Вчера пристигнахме и хотелът е страхотен. Много съм доволна.
Естествено Кало вече не иска да излиза от морето, въпреки че първоначално го беше страх от вълните. С басейна в хотела също имаме проблем, че дори вечер в 21 часа иска да влиза вътре
А мястото е просто вълшебно, едни поляни, една трева, коне, пещери, каньони, разкош...

Тези дни ще пусна и снимки, защото нямахме апарат и една приятелка беше натоварена с мисията за снимане на събитието.
Наистина района е приказен.Искам да ида пак..... 
За жалост не ми се очертава излизане от София до събота
Тя казва 4е ще ходи утре на детска, а като дойде утре...да му мисли баща й как ще се оправят сутринта......

Чак ме сърбят ръцете да му го дам. След дълго умуване какво да му вземем днес намерих една книжка, която съм сигурна че ще хареса и дълго ще четем заедно. От тези с рязаните и мърдащи картинки на морски животни ( китове,делфини, пингвини и т.н.) и озвучена със звуците които издават. Ще има и други играчки и подаръци, но исках да намеря нещо специално. Мисля че успях. 

То за мен е ясно, че както винаги ще се радвам на снимки
Лори има подобни книжки и по цял ден ме озвучава 
Но ще можем да дойдем само ако е събота или неделя, че от другата седмица сме целодневно ангажирани
Само надничам за новини
Тези дни ще пусна и снимки, защото нямахме апарат и една приятелка беше натоварена с мисията за снимане на събитието.