ОКТОМВРИйската бригада за рожден ден се стяга

• 35 598
  • 723
  •   1
Отговори
# 150
  • софия
Нашата помошничка замина на  море и сега сме си сами.дано си изкара хубаво нашата кака. Laughing Laughing

# 151
  • Варна
Две седмици не ви бях чела,но не съм изтървала много. Явно сте по почивки или бебоците вече не ви дават мира за интернет. И аз съм така.Дани е хиперактивно дете  и вече нямам време за форума.Когато е с мене, иска все да ходи, блъска се, бие се, не се спира и за секунда мирно. Гони кучето и го скубе и рита, а като ги разтърва реве за да го оставя пак да я скубе. Почнах и работа съвсем активно вече и съвсем не ми остава време. Майка ми е детегледачката през деня. Имаме 7 зъба, тежим 10 400, високи сме към 77 см. Ядем бисквити, хляб и форнети само с кеф.Всичко друго е мъка както винаги, особено обядите,които никога не са сладки.

# 152
Крисси,и аз съм като теб.Не мога да се ядосам,или дори и да стане не го показвам на детето.Направи ли някоя беля-започвам да й обяснявам,като говоря бавно и спокойно.И сякаш ме разбира.Откакто се роди малката съм безкрайно търпелива,а преди бях само нерви ooooh!
Не успявам да свърша всичко,но нямам и бърза работа.Най-важното ми е детето да е усмихнато и задоволено,да съм й наготвила и да излезем с нея на разходка.А това,че прането ми не е прибрано и изгладено,не ми е кахър,а и мъжо не се сърди. bowuu
Кали-к,аз не виждам проблем с мерките.Я си кърми,щом можеш,какви са тия докторски бисери.Ама ха #Cussing out.
Мецо,и аз давам кашкавалени,че са по-меки.Но гледам да е минимално количество на ден.Това ми е първото прегрешение относно храненето на Хриси ако мога така да се изкажа. Embarassed

И да се похваля-най-накрая намерих бяла рокля за кръщенето на щерката Party.Невероятна е просто-с бухнали ръкавки,рязана бродерия,вдигната талия и лекичко разкроена.Страхотна просто.Може би само ще добавя една бяла сатенена лента под гърдичките защото й е малко широка а и мисля,че би било добре с такъв аксесоар Laughing

Хайде,майките кръщавали децата да споделят опит,че не искам нищо да забравя или пропусна да направя.За кръстника какво са подарявали.Знам,че трябва нова дреха,бяла кърпа и сапун.А той/тя/ да подари на детето бяла кърпа,нова дреха/бяла/ и кръстче осветено на кръщавката.Какво пропускам? newsm78

# 153
  • Пловдив
Здравейте и от мен. От много време не съм писала, но не намирах или време или за какво да пиша. Но викам да се отчета и аз. Малкия расте със скороста на светлината и с всеки изминал ден се очудвам на това, колко бързо се променя. Ходи сам около масата, но като се държи за нея. Все още го е страх да се пусне /е, пуска се но за секунди, и след това веднага се хваща пак/, но и аз не бързам за никъде, че като слушам какво ме чака като проходи Tired Но в крайна сметка това ми е работата сега - веднъж е малък, веднъж прохожда Wink Физически ме боли цялото тяло, но поне психически съм все по-добре с всеки изминал ден. Вече успявам да свърша почти всичката дом. работа в къщи. Оставям го да пълзи около мен и така хем той е щастлив и опознава големия свят, хем  аз намирам време за доста неща. С играчки не се забавлява, с изключение на една-две. Вече и рекламите по ТВто не гледа. Сега само си бърбори нещо, което само той си разбира, крещи /и вкъщи, и по улиците/, усмихва се на всяко момиче, особено на сервитьорките и изобщо се забавлява сам със себе си. В количката седи само ако е в движение. А спра, а маймун стана. Такива прасци от ходене съм направила, направо на лекоатлетка съм заприличала. Тежи доста, което е и обяснението на проблемите ми с китките. Но бели кахъри, дет се вика.
Гледам, че наистина по-пусто май не е било тук. Но така е - лято, почивки, весело настроение. Ей сега, като почне да застудява няма да е така.
Айде, за сега толкова от мен, че попрекалих Blush. Надявам се скоро да се включвам по-често.

