Среща в ДОБРИЧ се гласи, хайде вдигай се, ела и ти!!!

• 15 560
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
Красито няма интернет,та аз предавам инфото.
Срещата остава за утре 18.08. в 19 ч. в "Изида".Запазена е маса вътре на името на Красимира Георгиева.

# 106
Боре, да идвам с апарата  Mr. Green

# 107
Вече имам нет !
Благодаря Мариbouquet
Бори -стана като моя  разговор с еон. Grinning  Утре щи ти го разкажа! Wink

# 108
Не може да бъде преди среща, такова мълчание  newsm78

# 109
  • Добрич
Не може да бъде преди среща, такова мълчание  newsm78
Да си оставим темите за разговор за довечера. Wink

Бори, какво стана, ще ходиш ли в Каварна?

# 110
Бори, какво стана, ще ходиш ли в Каварна?
Още не е ясно Crazy

# 111
  • Добрич
Здравейте!
Няколко дни не съм влизала във форума, защото бяхме на екскурзия из страната. Ето снимки от местата, които посетихме:

Крушунските водопади – изключително са красиви и са много. Дори видяхме пепелянка, но успях да я снимам добре само с камерата, а още не съм качила нищо от нея.

Деветашката пешера – не е охраняема, била е хранилище на военните.

Съева дупка – изключително красива.

В събота ходихме и до Леденика, но там за съжаление беше забранено да се снима – само в края на разходката за спомен в едната зала разрешиха. Природата е невероятно спокойна.  В комплекса се отглеждат коне и се предлагат уроци по езда, стрелба и др. удоволствия. Беше пълно с туристи за пикник. Явно в Балкана хората знаят как да се разтоварват през почивните дни.

Крепостта Баба Вида и Видинския плаж – също имаше много туристи. Парка беше пълен с палатки.

Магурата – пещерата е огромна. Разглеждахме я повече от час. Изходът и се намира на Рабишкото езеро. Съжалявам само, че галерията със скалните рисунки беше затворена за посетители, защото много исках да ги видя.

Белоградчишките скали - слънцето светеше точно зад скалите на входа и някои снимки не са много ясни.

Вчера много искахме да посетим историческия музей в Пловдив, но се оказа, че не приема посетители в понеделник.

Качила съм и три снимки от улица в Ловеч  след дъжд. Видях, че не само в Добрич булевардите са пълни с вода часове след като дъждът е спрял.

Жалко, че екскурзията беше само 4 дни, но съпругът ми, не успя да се освободи за повече.

Виждам, че за довечера среща се гласи. Ще гледам така да си организирам нещата, че да успея да дойда.

Последна редакция: вт, 18 авг 2009, 11:15 от Вела

# 112
Това е място - мечта.
Аз отдъхвах на морето и то за малко. Tired

Мами, приемате нови попълнения за довечера, нали?
Защото ми се идва.

# 113
Вела, много красоти, много нещо  Simple Smile И аз искам  Wink

# 114
  • Добрич
Вела, благодаря за споделеното! Много хубави снимки си направила.

Елизабет, заповядай, разбира се!

Бори, възшищавам се от авантюристичния ти дух. Колко му е, в последния момент да решиш какво ще правиш. Simple Smile

# 115
Бори, възшищавам се от авантюристичния ти дух. Колко му е, в последния момент да решиш какво ще правиш. Simple Smile

Laughing...Е, то Каварна ей го къде е...За по далечните дестинации не чакам последния момент Wink..Последно ще ходя, но ще дойда на срещата, така че бъдете точни много моля, за да ви видя, макар и за малко Wink

# 116
Вела - страхотни снимки! Peace
Елизабет - ще  се радвам да дойдеш! Wink
Както и всички четящи , но не пишещи - чувствайте се поканени !

# 117
  • гр.Добрич
Да хапнете и да пийнете двойно заради мен. Така се канех да дойда, но като родя съм на линия. Mr. Green

Цоцоланке, къде изчезна сега ти?

Вела, много хубави снимки.

# 118
Съжалявам че не можах да дойда момичета. Мъжа ми поканил гости, преди малко си тръгнаха.
Щеше ми се да не бях си намирала повод за оправдание.....

# 119
Срещата мина много добре !
Спинки -Цоци е в Добрич и беше на срещата!Хапнахме  и заради теб- а ти като родиш ще наваксаш! Wink
Ленка -съжалявам ,че не дойде и лошото  беше ,че ти нямам вече номера .Щяхме да ти звъним , ама си смених апарата и го нямам вече. Sad Нищо другия път и ти ще наваксаш! Wink

Общи условия

Активация на акаунт