АВГУСТинчето навършва ТРИ ,може дори свещичките да преброи!

• 19 828
  • 297
  •   1
Отговори
# 180
Ух,пък аз съм патица. Бях написала Маргарита, пък знам,че е Маги! Поправих се.

Гого е уникален направо Laughing

Ще се включа пак.

Не мила, не си объркала. Тя се казва Маргарита, просто ние й казвме Маги.  Hug

# 181
  • гр.София
 Дидика,пак редактирах Simple Smile Да бях погледнала списъка...

Честит Рожден ден на Гого! Да е едно мно-ого щастливо,здраво и палаво дете! Анди,честит празник!
 Честит Рожден ден на Нора на Мадона,на Вики на Мимс, на Сами на Гъбка!Да растат здрави и весели!

# 182
Честит рожден ден на Елеонора, Самуил, Виктор и Георги! Много здравички и щастливи дечица!
На семействата - весел празник!

Дидика, ходили ли сте при Мустаков? Племенничката и на сестра ми на кръстницата детенцето са го посетили. На диета, даже систъра я спря малката три месеца от градина, дано се оправят и го надрастат.

Ели, много са сладки децата. Как сладко се гушкат.

Блан, мисля, че се сещаш как. Ей, опасна си!

# 183
Здравейте отново,момичета!ЧРД на днешните и вчерашните  малки и сладки рожденици  bouquet-Нори,Сами,Вики,Гого,Токи и Сашко!Да са много здрави и да имат голям късмет в живота!
Това ми е 2 пост/1-ят се изтри/и не мога да повторя дълбокомислените ми фрази,които родих в обедния час между чистене,пране и ядене. След вече почти 4г.стоене вкъщи,мозъкът ми закърня съвсем.Снежина от днес е пак на ясла,а от 01.09.-на градина/предупредена е да не се бие и инати,пък ще видим/.Властна и агресивна расте моята дъщеря!Аз го отнасям отсега този характер.
Елфче,толкова е чаровен малкият,а баткото-мъжкар!За теб няма да премълча и ще ти кажа,че изглеждаш много свежарски за майка на 2 деца с малка разлика/браво и пу-пу/!На Янаст се възхищавам от самото начало!
Бубче,желая ти много смелост и търпение в преболедуването на този така тежък за тебе период!Млада,хубава,умна жена си и имаш подкрепата на най-близките си хора!Само да издържиш сега,после това ще е зад теб!
Пепеджинс,аз  пък се притеснявах да не го предизвикаме бебето да излиза Grinning!А Блан,тя никога не спи между редовете Grinning!
Ели,честито ти второ християнче!
Отивам да разглеждам снимките,а на всички ви-здраве и добро!

# 184
Честит рожден ден на Гого! Да е много здраво, щастливо и любознателно дете.

Честит рожден ден на Нори, Сами и Вики!

Тони е болен. Sad Снощи повиши температура, но после спа спокойно. Днес продължава да повишава на моменти. Ходихме до джипито и е със силно зачервено гърло. Сега ще пие антибиотик + другите сиропи.

А какво решихте за общия рожден ден? Много ми се иска този път да присъстваме и ние с Тони. Аз вече си знам графика за септември и мога да си организирам една разходка до София на 06. или 13 септември. Simple Smile Дори и да не е в клубче  ще се радвам да се видим. Hug

# 185

Честит рожден ден на всички прекрасни слънчица, които пропуснахме да поздравим  Embarassed Да са много здравички и усмихнати  Hug Специални целувки на чаровното ни съкварталче   Wink - Ани, честит празник, мила  Hug Споделяй по-често бисерите на Гогата - лекува безпогрешно лошото настроение  Laughing
Кайли, много неприятно  Sad бързо да оздравява сладуркото  Praynig А за среща аз съм винаги готова  Laughing Много ще се радвам да можете да дойдете и вие  Peace

Снимките на всички са страхотни, така обичам да гледам снимчици  Laughing Лиани, и аз много харесах тази с омазаните муцунки  Hug
pepejeans, ще чакам с нетърпение хубави новини от теб  Hug
Бубче, много сили ти желая, мила  Hug Ще минете и през това  Peace Целувки за теб и принцесата и поздравления за сестричката ти  Peace

Сигурно пропускам много, ама пак ме е хванал един мързеееееел  Crazy

# 186
  • варненка от София
Честит празник на всички, които пропуснах последните дни. Не съм много редовна, но минаваме през етапа на коликите, с които се запознавам от близо едва сега, Стефи нямаше такива екстри и сега съм като втрещена, дано да минават бързо, че се мъчим и двете. Освен това Шушето донесе и първите сополи от градината, които разбира се се лепнаха и на Невичка. В събота правихме и погача, но гостите не дойдоха, пълен провал, надявам се не е на лоша поличба за детенце. Тук качих малко снимки от нас, а ето и Неви се обръща http://www.youtube.com/watch?v=v_J_wj9PgsU&feature=channel_page
Умишлено влизам обаче, за да поздравя една силна жена, която в момента има нужда от упора - Бубчето.