# 154
Здравейте!Уф ами мен ме изнервя наи-много като се храним защото все на някъде се криви,за спането като Крис и аз не съм приспивала като и се доспи заспива,контактна е, усмихната,но напоследък адцки крива момичета и много ме изнервя.Иначе е спокойно дете и немога да се оплача.Може би като се разплаче се изнервям понеже живеем с родителите на мъжа ми и те веднага почват(нещо му има на детето,сигурно е това,ама може да е онова и т.н),пък може и да си търся оправдания.Общо взето е добре де.Аз си лягам към 23часа иначе успявам всичко да свърша. Peace

# 155
Здравейте!Уф ами мен ме изнервя наи-много като се храним защото все на някъде се криви,за спането като Крис и аз не съм приспивала като и се доспи заспива,контактна е, усмихната,но напоследък адцки крива момичета и много ме изнервя.Иначе е спокойно дете и немога да се оплача.Може би като се разплаче се изнервям понеже живеем с родителите на мъжа ми и те веднага почват(нещо му има на детето,сигурно е това,ама може да е онова и т.н),пък може и да си търся оправдания.Общо взето е добре де.Аз си лягам към 23часа иначе успявам всичко да свърша. Peace

Може зъбки да го мъчат детенце и затова да е криво.Боби също е имал такива периоди.Относно съжителството със свекитата..незнам как издържаш.Трябват си нерви определено.Аз с майка и татко бях така докато ни стане апартамента.Много ме изнервяха.Особенно баща ми.Ако не се бяхме махнали Боби щеше да заспива на ръце и още куп неща.Само да гъкне нещо и татко веднага почва..Еййй, само го тормозите това дете.Дайте му това, дайте му онова.Сега ходи да им отваря шкафовете и той му се хили и му вика : Недей деде, че ся ония двете хиени майка ти и баба ти ша ни се карат ooooh! И нашият се смее и си отваря.У нас не смее много, но у баба и дядо прави каквото си поиска.

Къде сте всички бре?Еййййййй,много сте заети.Ще видим като падне снега.Дано се разпишете.Хади цалуфки на всички деца! Heart Eyes

# 156
Ооооо, като падне снегът, съвсем няма да ни има Crazy Mr. Green

И при нас е така - бабите и дядовците лигавят като цяло, с изключение на майка ми Peace Евала й, щото иначе съвсем ще му изтървем краят.... Tired
Изскокна ни и 4-ят зъб, 5 и 6-и горни са на път Crazy, гледам дотук точно през 2 седмици ги вади, ужас. Ама само с пробиването на първия имаше малко мрънкане 1 нощ... пу-пу

# 157
Здравейте момичета,
интернета ми се мъкне и едва отваря форума, за това не мога да прочета почти нищо, но искам да ви почерпя за рожденния си ден.

# 158
  nevidimata

# 159
Невидимче,честит празник,мила моя.Бъди винаги с усмивка на лице и с добра мисъл на сърце Praynig Heart Eyes
Мецо,докато някахте зъби и сега кво стана,а? hahaha
Крисси,аз съм инструктирала още преди да родя всичките баби идядовци.Детето не се глези,не се носи на ръце,иначе който иска в 3 през нощта да идва да дундурка -мол,янека заповяда.И съвети съм казала,че приемам само ако поискам.И от майка ми и от свекърва ми.И те си знаят и не се месят.Свекъра ми обаче страшно много ме уважава,и го показва постоянно,за което евала му правя. Laughing Heart Eyes Blush
Днес не бях писала,че се разчистих все едно......ама целия апартамент свети,и си поподредих и мислите най-вече.Хайде лека ви нощ. Heart Eyes
А Неди пак се губи,уж беше от най-редовните.На който му е под-ръка да иде да я ошляпа и вкара в релсите/във форума де Heart Eyes Mr. Green Blush

