Среща в ДОБРИЧ се гласи, хайде вдигай се, ела и ти!!!

• 15 535
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
Кафе?...

Я кажете, кога ще почнат ДГ на децата ви, че нещо Rolling Eyes....много дълга стана ваканцията Crossing Arms

# 196
  • Добрич
Жени ходи от понеделник. Групата е една. Така ще бъде и другата седмица. От 4-ти септември ще са две групи, а от 14-ти започват нормална работа.

Който е ходил миналата година на представленията на този цирк, нека сподели. Миналото лято водих Жени на цирк " Арлекино". Беше разположен до СОУ " Д. Габе", но  тя въобще не беше очарована. По - точно не прояви никакъв интерес към цирка и на всички после казваше, че кончето искало да я папа. Още от миналата година си предпочиташе концертите. Представленията на италианския цирк ги пропуснахме, тъй като се притеснявах детето да не се страхува, а прочетените отзиви в нета не ми харесаха. Сега обаче в края на лятото вече е по-дружелюбна с животните и си мисля, че може да и хареса.

Някой сушил ли е сливи във фурната? Че съм решила да опитам, но малко напътствия няма да са ми излишни.

# 197
  • Добрич
МамиБлю na dunawite 24 detska sled 15.09 6te se oformqt grupite,a ot 1.09 pak sborna
izwinqwam se za latinicata Embarassed,no pi6a ot rabota

# 198
  • Добрич
С удоволствие! Мерси много. Heart Eyes

Нашата градина сега май е в ремонт, може би другата седмица ще започне работа. Но сигурно ще са сборни групи, та смятам да задържа Пепи вкъщи още малко (само бабите да са на линия!!!)
То трябва и изследвания да правя наново май, че имаме почти 2-месечно прекъсване...

Бори, диетични стоки има в Била, навремето имаше щанд в "Звездата", не знам как се казва сега супера. В Кауфланд провери ли?

# 199
Всъщност не ме интересуват сборните групи, защото цяло лято в нашата са на такива Twisted Evil...и когато остана една имаха само 24 легла за 34 деца Twisted Evil...Подозирам, че и нашата ще почне къде 15ти с всичките си групи...Тя вече и директорката не може да даде отговор..ей това най-ме дразни...никаква организация Crossing Arms

Бори, диетични стоки има в Била, навремето имаше щанд в "Звездата", не знам как се казва сега супера. В Кауфланд провери ли?
Никъде, освен на Свободата не съм проверявала всъщност Rolling Eyes

# 200
  • гр.Добрич
Ние записахме Ивчо в 27-ма и те започват на 15.09. Сега се чудя ка ще му пазаря. То и за бебетата нищо не съм купувала, но повече от суеверие. Wink

# 201
  • Добрич
Spinki, не се изисква кой знае какъв пазар- да имаш панталони за 5 дни от седмицата, съответен брой блузки, може би нещо като елек, и пантофки. Пластмасова чаша, пижамка, хавлийка.
В багажа в шкафчето задължително един комплект за пълно преобличане- от долните гащи до връхните дрешки. И ако ползвате памперси за всеки случай.
Имай предвид, че зимата дста надуват парното и дори не се налага да имат по- плътни дрехи. По- особен е периода преди да се пусне парното, тогава може да има по- хладни дни и за тогава ще е добре да имате и горнище (на анцуг например).

# 202
  • гр.Добрич
Ани, те ми дадоха един списък даже с по-малко неща. Аз по принцип не купувам много дрехи, още повече че като тръгнеш да търсиш нещо по нашите магазини, все няма. Памперси слава богу не ползваме от година. Ще ми трябва малко бельо и спортни дрешки. Чорапки много трудно му намирам. Ако не мога да изляза, ще разчитм на вкуса на таткото. Laughing

Краси, къде се изгуби? Гого нали беше в 27-ма градина?

# 203
  • Добрич
Гого нали беше в 27-ма градина?
Да, и Гого, и моят син са в една група в същата градина. Wink

Последна редакция: чт, 27 авг 2009, 11:41 от анушка

# 204
Здравейте!
Честито на рая на Цоци(на патерици) -да ви е мноого здрава и щастлива!
Спинки - тук съм вече , бяхме за 3 дни във Варна на гости.Да Гого е в 27-ма с Пепи (на Анушка) и още майки на деца от групата  имаше от форума преди ,но вече не пишат.
Ани ти е казала правилно за дрешките- хубаво е да имаш резервни -всичко става и се поливат и цапат , за да могат да го преоблекат.И аз Гого го пращам с долници (ангунг) защото на него така му е удобно .
За цирка и ние уж ще ходим , но не съм решила кой ден да е.
За фризьор- аз си смених фризьорката ,защото първо вземаше доста по скъпо от другите и второ един път ме прави добре , следващия не.Последно ходих във Фризьорски салон "Цветно" и останах много доволна.

# 205
За "Цветно" и аз чувам добри отзиви, няколко от майките все там ходят и много го хвалят.

# 206
  • гр.Добрич
Къде е този салон?

# 207
  • Добрич
Днес реших да заведа Жени на цирк, но когато пристигнахме, се оказа, че сме закъснели с 1 час, защото представленията са само то 19.00 часа, а  аз съм останала с впечатление, че има от 20 часа и по- ранни. Попитах може ли да си купим билети за утре, но отговорът беше " Не". Утре пак ще отидем, но този път надявам се навреме.

Гледам, че stani_jelkova на предната страница е написала часа, но кой да запомни? Както се казва - на който му е къс акъла, са му дълги краката. Поне се разходихме след като тъй и тъй бяхме излезли.

# 208
Спинки, по ул. Иван Хадживълков, от р-т ЖивКо надолу по улицата посока Дунавите, вляво има една розова сграда сравнително нова отдолу нея.

С такова обяснение дано си разбрала   Simple Smile

# 209
  • гр.Добрич
Ленка, разбрах напълно къде е. Даже май една дружка ходи там и трябва да я попитам.

Общи условия

Активация на акаунт