Среща в ДОБРИЧ се гласи, хайде вдигай се, ела и ти!!!

• 15 521
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
Всеки ден минавам покрай него и не съм запомнила как се казва Crazy...явно Визаж ми звучи Вип..хаха...

Добро утро!

# 166
Добро утро, момичета!

Да ви почерпя пък днес за Рая, която ми става на 10г.

# 167
  • Добрич
Мама Цоцоланка, да ти е жива и здрава Рая! bdbaloni

Много рожденици у вас в последно време.

# 168
Цоцоланке, и това дете си лишила от присъствието си за рождения му ден Grinning
Да ви е жива и здрава Рая! Да е весела и жизнерадостна!

# 169
ЧРД на Рая!!!
Боре, за един и същ ли говорим? Незнам номера на блока, ама дето е извит до Техномаркета.

# 170
Цоци,да  е жива,здрава и много да те радва Рая!

# 171
  • Добрич
Честит рожден ден на Рая!!!  bouquet

Да е жива и здрава, много щастлива и с много късмет!

Салонът на Бисерка в Добротица се казва Визаж и е в извития блок точно до бившия вече Техномаркет, пада се долу-горе срещу спортен комплекс "Простор". Тел: 605705

# 172
  • гр.Добрич
Цоци, честита ти рожденичка!!!  bouquet

# 173
Ленка, да, за този иде реч...ама не съм обърнала твърде внимание явно на името му Rolling Eyes..Наистина ли идвате до Добротица на фризьор Laughing..На мен ми е близо и не съм, но явно ще трябва да го пробвам..и без това не мога да си намеря добра фризьорка Crossing Arms..в един момент почват да подстригват без старание...

# 174
Аз лично ходя на Караджата, излъгах се да ида при Пепа, ама няма стане друг път. Чувала съм, че са високи цените на Визаж, вярно ли е?

# 175
  • гр.Добрич
При Бисерка цените са трепач, но няма гаранция за качество, ако се падне някоя ненаучена ученичка.

# 176
Значи правилно съм решила, че салонът е за Вери Импортънт пърсънс Mr. Green...ние не се борим за такива...чак Flutter

# 177
Значи правилно съм решила, че салонът е за Вери Импортънт пърсънс Mr. Green...ние не се борим за такива...чак Flutter

Ааааааааа, моля, моля, то портфейла може да не ни е Вери Импортънт пърсънс(признавам си направих копи-пейс за тази сложна за мен дума), но ако изключим него - всичко останало ни е Вери Импортънт пърсънс поне на квадрат!

Да, Синеочке, зарязах си децата и оставих друг да се погрижи за рожденните им дни. Аз се наслаждавам на тишината у нас, мързелувам и релаксирам. И по принцип използваме тези дни с моя мъж да се държим един към друг като влюбени птички....Но само се държим като такива, вие с мръсното подсъзнание да не си помислите други неща....Не го огрява друго, аз и да искам и да не искам - болките дето се обаждат от време на време в корема - ме държат на прилично разстояние от милия.......

# 178
  • Добрич
Цоци, и моето мръсно подсъзнание позаговори малко Simple Smile, така романтично описваш нещата... Laughing
Пази се!!!

Как само разчепкахте цените на Бисерка Laughing.
На мен за подстригване и в други салони са ми вземали колкото там, така че не мога да съм категорична за цените. За други процедури, не знам. Само се стрижа и от време на време кичеросвам (2 пъти в годината). Wink

# 179
Ииии, някой да напише цените на Бисерка, моля Mr. Green..Ани, ти чак до нашия квартал ли отскачаш или тя има и друг в центрото?

Цоцоланке, жалко, че не го огрява човека...пето не може да стане сега Mr. Green..Майтапа на страна, пази се Hug

Общи условия

Активация на акаунт