# 160
Здарвейте и от мен  Grinning И аз зачезнах ту на гости , ту на почивка  Mr. Green Но вече сме си вкъщи...Да ви се оплача момичета, моята буболечка не иска да яде ама нищо  Sad Вече съм в чудо какво да й давам, а така хубаво си ядеше..Нямаме си зъбки, но като гледам и наченки за излизане няма  Laughing Ох дано пак прояде, че през ноща става на всеки час  без да реве но си иска да си цокне  Sad Като пияна съм днес  Sad

Невидимка честит празник- да си жива и здрава и много щастлива  Wink

# 161
Здравейте! Моят син е роден на 07.10.2008 г. Има 4 зъбчета. Тегло 10 кг., ръст 75 см. Пълзи. Ходи хванат за ръчичките или сам като се държи за леглото.  Голям палавник е. Не се задържа на едно място.

# 162
Здравейте момичета,

Добре дошла, Milensska  Hug  bouquet.

Ние днес сме в София, но довечера пак се връщаме във Варна. А сега се обръщам с въпрос към софиянки - Има ли някой от вас, който ползва педиатър Хомеопат и дали е доволен? Защото определено трябва да си сменям педиатъра и предпочитам да минем на хомеопатия. Ако не се намери в близко бъдеще някой добър Хомеопат ще си търсим просто обикновен педиатър, но сега сондирам мнения. Ще съм ви много благодарна, ако ми помогнете.  newsm20
Нашата педиатърка определено не вдига телефона в почивните дни, а и напоследък ми се струва, че малко претупва нещата и не обръща достатъчно внимание. Йойо вече два месеца влачи някаква гадна температура от 37.0-37.5, уж изолирахме някакви "ентеро коки" в стерилната урина, 10дни антибиотик (оспамокс), но Т продължава и вече не знам дали е от зъбите или от друго, че и 2-рите два горни са на път. А на всичкото отгоре и езика й придоби плашешто черен цвят 3 дни и сега на 4-тия взе да избледнява, но като няма нормален контакт с педито и  #Cussing out. Пък днес като я заведох да я види, ни изпрати на зъболекар ?! #Crazy и изписа Дактарин, че май има и гъбички, щото цвета на езика вече е нещо като капучино с нес.

Изобщо не ми се говори.

Иначе детето си е много активно, има си и апетит. Казаха ми и други педиатри, че може да е от обезводняване, да давам повече чиста вода, да не са сокове и айряни. Да де ама като й дам вода дръпва със зор 1-2 глътки и бута шишето, само айрян и сок мога да й набутам и съответно я тъпча с такива, за да не се обезводни наистина  Sad

Е, оплаках се и аз, а сега се надявам все някой да даде насам добър хомеопат от София.  Mr. Green

Сега бягам, че имам да върша един куп работа и ако не я свърша няма да можем да се върнем пак във Варна.

# 163
Невидимче, честит празник  bouquet Да си ни жива и здрава и мноооооого, мноооооого щастлива Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лелеееее, благословени сте в София поне за едно нещо - д-р Михайлов!!!! Ето ти хомеопат.
Не е нужно да е педиатър - дозите за бебета и възрастни при хомеопатията са едни и същи в 90 процента от случаите.

Привет ,Миленска. Hug Децата ни са  горе-долу на една и съща възраст

# 164
  Добър ден!

ЧРД на Невидимата!Много здраве, късмет и любов!  bouquet

Минавам на бързо..детенце е с темература, лека кашлица...доки каза че горните зъби всеки момент ще пробият.Аааа и запек има ooooh! Одеве искаше да слезе от количката, а главата му пари.Свалих го за малко, а той ме държи за едната ръка тича и се смее.Така мило ми стана Heart Eyes

Като мога ще пиша повече Hug

Общи условия

Активация на акаунт