещала ми е, че ще има шест бебета - доскоро бяха десет Laughing), за съжаление е също толкова несоциална като майка си...

Бубче, подлагам рамо да поплачеш на него и да те прегърна! Все пак се чудя - защо не опитате да живеете с мъжа ти самостоятелно? Никога не сте го правили, май. Истината е, че всички мъже са несъвършени и просто е късмет да намериш някой, на който недостатъците да не те изкарват от равновесие... Подкрепям те в решението ти, сигурна съм, че много си мислила преди да го вземеш и ти пожелавам много сила, за да се справиш, но ако имаш някаква нужда да се разколебаеш и да прибереш таткото на Ина (ако не пие и не бие) - насреща съм.

Спинки, стискам палци всичко да е наред!

Марулка, "две сестри" е запечатала нещо много вълшебно! Страхотни са!
п.с.Много благодаря на всички за пожеланията за моя РД! Аз не се разплаквам лесно, но ми стана много мило!

# 197
  • София
blanc , докато я разгъвах  Crazy , просто не знам как пръста ми попадна там.

spinki, пази се  Hug

# 198

Честит рожден ден, Бубче! Желая ти много здраве, щастие и късмет!   Hug Heart Eyes 
Цвети, бъди жива и здрава, нека щастието те споходи бързо, късметът да те съпровожда винаги и навсякъде и най-важното ти пожелавам - много сили, за да предолееш трудностите. Трябва да знаеш, че винаги след бурята изгрява слънце. Нека твоето слънце изгрее възможно най-скоро  Hug
много ми хареса и го копирам и аз!  Blush Hug   Heart Eyes

Да си жива и здрава миличка! Обичаме те и бъди жива и здрава!   bouquet Heart Eyes Hug

spinki, всичко ще е наред миличка, още малко устискай! Heart Eyes Hug

# 199
  • София
Спинки, знам колко е невъзможно, но наистина почивай повече  Hug Стискам палци!  Praynig Hug Аз с моята бременност хич не се пазих, и Ивайло съм вдигала (тежи 17кг), направо съм за бой.
Бубче,  Hug Hug Hug
Пепър, Лора е прекрасна  Heart Eyes А баба й като каза на една от какичките, надписваща й сокчето, че си познава името с печатни букви, щях да падна.  Heart Eyes Умница като мама е! И явно иска бебе  Wink Simple Smile
Елена, завидях ви отново. А пръстът дано мине бързо.
Кайли, и вие да оздравявате! Все се каня да те питам - как си след операцията? Възстанови ли се напълно вече? То си беше доста отдавна, но нали имаше някакви болежки.
Пепеджинс, и Дани да се оправя, а ти се пази.  Hug  
Марулка, сега видях клипчето - поздравления!   bouquet Друго си е да имаш девойка- прави неща, които мъжете (поне моите) правят чак на 5м. Ама сигурно и защото дупето бая му тежи  Laughing
И да ви питам - страхувате ли се да излизате? Аз казах на Ивчо за чичкото със спринцовката и се оглеждам параноично във всеки непознат, минаващ наблизо.  Rolling Eyes

# 200
  • София
И да ви питам - страхувате ли се да излизате? Аз казах на Ивчо за чичкото със спринцовката и се оглеждам параноично във всеки непознат, минаващ наблизо.  Rolling Eyes

Не, разбира се. По-скоро чичкото със спринцовката трябва да се страхува да не ме срещне, че ще му откъсна т...ките  Twisted Evil

# 201
  • София
И да ви питам - страхувате ли се да излизате? Аз казах на Ивчо за чичкото със спринцовката и се оглеждам параноично във всеки непознат, минаващ наблизо.  Rolling Eyes

Не, разбира се. По-скоро чичкото със спринцовката трябва да се страхува да не ме срещне, че ще му откъсна т...ките  Twisted Evil
Joy Joy Joy Joy

# 202
Пепър, много сме щастливи като ни удостоиш с присъствието си.

Днес сме рожденници. Да се почерпим за здравето на децата
на колите сме големи фенове

Честит рожден ден на Йоан и на Марая!Бъдете здрави и много щастливи в живота!
Спинки, наистина, както казва Янаст, по-добре ако се чувстваш, легнала или поседнала го гушкай, тои знае, че го обичаш.
Даниел и той е много привързан към мен, ама понякога много се срамува от околните, даже често. И аз го вдигам все още. Но сега люлките които са покрай нас са по ниски и сам се качва.

Марулка, големи са чаровнички двечките сестрички. А Нева как само се обърна. И Даниел, както казва Елфчето се обърна не на 5м, а на 6м, тежат им дупетата и са по-мързелчета от момичетата.

Бубче Hug

# 203
Честит рожден ден на Дани, Йоан и Марая! Много здраве и усмивки!  bouquet

pepejeans да ти е жив и здрав рожденика! А ти може да му направиш най-хубавия подарък за празника. Wink

# 204
  • София
Честит празник, Пепеджинс! Да е жив и здрав Даниел, много усмихнат и палав!

За мен е предпоследен ден за работа, само още утре и съм отпуска.

# 205
  • София
Честит рожден ден на Даниел,Марая и Йоан newsm59
Да са палави,щастливи и късметлии!

pepejeans,честит празник  bouquet Пожелавам ви най-прекрасния подарък,но не днес-нека този ден си е на Дани Wink

Немога да разбера каква е тази зависимост.Много често децата са с близки рожденни дати или съвпадат с някой от родителите. Laughing

# 206
  • гр.Добрич
Честит рожден ден на малките палавници днес!!!  bouquet

Аз въобще не съм вдигала Ивчо още откакто разбрах, че съм бременна. Иначе постоянно си го целувам и гушкам на леглото. Бебебтата са много ниско долу и явно от натиска ми е омекнала шийката. Докторката не ми дава нищо да правя, само да лежа. Но той така капризничи на бабите, че се налага и аз да стана.

При нас пък нали има Морбили и е започнала масова ваксинация и всички така са полудяли. Сега искат бележки за поставена ваксина иначе нямало да приемат децата на детска градина. Аз детето зорна няма да го бод, така че ще видим на 01.09 какво ще правим.

# 207

При нас пък нали има Морбили и е започнала масова ваксинация и всички така са полудяли. Сега искат бележки за поставена ваксина иначе нямало да приемат децата на детска градина. Аз детето зорна няма да го бод, така че ще видим на 01.09 какво ще правим.

spinki ако сте направили всички имунизации за неговата възраст, няма нужда да го бодеш отново. Ваксината за Морбили,паротит и рубеола се поставя на 13 мес. Но поради заболяването на Ивчо може и да са ви отложили тогава. Така че провери при джипито дали сте приключили имунизациите.

# 208
  • гр.Добрич
Kaili, имаме я тази ваксина, даже точно след нея се надуха лимфните възли на Ивчо и после разви диабета. Сега обаче има заповед всички от 13м до 30г. да се вакснират задължително, независимо колко пъти досега са бодени. Луда работа.

# 209
Kaili, имаме я тази ваксина, даже точно след нея се надуха лимфните възли на Ивчо и после разви диабета. Сега обаче има заповед всички от 13м до 30г. да се вакснират задължително, независимо колко пъти досега са бодени. Луда работа.

Наистина луда работа. ooooh! Това са изисквания на РИОКОЗ. Може да направиш консултация с ендокринолог дали да правиш тази ваксина след като Ивчо е с диабет. По принцип ваксините не са противопоказани, но това е реимунизация. Още повече че след тази ваксина е отключил диабета. Вариант е да провериш дали има моноваксина само за Морбили, а не да слагаш комбинираната.

А по повод ваксините да ви кажа: От април 2010 г. децата ще се ваксинират с Пентаксим, който ще се отпуска от РИОКОЗ, а не да се купува от родителите. Вече са приети промените и обнародвани в държавен вестник. Това касае повече тези които чакат бебчета другата година.

Общи условия

Активация на акаунт