Среща в ДОБРИЧ се гласи, хайде вдигай се, ела и ти!!!

• 15 528
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
  • Добрич
Нещо започна да ми говори, мда..
А кога купувахме виличките, ушиването на спалните комплекти, май имаше и пътека...носехте и торта и сокове в дома (големия)..?

Момичета, ако не сте попадали на темата за Поли с тежката диагноза "Плацента инкрета.. вече перкрета", вижте тук:
http://help-polly.info/

# 151
Нещо започна да ми говори, мда..
А кога купувахме виличките, ушиването на спалните комплекти, май имаше и пътека...носехте и торта и сокове в дома (големия)..?
Тези неща бяха след първия базар. Интересно ми беше да си спомня началото.

# 152
  • Добрич
Честит рожден ден на Йоан! Цоци, да ви е жив и здрав!   bouquet

Честита годишнина, Вела! Още много по 10 години!   bouquet

Спинки, как мина прегледа? Още стискаме палци всичко да бъде наред  Hug

Коледа през 2006. Имали сме идея да правим коледно прати с децата....не сме я осъществили.
От тогава са почнали благотворителните ни стремления Laughing...помните ли..със събирането на пари/фиксираната сума от 10 лв.  Wink/ за децата от Овчарово. Събрали сме 135лв.
Помня, помня. Тогава ги събираше на Амарена мъжа й. Още си спомням случката с фиксираната сума   Laughing

Ани, видях вчера в подписа ти сайта на Поли и прочетох тежката диагноза. Замислих се как да помогна. Имаш ли повече информация, каква сума е събрана?

Аз стягам багаж. Утре сутрин тръгваме за Рила. Няма да ме има 1 седмица и незнам дали ще имам достъп до Интернет.

# 153
Цоци, честит ви рожденник! Да ви е жив и здрав!

Вела, много по десет да празнувате, да се обичате и уважавате!

# 154
  • гр.Добрич
Кеми, приятно изкарване на почивката и дано времето е хубаво за разходки.

Прегледът мина добре. Положението е същото, бебетата растат добре и си отговарят на седмиците. Повече лежане и никаква работа.

# 155
# 156
Добро да е и от мен!

Кеми, ще се качите ли на Мусала?..или Мальовица?...А езерата?..как ми се ходи пак Confused...ти си тръгнала вече...чакам да разказваш Hug

Арчелке, готино Wink

# 157
  • Добрич
Спинки, радвам се, че прегледът е минал добре. Пази се!!!

Креми, до вчера на обяд (за около 1 ден) сумата беше 600 евро. Макар, че сметката е в евро, може да се превежда и бг. лв.
За момента целта е да се събере бързо колкото се може по- голяма сума.
Завиждам ви благородно, че заминавате на почивка. да се върнбете отпочинали и с много положителни емоции!!!

Хубав уикенд на всички!  bouquet

# 158
Здравейте, момичета.
Имам нужда от вашата помощ.
Трябва ми добра фризьорка, която да е добра в обезцветяването на коса и боядисването...да прелива тонове, да работи с хубави продукти. Цената не е от значение.
Просто...имам церна коса от 2 години. Спрях да я боядисвам преди 4 месеца и сега имам ужасни светлокестеняви корени(4 см някъде) и останалото до средата на гърба черно. Представете си гледката...
Четох за обезцветяване и римувъри, ама ми трябва кадърен фризьор. Бях решила да отида при Бисерка, но сега не съм толкова убедена. Благодаря!

# 159
# 160
  • Добрич
Бях решила да отида при Бисерка, но сега не съм толкова убедена. Благодаря!
Аз щях да ти препоръчам точно Бисерка Confused Не съм си обезцветявала косата, но ми се струва, че салонът й разполага с доста техника.
Ако някой се сети за друг фризьор, дано да сподели. Peace

Вела, мерси!  bouquet

# 161
Във Виста на 3 ет. има добър фризьорски салон, но забравих името на мацката....

Много поздрави имате от ДидиДеми! Тя.. Thinking се "мъчи" на морския бряг Mr. Green

hahaha...Колко са разочаровани само Laughing

# 162
anuschka, МамиБлю, благодаря.  bouquet
А къде се намира новият салон на Бисерка, защото чух, че се е преместила на Добротица newsm78 newsm78

# 163
А, вярно, че има салон и на Добротица..VIP Rolling Eyes се нарича Laughing

# 164
Не беше ли и Визаж там  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт