Отговори
# 480
  • До хладилника, който обичам
Извинявам се за офф-а, но къде може да се  оплачем, когато ни изписват лекарства с ясното съзнание, че ще навредят? Защото едно е съседката да ти говори глупости, друго е да нямаш право на адекватно лечение.

По принцип може да се изпише лекарство, за което се знае, че не е напълно безопасно, като се преценяват евентуалните ползи срещу евентуалният риск и тогава се решава кое натежава повече.
Не всяко лекарство има алтернатива, затова се прави тази преценка и съобразно резултатите й се взема решение. Peace

# 481
е търсих, търсих смешките, а те в подписа на Бу, ми нищо де Joy, нещо недовиждам...

Сега нещо и от моети свеки:

- бебе ако не  се кърми един ден /примерно майката отсъства/, трябва да се отбие, защото почвало да урочасва....

и тъй като отнесе отрицателните ми коментари, започна да замазва, че така била чула от бабите..., и имайте предвид че свеки е пенсионирано мед. лице....

# 482
Наскоро една позната ме попита дали още се кърмим с думите "Още ли е на мамино хранене?" Изчервяват се, смущават се, говорят тихичко... ето дотук сме я докарали, кърменето да е нещо, за което се шепне.

И на мен ми прави това впечатление - хем се бутат, където не им е работата, хем шепнат newsm78. Има една клюкарка на нашата улица, която вече година и девет месеца не се умори да ме забожда за "добър ден" с въпроса: "Кърмите ли се още?". Вчера застава заговорнически до мен, предупреждава ме гръмко, че е яла лук и си минава шепнешком на любимата тема. Казвам й: "Естествено, че го кърмя още. Преди една седмица ме пита за същото". А тя сменя тактиката: "Какво казва педиатърката по въпроса?". Казвам й, че не сме ходили отдавна при нея. Тя нарежда: "Хич не й казвай!".
 ConfusedПри предишната среща ме попита: "Абе какво ядеш бе, жена? Как толкова време ще имаш кърма?"

Последна редакция: пт, 04 дек 2009, 00:17 от Мама Пух

# 483
и всичко това може да се избегне с биберон!
обаче - не, опитвате се да налагане масова психоза - кърмете, та кърмете!
защо да не се допитват жените до тези, които знаят колко е неприятно?
а как се отразява на бюста? трябва ли женита да изглеждат все едно, че са живяли в африканско племе?
има си изкуствена храна, и който иска бебе да си прави сметка да може да си я купи!
икономиите водят до ужасен, преждевременно остарял външен вид!

Това като отговор на статия за подготовка за кърменето  Joy
Ето още един бисер

Естествено е бащите да навиват жените си да кърмят и моят се опитва, по-евтино е, а и не кърмят те, не се разраняват техните гърди...Защо трябва да се мъча и да ме боли? А? Ей това ми обяснете, кво като е полезно за детето, не е полезно за мен! Боли, гнусно ми е! И още нещо, като ми станат по-НЕчувствителин зърната, после, когато свърши кърменето, ще ми станат ли пак чувствителни, ААА? Щото кво става с моя секс, ако не са ми чувствителни зърната, нещо не ме кефи, аз не си разменям сексулания живот за детето...Въобще големи гадости пишат тука за бременността и кърменето, ако бях ги чела преди, никога нямаше да забременея...Пред кого да се гордея, че съм кърмила, кво ги интересува хората, като ще имам увиснали, разранени и нечувствителни гърди, по-добре да се гръмна...

# 484
и всичко това може да се избегне с биберон!
обаче - не, опитвате се да налагане масова психоза - кърмете, та кърмете!
защо да не се допитват жените до тези, които знаят колко е неприятно?
а как се отразява на бюста? трябва ли женита да изглеждат все едно, че са живяли в африканско племе?
има си изкуствена храна, и който иска бебе да си прави сметка да може да си я купи!
икономиите водят до ужасен, преждевременно остарял външен вид!

Това като отговор на статия за подготовка за кърменето  Joy
Ето още един бисер

Естествено е бащите да навиват жените си да кърмят и моят се опитва, по-евтино е, а и не кърмят те, не се разраняват техните гърди...Защо трябва да се мъча и да ме боли? А? Ей това ми обяснете, кво като е полезно за детето, не е полезно за мен! Боли, гнусно ми е! И още нещо, като ми станат по-НЕчувствителин зърната, после, когато свърши кърменето, ще ми станат ли пак чувствителни, ААА? Щото кво става с моя секс, ако не са ми чувствителни зърната, нещо не ме кефи, аз не си разменям сексулания живот за детето...Въобще големи гадости пишат тука за бременността и кърменето, ако бях ги чела преди, никога нямаше да забременея...Пред кого да се гордея, че съм кърмила, кво ги интересува хората, като ще имам увиснали, разранени и нечувствителни гърди, по-добре да се гръмна...

хехехе,  Joy Laughing, не е истина просто. Бях чувала, че сме сектантки, но сега разбирам че сме и от африканско племе, с развален сексуален живот  Mr. Green

# 485
  • София
А стига бе!  ooooh! Идиоти има всякакви, ама тия двете избиват рибата!

# 486
Eeeee, наближи време за номинации и хората взеха да се надпреварват!Я да пишем един дисклеймър - НАГРАДА НЕ СЕ ПРЕДВИЖДА, че после да не дойдат да си искат.То бива, то може, ама...
Много офф се получи, ама тъй тъй съм тръгнала да спамя - данеби да има масов спад на възрастта на родилките в Бг последната година (то верно че на 11 взеха да раждат, ама по изключение си мисля аз...) - то такива теми се занареждаха в последно време, че да се чудиш гимназистки ли са ги писали или...Млъквам Бу!

# 487
  • Mars Hotel

Божеее, да се чудиш да се смееш ли, да плачеш ли...
Представям си като се роди детето, какви ще ги върши, щото "кво като не е полезно за детето" ooooh!

# 488
  • Видин
Толкова простотия на едно място скоро не бях виждала  ooooh! ooooh! ooooh!

# 489
Ооо,а на мен какво ми се случи  Grinning

Една психоложка, изключително недоумяваща след като разбра,че все още кърмя малката,ме пита:
- Как така,все още кърмите ?! И докога смятате да продължавате С ТОВА?

- Ами поне до третата й годинка..

-Но вие не осъзнавате какво причинявате на детето си ?! А може би ВИНАТА трябва да търсите в себе си ...има нещо, за да имате такова огромно желание да кърмите..някакво ваше неосъзнато душевно разстройство...нещо ви се е случило...

Laughing Laughing Laughing

Между другото тя е права-аз наистина искам да кърмя малката по-дълго,просто защото не съм кърмила толкова кака й и батко й..... Wink и все пак как прозвуча  Crazy

# 490
"Коластрата от крави съдържа до 20 пъти повече растежни фактори от човешката и затова е много по-силна. Тя е безопасна дори и за хора ,които не понасят млечни продукти,..."
Това свекито ми го прати, дистрибутор е на хранителни добавки. Какво сме се заинатили с това кърмене, хората измислили по-полезен продукт. И няма да ни болят зърната, само главата,като видиш цената."Ама пък ,като нямаш средства да не си раждала."

# 491
  • София
Да, дистрибутори от този тип са доста опасни. На една презентация мен ме убеждаваше един, че коластрата от крава е напълно безвреда. Като го контрирх той изтъкна:"Две деца съм отгледал а за първи път чувам, че бебе под година не можело да пие краве мляко". Опита се да вмъкне и твърдението, че кравешката коластра е по-добра от човешкото мляко, но не знаеше с кого си има работа  Mr. Green

# 492
...мен ме убеждаваше един..., че кравешката коластра е по-добра от човешкото мляко...
Със сигурност е така, но ако гледаш телета Joy Оф, аман вече от неща, които са по-добри от човешкото мляко!

# 493
Май всичко е по добро от човешко мляко!
на мен са ми казвали "стига с тая кърма до 40 я ден и толкоз! то тя е само вода! остави малко кърма в една чашка и ще видиш колко вода ще изплува отгоре!"
Е аз питах - "АМ с какво го правиш? не е ли пак с вода"
Да но АМ е по полезно , има точни съставки....

Чудно ми е едно време като е нямало АМ какви идеи са давали?

# 494
  • До хладилника, който обичам
"Коластрата от крави съдържа до 20 пъти повече растежни фактори от човешката и затова е много по-силна. Тя е безопасна дори и за хора ,които не понасят млечни продукти,..."
Това свекито ми го прати, дистрибутор е на хранителни добавки. Какво сме се заинатили с това кърмене, хората измислили по-полезен продукт. И няма да ни болят зърната, само главата,като видиш цената."Ама пък ,като нямаш средства да не си раждала."
Свеки е права Grinning Кравешката коластра съдържа много повече растежни фактори и много по-малко такива, благоприятстващи нарастването на мозъка. За теленцата е много важно бързо да нараснат на маса, и съвсем не толкова важно да са умни. Свеки иска ли това за внучето си? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт