.
.Невероятна е просто-с бухнали ръкавки,рязана бродерия,вдигната талия и лекичко разкроена.Страхотна просто.Може би само ще добавя една бяла сатенена лента под гърдичките защото й е малко широка а и мисля,че би било добре с такъв аксесоар
Но в крайна сметка това ми е работата сега - веднъж е малък, веднъж прохожда
Физически ме боли цялото тяло, но поне психически съм все по-добре с всеки изминал ден. Вече успявам да свърша почти всичката дом. работа в къщи. Оставям го да пълзи около мен и така хем той е щастлив и опознава големия свят, хем аз намирам време за доста неща. С играчки не се забавлява, с изключение на една-две. Вече и рекламите по ТВто не гледа. Сега само си бърбори нещо, което само той си разбира, крещи /и вкъщи, и по улиците/, усмихва се на всяко момиче, особено на сервитьорките и изобщо се забавлява сам със себе си. В количката седи само ако е в движение. А спра, а маймун стана. Такива прасци от ходене съм направила, направо на лекоатлетка съм заприличала. Тежи доста, което е и обяснението на проблемите ми с китките. Но бели кахъри, дет се вика.
. Надявам се скоро да се включвам по-често.

И нашият се смее и си отваря.У нас не смее много, но у баба и дядо прави каквото си поиска.
Евала й, щото иначе съвсем ще му изтървем краят.... 
, гледам дотук точно през 2 седмици ги вади, ужас. Ама само с пробиването на първия имаше малко мрънкане 1 нощ... пу-пу

И аз зачезнах ту на гости , ту на почивка
Вече съм в чудо какво да й давам, а така хубаво си ядеше..Нямаме си зъбки, но като гледам и наченки за излизане няма
Като пияна съм днес 
.
. Пък днес като я заведох да я види, ни изпрати на зъболекар ?!
и изписа Дактарин, че май има и гъбички, щото цвета на езика вече е нещо като капучино с нес.
Да си ни жива и здрава и мноооооого, мноооооого щастлива

Децата ни са горе-долу на една и съща възраст 
Одеве искаше да слезе от количката, а главата му пари.Свалих го за малко, а той ме държи за едната ръка тича и се смее.Така мило ми стана 
Препоръчани теми