Цвети, бъди жива и здрава, нека щастието те споходи бързо, късметът да те съпровожда винаги и навсякъде и най-важното ти пожелавам - много сили, за да предолееш трудностите. Трябва да знаеш, че винаги след бурята изгрява слънце. Нека твоето слънце изгрее възможно най-скоро  Hug

# 187
Привет на всички Hug Ние се прибрахме от морето, където си изкарахме много добре Peace Определено мога да кажа, че си починах и сега се чувствам по различен начин Peace Правихме си и разходки, не се ограничихме само с плаж. Дойдохме за няколко часа при родителите ми, колкото да си изперем дрехите и заминаваме за Велинград. Снимки ще качвам като се прибера и стигна до моя си компютър.
Благодаря за пожеланията и милите думи за моята принцеска Hug Направихме импровизиран РД на морето, но имаше торта и свещичка. Ще празнуваме с роднините като се приберем в София. Снимки нямам време да гледам сега, но съм сигурна, че са прекрасни порасналите ни дечица Grinning
Да са живи и здрави всички големи и малки именници и рожденници от изминалите дни  bouquet
Хубав ден на всички Hug

# 188
  • София

Честит рожден ден, Бубче! Желая ти много здраве, щастие и късмет!  Hug Heart Eyes  
Цвети, бъди жива и здрава, нека щастието те споходи бързо, късметът да те съпровожда винаги и навсякъде и най-важното ти пожелавам - много сили, за да предолееш трудностите. Трябва да знаеш, че винаги след бурята изгрява слънце. Нека твоето слънце изгрее възможно най-скоро  Hug
много ми хареса и го копирам и аз!  Blush Hug   Heart Eyes
Марулка, да минават бързо коликите! Моите и двете деца бяха със зверски такива  Tired А как така не са ви дошли гостите  Rolling Eyes , нито един ли?  newsm78 Ние пък на малкия не правихме погача  Rolling Eyes , нали се объркаха работите, после ни завъртя ежедневието и... Дали е късно да му направим сега  Crazy
Мегишик, благодаря за милите думи!  Hug На живо никак не съм свежарка, снимките сигурно лъжат  Simple Smile
Албена, чудех се къде изчезнахте. Завиждам ви Blush Hug

# 189
Честит рожден ден на Елена! много зравичка и веселушка да расте!
Кайли, оздравявайте бързо.
Даниел също е болен със сополки и малко кашля. Ходихме на Панчарево, не хващахме рибка, но папкахме и Даниел с баща си стреляха-единия с въздушна пушка, другия с воден пистолет. Аз си почивах. Току що се прибрахме, с нова прическа сме, преди малко четоха приказка с татко му и сега се доприспива.
Честит рожден ден, Бубче!

# 190
  • София
Много от вас в този период ме разреваха нееднократно и продължавате така. Благодаря ви много, тази подкрепа наистина е безумно ценна. Отдавна вече не сме анонимни и не стоим само зад никове и всичко, което чух от вас го усещам като реално приятелско рамо, а не като виртуални приказки, Иска ми се да мога така реално да отпразнувам рожденния си ден с вас, но засега ще почерпя така, а всяка от вас довечера като си пийва нещо да знае, че има наздраве и огромно благодаря от мене Heart Eyes

Минавам директно, на твърдо гориво, че при създалата се ситуация и подаръка на Пепеджинс надявам се ще разберете...  Grinning

# 191
  • София
Честит рожден ден на всички, които изпуснахме!
Бубче, да си жива и здрава и много силна, искрено ти пожелавам от тук нататък да си много щастлива!   bouquet

Ние изкарахме страхотно, феста беше супер, заредих се с нови сили и емоции, различни от обичайните.
Не мога да пиша много, защото си смазах пръста с количката на Криси и ме боли жестоко, сигурно ще ми падне нокътя  Rolling Eyes

# 192
  • гр.София
Бубче,присъединявам се към среднощното вдъхновение на Марулка,не бих го казала по-добре!Честит Рожден ден! Бъди много щастлива занапред!

Елена,докато я сгъваше ли се прищипа?!

Кайли,бързо оздравяване на Тони Hug

# 193
  • гр.Добрич
Честит рожден ден на всички малчовци, които пропуснах!!!

Бубче, честит рожден ден!!!

Аз бях за 9 дена в болницата. Оказа се, че шийката ми е омекнала и трябва да лежа. На този етап това е адски невъзможно. Майка ми идва през деня да ми помага, но Ивчо иска всичко аз да му правя и това толкова ме изнервя. Ще се надявам да изкарам повече време, пък каквото ще да става.

# 194
  • София
Бубче  Hug пожелавам ти здрави нерви, много търпение и увереност, здраве, усмивки.... наближава изгрев Hug Wink

Спинки, много неприятно, опитай се да не се нервираш много, Бог си знае работата, аз вярвам в това!

И на мен много ми се ходеше на този фест Whistling Елена, няма начин да не е било хубаво!

И не на последно място...Честит Рожден Ден на малките рожденици Party

Общи условия

Активация на акаунт