Среща в ДОБРИЧ се гласи, хайде вдигай се, ела и ти!!!

• 15 555
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
Днес ми беше писано да срещам съфорумки, незнам кой ходи повече, вие или аз  Laughing
Продължавам да съжалявам, че не можах да дойда и да се видя с тези, с които не съм се срещала - Мама Цоцоланка, Анушка, Елизабет и Вела(нищо че сме се дзаквали).

# 136
Добро утро от мен!

Да пием кафе заедно, че днес и утре ми предстои да ми едно самотно smile3546 fiuuuuuu
Вела, благодаря за снимките!
lenka_ilenka не е нужно да съжаляваш - другия път!

# 137
  • Добрич
Да допълня кафето с торта, че днес имаме годишнина от сватбата.

# 138
  • Добрич
Добро утро!
Благодаря за кафето и тортата.

Вела, честита ви годишнина. Още много дълги години щастлив и спокоен семеен живот ви желая!!!!

Цоци, честит ти рожденник!!!   bouquet

Последна редакция: пт, 21 авг 2009, 10:19 от anuschka

# 139
Хайде към почерпките да се включа и аз......

Почерпете се за Йоан, който днес става на 6 г.

Вела, честита ви годишнина! Дъъъълъг семеен живот да имате!

Ние днес по места ще празнуваме......В крайна сметка торта поръчах от Поликлиниката кафето, на Оникс - 10 парчета - 19 лв., но с някакви фигурки - 21лв. ми излезе. Чакам на обяд отзиви дали им е харесала. Тук купих за мен и татито 2 парчета торта, та така......Не мога да кажа, че леко не ми е мъчно и тъжно, но да е жив и  здрав рожденника - друго нищо не искам. А и ние сами си го избрахме това да е така.

# 140
  • гр.Добрич
Малееее, днес ще хвана диабет с толкова сладко. Mr. Green

Цоци, честит ти рожденик!!!

Вела, честита годишнина!!!

Мерси за снимките и разказа. Цоцоланке, за съжаление почти всичките АГ тук са с такава допотопна апаратура. В болницата е още по-зле. Копчетата му са така изтъркани, че докторите не виждат какво натискат. Дянкова си купи пролетта чисто нов ехограф, но пак е 2Д. Вярно, че най-важните неща и на него се виждат от добър специалист, но все пак живеем в 21 век.

На обяд съм на преглед. Стискайте палци да съм задържала положението.

# 141
Elizabeth_ ,благодаря за кафето!
Вела,честита ви годишнина!
Цоци,да ти е живо и здраво момчето!
Спинки,успех Peace

# 142
Честитки и от мен Grinning
Вела, честита годишнина!
Цоцоланке, жив и здрав да е Йоан!

Спинки, стискам палци Hug

# 143
Цоци - да ви е жив и здрав рожденника!
Вела- честита годишнина !
Спинки -стискам палци  всичко да е наред!
Благодаря за почерпките и кафенцето!  bouquet

# 144
Аз нещо  Crazy...препрочитам от онзи ден едни стари теми...случайна препратка ме прати в една...Ееех, какво спокойствие е било..още не съм стигнала до "ябълките на раздора" Mr. Green

# 145
Аз нещо  Crazy...препрочитам от онзи ден едни стари теми...случайна препратка ме прати в една...Ееех, какво спокойствие е било..още не съм стигнала до "ябълките на раздора" Mr. Green

Хората са казали - много хубаво не е на хубаво.......Ако попаднеш на нещо интересно - пускай линк...Не се наслаждавай сама на четенето - сподели го с ближния!

# 146
  • Добрич
Ако попаднеш на нещо интересно - пускай линк...Не се наслаждавай сама на четенето - сподели го с ближния!
Хи-хи, и аз нямам нищо против да си припомня пак нещо пикантно. Wink
Едно ми е клюкарско настроението, не ме е срам!

# 147
Честита годишнина, Вела! Да сте заедно и да се радвате на един на друг, а и на Жени.
ЧРД на Йоан Simple Smile, да ти е жив и здрав рожденика, Цоцоланке! Ама ти какво си направила - остави детето да си празнува рд-то без теб ли? Тъжни  обстоятелства...

# 148
  • Добрич
Благодаря за поздравленията, момичета! Днес имаме кръгла годишнина - празнуваме 10 години брак.

Честитрожден ден на Йоан! Да е жив и здрави много да те радва.  bdbaloni   Весело празнуване му пожелавам  happy bd   и се надявам тортата да му хареса.   smile3510

# 149
...Не се наслаждавай сама на четенето - сподели го с ближния!
Коледа през 2006. Имали сме идея да правим коледно прати с децата....не сме я осъществили.
От тогава са почнали благотворителните ни стремления Laughing...помните ли..със събирането на пари/фиксираната сума от 10 лв.  Wink/ за децата от Овчарово. Събрали сме 135лв.

Последна редакция: пт, 21 авг 2009, 14:03 от МамиБлю

Общи условия

Активация на акаунт