Среща в ДОБРИЧ се гласи, хайде вдигай се, ела и ти!!!

• 15 530
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
Че човек не може ли точно за Бисерка да си запази час?

едит: Йееее, имам час при Бисерка точно, сряда в 10:00 Hug

# 181
КатастроФа, после да споделиш отзиви...А ти във Визаж ли си записа час? Wink

# 182
  • Добрич
Бори, понякога отскачам до там, да (обикновено заедно с дъщеря си), и ще го правя докато си намеря някой по вкуса ми около офиса ми.
Засега все удрям на камък. Sad
Последното ми подстригване в един салон наблизо ми струваше 8 лв. Съшата ценя ми взеха и в един друг салон преди около 3 месеца. Но и на двете места не ме оформиха добре. Cry В така широко обсъждания салон Laughing ми вземат макс. 10 лв., като в това влиза задължително измиване на косата, подстригване и изсушаване.

КатастроФа, надявам се да останеш доволна, явно ще има интересна работа по косата ти. Peace

Последна редакция: чт, 27 авг 2009, 11:43 от анушка

# 183
Че мен последния път ме подстригаха за 7, но с такива физиономии на досада, щото бях с децата, а те на едно място не седят, че направо ми се отщя...и ми отне един час Rolling Eyes - приказки, разминаване на часовете, което не ме изненадва, но ми досажда...Замислям се сериозно за кварталния..а и добре изглежда отвън...ще се пиша ВИП май..хаха Joy

# 184
  • Добрич
Замислям се сериозно за кварталния..а и добре изглежда отвън...ще се пиша ВИП май..хаха Joy
Това ВИП ти го измисли. Wink
Всъщност исках да кажа, че не виждам кой знае каква разлика в цените (говоря за по- обикновените процедури де).

# 185
МамиБлю, не знам къде си записах час...Звъннах на телефона, даден от anuschka  newsm78 Реших, че е този на Добротица...
anuschka , къде имам час? Crazy

А, аз ще споделя отзиви. Мисля, че хубаво ще стане...По принцип моя бюджет е 100 лв. и има много да се прави...махане с римувър(или обезсцетяване, тя ще си прецени), боядисване в няколко нюанса и предполагам че ще ми я изсуши и пооформи..Досега си мислех, че ще се вместя в бюджета, ама сега като ги изредих, не съм сигурна...И все пак ми е дълга косата... Thinking

# 186
  • гр.Добрич
КатастроФа  мисля че ще се събереш в този бюджет, но като гледам колко работа има по косата ти, май цял ден ти ще си клиентката на салона. Laughing  Важното е да останеш доволна. Все пак на фризьор не ходим всеки ден, е поне не аз.
Ние напромер водим Ивчо при Силвия до бившето Хепи. Само тя ми харесва как го постригва.
Тъкмо вчера обяснявах на мъжа ми как мисля да си купя една боя и да се направя красива, а той се прави на ударен, защото знае че той ще е бодяжията. Mr. Green

# 187
  • Добрич
МамиБлю, не знам къде си записах час...Звъннах на телефона, даден от anuschka  newsm78 Реших, че е този на Добротица...
anuschka , къде имам час? Crazy
На Добротица е салона, споко- само един салон е в града.

Та, оправихме фризьорските услуги, сега да помислим какво друго да разнищим. Laughing

арчи, събрах 4-5 чифта гащи. Освен да ги взема утре с мен на работа и ще видя на кого кога мога да ги предам.

# 188
Брееей, нямаме какво да разнищваме Thinking

Аз съм се метнала по едни здравословни продукти...ленено семе, сусамов тахан, рибено масло, пектин, овесени трици, ядки, бабини зъби ooooh!..направо се чудя как да ги вмествам ежедневно в менюто Mr. Green...Някъде, освен в диетичния на Свободата да продават сусамов тахан? Била може би? В по-голям грамаж, че такива рецепти ми попаднаха Whistling

# 189
Цирка май е празен таз вечер  Simple Smile

# 190
  • Добрич
здравейте,представленията са от утре вечер,ходих да проверя,от 19часа,за тези които незнаят цените
възрастни-редове 10
                  ложе     12
деца -редове 6 левва и ложе 8лева

# 191
Кой цирк гостува?

# 192
  • Добрич
май арена,пак е до кауфланд,и миналото лято беше

# 193
Който ще ходи да разкаже Wink. Предполагам са няколко представленията.

# 194
Арена са тук, и пак са до нас, и пак както миналата  година ще ми надуват главата  ooooh! Таз сутрин, през прозореца снимах камилата как си пасе кротко  Laughing Помислих, че са от днес, защото им беше разпъната шатрата още тази сутрин  Wink
Да не забравя и магаренцето Пепи, което и миналата година беше тук  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт