ОКТОМВРИйската бригада за рожден ден се стяга

• 35 595
  • 723
  •   1
Отговори
# 135
Извинявам се че така нахлувам в темата ви, но нека помогнем на Поли  Praynig
http://www.facebook.com/profile.php?id=1623164709&ref=name#/ … 486425&ref=mf

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=406298.msg12199006#msg12199006

# 136
Здравейте!

Музе и тук искат такива бележки за яслата нема как трябва да вадим.Страхотна торта си избрала да правиш.Ние нашето кръшене мисля да е на ЧРД-то

А я някой майчета чийто деца имат повече от две зъбета кажат дали им ги мият с тези напристници които се продават.

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 10:16 от anita_zd

# 137
Анитка,ние имаме само 2.Но чакам и аз още някой друг да се покаже и ще я мия.Били много удобни.Само че няма да използвам паста.Най-добре се консултирай със зъболекаря ти-той/тя ще ти обясни кое как и защо.Аз така мисля да направя. Peace
Аз че хубава торта съм избрала,то е ясно,ами дали ще стане.За това трябва да се стиковаме с мъжо и да идем да накупим туй-онуй,че с количка и пеш не мога. Naughty
отивам да си приспивам зверчето,коетов момента мачка мишката...

# 138
Обърнете внимание на 11-те "не" в края на статията.

http://semeistvo.bg/index.php?option=com_content&task=view&a … 135&Itemid=54

# 139
n_alex76   аз не вярвамна всичките,това за меда и за млякото го знам и вярвам,но на някой от другите неща не.Това си е мое мнение де Peace

Аз ич не знам какво се прави на кръщене криссс я разкажи на теб ти е най прясно

# 140
  • софия
и ние мислим да се кръстиме на  13,09 преди кръстоден.

# 141
Добро утро,мами!
Вчера Хриси падна от леглото си,докато отида до хола.Чувствам се ужасно.Забелязах,че напоследък се отпуска на решетката и се навежда,но не предполагах,че ще успее да се преобърне.Сега съм и сложила дюшек на земята,че следващият път да падне на меко.

http://nkir.snimka.bg/children/07-2009.396317.13690761

# 142
Здравейте! Вероника се набра на решетките и се изправи сама в кошарата си. Най-накрая. Хе-хе, колко съм щастлива, приливам от майчинска гордост. Задържа се точно за три секунди и се строполи по задник, но все пак има проблясък да проходи преди да стане на година и половина.

Хубава е статията! С почти всичко съм съгласна, особено с 11-те ''не".

# 143
    Здравейте момичета!Много пусто напоследък.Пак ли сте по почивки?Аз започнах да правя списъци за морето  ooooh! добре че ще ходим с миниван Laughing

Боби е добре, вече удари 10кг.Височината е 76см, може и малко отгоре..ама много мърда.
   Обича да ходим на покупки.Разглежда с интерес и опитва да си прибира по нещо в количката hahaha

Ходи си все още с мен.Шубе го е да се пусне и това е, но има време не бързам за никъде.

Клото, честито мила!Дет все викаше че мързеливо детето, ей сега ще я видиш как ще прощъка изведнъж Heart Eyes

Я, сега да  ви питам...да не работите вече та все ви няма?Ще се връщате ли на работа?
  Аз мисля да го гледам поне до две годинки Боби.Не искам да пропускам нищо.Толкова е интересен вече, че дори  и когато съм адски изморена винаги успява да ме накара да се усмихна и да събера сили за поредната му лудория Heart Eyes Обожавам го това дете!Вчера например се покатерил на шкафа за телевизора, отворил си и ми извадил всички лакове докато съм била в банята, а те са поне 20тина... не ги е съборил защото нямаше шум, просто прилежно си ги редеше.Гледам го от страни, а той не ме забелязва и като приключи с ваденето си седна и взе да ги чука един в друг...изпита истинско удоволствие от звука и като ги прибрах въздъхна много тъжно. Laughing

n_alex76, на Боби решетката е доста нависоко понеже е с нива, но  въпреки това като е буден е все по земята.Дано не ти се случва пак Hug

# 144
Крисс а не му ли се ядосваш понякога???Така хубаво си писала че всякаш все му се усмихваш,може и така да е де незнам.

