Благодаря и за пожеланията за моето момче.

elen@, много красиво място наистина.

Как завиждам на всички видяли морето или на тези, които им предстои. Ние за жалост тази година ще се разминеме с него.

-ние мислим другата седмица да отидем за 4-5 дни на Велинград,надявам се да си изкараме добре /ще ходим аз и Даяна с една приятелка/,нашия тати няма да е с нас поради причините,които е изброила Ади
,криво ми е но дано пък догодина да отидем някъде заедно на почивка,ама пусто с тази негова заетост,не тая големи надежди 
Даже сега ми е малко странно. 
Преди да я купя четох много отзиви и повечето казваха, че няма смисъл, защото вършела същата работа като решетките за тенджери от магазините за левче. Сигурно е така, ама аз преди това редовно загарях тенджерата, бях вързана докато се готви вкъщи и цапах много повече съдове
. Просто улеснява нещата 

Лори хем говори с голямо желание за градината и нещата, които ще прави там, хем очичките й се пълнят със сълзи. А аз имам да подготвям разпределения и хиляди бумащини, а въобще не могада превключа на такава вълна
За капак вместо да си почивам като за последно ми се струпаха няколко поръчки и то всичките с краен срок вчера и направо ми се разказва играта. Ама поне не ми е скучно