Отговори
# 240
Здравейте,

Ето и нещо от свекито Simple SmileSimple Smile във връзка с прблема - малко кърма

"Пий повече прясно мляко, нали знаеш - мляко на мляко става!"
 Laughing

А, култово е това!!! Жената шок ще получи като разбере как веганите си кърмим децата по 2-3 години без проблем Simple Smile

# 241
здравейте,
искам да споделя какво ми бе споделено за дългокърмените деца  ooooh!
на свекърва ми приятелка, споделила че е чела, но така и не разбрах къде, че трябва да отбия дъщеря си, защото щяла да бъде привлечена от същия пол и щяла да стане лесбийка  #Crazy

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 18:50 от nadiq

# 242
Тъкмо се чудех няма ли да се появи някоя мъдрост и за момичетата, че момчетата вече са нарочени, че се влюбвали в майките си. Crazy

# 243
искам да споделя какво ми бе споделено за дългокърмещите деца

Laughing Интересно се получи Wink

И аз да се включа с реплика на една приятелка - "Лекарят ми каза, че след 6-тия месец майката вече не предава антитела на детето си чрез кърмата"...

# 244
  • Враца
мдам, това за антителата е разпространено явно сред лекарите- оня ден леля ми ми разказа същата теория, по повод това, че алекс беше настинал- тя ми обясни, че до 6-я месец не бил боледувал, щото съм му предавала антитела, и сега като вече не е на 6 месеца / съвпадението стана в полза на нейната теория/ вече антитела нъцки и ето ефекта- болно бебе Sad

# 245
Ами да! Бебета се раждат с вграден и редовно ъпдейтван календар! Усетило е детето, че е навъртяла 6 м. и хоп - болно  Laughing Пък гърдите на майката също броят дните! 6 м. и нито ден повече! Толкова за антителата, фабриката затвори  Laughing

# 246
Бъркат антителата, които майката предава на детето с вътреутробния имунитет. Бягали са от час май Simple Smile. Това се учи в училище Simple Smile.

# 247
Бъркат антителата, които майката предава на детето с вътреутробния имунитет. Бягали са от час май Simple Smile. Това се учи в училище Simple Smile.

Щеше да е хубаво наистина да се учи в училище  Grinning

# 248
Скоро малчо беше болен и отиваме на хомеопат – нейната теория беше че след година вече нямало антитела и кърмата вече спирала да бъде полезна, е успокои ме, че и не била вредна, да не се тревожа Laughing. Казвам и, че докато е болен ще го оставя само на кърма, а тя ми казва – ама как така, а то какво ще яде през това време Laughing

# 249
  • Карлово
Айде, и хомеопатите с промити мозъци.
Моят никак не малък син, и на години, и на кг, преди месец изкара 4 дни само на кърма, беше го хванал някакъв ентеровирус. За първи път ми се случи с него и за пореден път си зададох риторичния въпрос: "Какво щеше да яде, ако не сучеше още?"

Брит, страхотен постинг!  Peace

# 250
Микки, ами те хомеопатите са си лекари с диплома, просто са изкарали курс-два отгоре.
Това често се забравя.

# 251
  • София
Я ги питайте ваще лекари през живота си виждали ли са резултати от изследване на кърма след година лактация Simple Smile . Аз съм и съм много доволна, защото им го навирам в носа  Mr. Green

Като тръгна да отбивам ще взема да занеса в някоя лаборатория кърма, та да им врътна главите, като разберат, че тоя концентрат е след 3-4 години лактация  Grinning

# 252
Наскоро от майка ми: - Как е кърмата ти?
Аз: -Точно такава ,каквато трябва да бъде,отговаряща на нуждите на възрастта му.
Тя:-То като количество добре,имаш. Ама на какъв хал е?
-Точно каквато трябва да си е.(вече съм доста нервирана)
-Питам ,защото на някои жени им е рядка и детето не може да се наяде.
- И без това я използвам вместо вода. (изобщо няма смисъл да споря с нея по този въпрос)

# 253
На мен ми се случи медицинаската сестра на една педиатърка, слава богу   Praynig не нашата, да ми каже че бебето се ЗАПИЧАЛО ОТ КЪРМАТА. Постъпих интелигентно и се направих на ужасно невежа с репликата :" Така ли???"

е все пак някои неща се учат в по-горните класове  Laughing

# 254
Цитат
Моят никак не малък син, и на години, и на кг, преди месец изкара 4 дни само на кърма, беше го хванал някакъв ентеровирус. За първи път ми се случи с него и за пореден път си зададох риторичния въпрос: "Какво щеше да яде, ако не сучеше още?"
Аз съм си задавала същия въпрос ,когато е била болна.И с ентеровирус ,а миналата седмица и с Коксаки вирус.Добре ,че детето сучеше.....както беше с афти по цялото гърло ,сливици и уста.Другите ми момичета не искаха нищо да хапнат,а то милото си сучеше и успокояваше .

Цитат
На мен ми се случи медицинаската сестра на една педиатърка, слава богу   Praynig не нашата, да ми каже че бебето се ЗАПИЧАЛО ОТ КЪРМАТА.
Това беше вица на деня   hahaha

Общи условия

Активация на акаунт