# 145
  • софия
ние вече си имаме зъбче отгоре!!!!!!!!!!!!!!! Най-после!!!!!!! Измъче се мъника.В шестия излязоха долните два и чак сега и тези тръгнаха да се показват.само скърца с зъбчетата.

# 146
Аз съм съгласна с "Не"-тата, освен с меда Peace Не обаче за подслаждане, а като добавка за чай в сезона на болестите наесен и зимата, за бебета над 6 месеца. Спори на ботулиновите бацили, които реално са опасни за деца под 1 година, се откриват съвсеееееееееем лесно под микроскоп при всяка позната лаборантка.

# 147
Крисс а не му ли се ядосваш понякога???Така хубаво си писала че всякаш все му се усмихваш,може и така да е де незнам.

Ееееее, ядосвам се...но как да ти кажа.Бързо ми минава, та той още е бебе дет се вика.По-скоро на моменти съм изнервена от бързането понеже времето ми е кът покрай него, иначе точно той не ме изнервя кой знае колко.Боби е много усмихнато дете, контактно и където и да сме се приобщава.Аз лично още от съвсем малък създадох моите правила към които той привикна.Не е приспиван на ръце, не е приспиван никак.От доста време знае значението на думата НЕ и се съобразява, но е още много малък и често забравя.Много му говоря, понякога повишавам тон, но никога не крещя.Сякаш съм много по-уверена и се надявам и за в бъдеще да запазвам спокойствие.

Вчера например в Била голям рахат беше вози се в техните колички и една леля от хлебчетата като взе да го закача да му дава хлебчета и той и се хили и си говорят...разгледах всичката козметика Joy
  Има и моменти в които е по-кисел, но е рядко.Общо взето разбирам настроението му и в случаите в който не е на кеф знам как да реагирам за да помогна.Сега като и ходи доста се изморява, наспива се и някак вече пораства.Вярно кръста още ще ме боли поне месец, но пък не ми тежи.Тежи ми само бързането за всяко нещо.

Споделете при вас как е?Намирам време за всичко, но ей ме на по-рано от 1ч не лягам вечер. ooooh! Laughing

# 148

Споделете при вас как е?Намирам време за всичко, но ей ме на по-рано от 1ч не лягам вечер. ooooh! Laughing
..Напоследък и след 2, Криси. newsm46

За ядосването - и на мен бързо ми минава, щом погледна най-хубавите очички:) Иначе се ядосвам най-много при храненето, защото е все с играчки и залъгване само и само да изяде някакви си 50-100 г храна. И вчера на консултацията излезе, че не е наддал изобщо - мерки 8400 г, 73 см. Няма и от какво да наддаде, тъй като яденето му е едно и също, но с ходенето изразходва повече. И представете си, докторът каза да спирам кърменето и да почвам кисело мляко (2% купено), та да се охрани милият. Аз пък съм решила да бъда дългокърмеща или поне Митко да си избере докога. А и засега това е единственият начин за приспиване при нас, както и за поемане на течности. Ето, цяла седмица боледувам от някакъв вирус с болно гърло, хрема жестока, ушите ме боляха дори, а Митко е все наврян в мен и постоянно си цока, но не се разболя. Взел ми е антителата май, щото сега пък херпес на устната ми се появи, дано му се размине на него тая гадост. Praynig
Давате ли солети, бисквити разни? Моето дете вчера опита що е туй солета и му хареса естествено. Досега не съм давала заради солта. Но с цел наддаване може и солети да набива:)

n_alex, милата душичка, какъв акробатичен номер е извъртяла... Митко спи на спалнята без преграда и ако не е камерата за наблюдение, ще се събуди и изтърколи докато отида.
И аз съм решила да взема пастата с накрайника.
Музе, поздравления за ентусиазма за кръщенето, много хубаво си го замислила, весел празник пожелавам.

# 149
Ние солети ядем от два месеца, ама отчупвам солта, или давам кашкавалени. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт