ОКТОМВРИйската бригада за рожден ден се стяга

• 35 592
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
Хихихих ние май си приличаме и аз страшно много се нервирам ,и все си повтарям че е малка и не разбира като голям човек(въпреки че понякога е голяма хитруша) и пак се нервя.Може би се изнервяме защото по цял ден сме стях. Blush

# 121
Когато видях как една майка/за съжаление моя далечна роднина/ овика,ошамари и дори ритна детето си насред центъра на града се зарекох,че никога няма да се държа с детето си.А и имам опит с гледането на деца и знам как малкото каза на мен "мамо" защото не виждаше майка си,си казах,че знам как няма да си гледам децата.За мен опита е най-голямото училище. Peace

# 122
Много пусто тука!!! Shocked
Дано да сте всички по почивки и да няма болни дечица!!!  Praynig
При нас нищо ново!!! Криси е един малък дивак, постоянно пълзи. Вчера за първи път се качи сама на спалнята. Confused Очите ми вече са на шест.  #Crazy
Прибрахме паяка, защото вече не иска да стои там. Само го бута и върви след него. Еми това от нас. Дано да имам време да пиша по-често. Толкова ми е приятно да ви чета и да се уча от опита ви.   bouquet за всички.
Приятна вечер и лека нощ!

# 123
Здравейте момичета! Нас така са ни налегнали тия зъби, че нямаме мира-нито през деня,  нито през ноща ooooh!
За гърнето-Алекс я слагам сутрин и си върши работата, но тя отдавна не ака в памперса-като беше по-малка чака да и го махна и тогава действа Grinning. Моля се да продължаваме така. Не я карам да стои много-мах. 15мин. на гърнето и се старая да не се разсейва през това време, никакви играчки, за да свиква отсега за какво служи Mr. Green
Мече, взех книгата "Здрач", но ми се иска да се поуспокоим малко, за да мога да чета. Нямам търпение
Музе, и аз смятам, че с бой не се възпитава дете. Понякога се хващам, че повиквам малкоEmbarassed

# 124
Веднага споделям:
Започнах да слагам Хриси на гърне щом й укрепна гръбчето-към 6,5месеца.Ефекта беше уникален-пишкаше и/или акаше всеки път.Но за съжаление влязохме в болница на 7,5месеца и веднага след това се преместихме и за 10ина дни не я бях слагала.Тя отвикна.От 8м,5ия месец пак започнах да я слагам на гърнето-веднага след ставане  от сън,преди и след хранене и между храненията.Не винаги върши нещо в него,но вече сменям по 2 памперса на ден и то най-вече заради отлепянето на лепките,а ми е рано за памперс-гащите,те ще ми дойдат скъпичко ако пишка и ака в тях.Постоянство и търпение се иска.И не насилвай детенце ако не иска да седи.Остави в началото гърнето покрай играчките,играйте с него,слагай детето на гърнето с дрешките,поощрявай го щом свърши нещо.Има и музикални гърнета,но според мен най-обикновените/като на щерката/ са си добри,с музикалното си мисля,че ще пуска по малко колкото да слуша мелодията.И постоянно обясняваш-за какво е гърнето,какво се прави когато се седи на него и т.н.Успех Praynig Peace Hug
Ама че пост ударих и аз Mr. Green Blush
Дано съм ти била полезна,а чакам да прочета и други мнения Peace

И аз така, само дето понякога нямам възможност да я сложа на гърне, че вечно сме някъде навън  Rolling Eyes. Иначе я държа по ~10мин. и задължително я забавлявам с нещо иначе не може да стои на едно място и веднага щипва на някъде с голо дупе Laughing. Днес даже си разля пишото  Whistling.

# 125
/Невидимче,аз я държа над тревичката,щото трябва да се пиша Naughty
 Забравих да се похваля-Хриси вече е 8,500 и 71см.Перфектна кажи речи Laughing Mr. Green Blush

# 126
  • Бургас
Доброо Утро сладурки Hug
Ние хойкаме на плажчета и по улиците и аз съм като парцал вечер Grinning
АЗ още не съм купила гърненце за Никол и ще поотложа за след 1г. Blush
Музе гооооляма момата бе-хихих Heart Eyes
Честито на новите Християнчета сладуранчета Hug
Айде ставам ,че ме викат Grinning

# 127
  • Велико Търново
Момичета, преди време бях разказала за трагичния случай с бебчето на една приятека. Сега тя си е направила блог, който споделям с вас. Нека, който иска също да го популяризира  Praynig http://babyvela.blogspot.com/ Благодаря!

# 128
Здравете,
Крисси, Честито ви кръщене!
Музе, благодаря ти за съветите за гърнето!

# 129
Здравейте и от нас и ние не се спираме,вече сме 10.100кг. и 71см.,вика папа и пляска със рачички когато си изяде всичко,имаме едно зъбче и другото е на път много мрънка по цял ден и цяла нощ ,а аз съм Weary и уморена ,ЧАО за сега и   love001 на всички СЛАДУРЧЕТА

# 130
Ние тоя месец няма да се мерим, щото хем докторът е в отпуск 2 седмици, хем....не ми се ще пак да реве Embarassed  пък и ми е ясно по дрехите какво става - зъби също растат, косата расте, щуротията расте Tired

# 131
Записали сме си дата за кръщене.И сега се почват еднииии.
 #CrazyМоля,майките на християнчетата да споделят опит,че съм сигурна,че в нещо ще се изложа.Тортата ще си я правя аз,питката също.Имам мамина рецепта за една самоковска погача-голямо месене пада,но е невероятна вкусотия.С тортата само ще направя една пробно,че да не се изложа-харесала съм си една,която е като книжка-от едната страна се пише молитва,а от другата деня,името на детето и че е за кръщене.Голяма е красота.
Та тия дни ме очакват кулинарни забавление.  chef bowuu
Дени,заповядай пак.Винаги щом мога-ще помогна Peace Hug
Мецо,и аз не съм по тия мерки и теглилки,но щерката сутрин и вечер имитира Дард Вейдър и кашля,оказа се естествено че е заради гадните зъберчета #Cussing out Blush
И да питам-от на есен при вас ще искат ли бележка от НАП,че нямате задължения за да можете да запишете децата я на кухня,я на ясла,градина и училище? newsm78Нашия кмет и плеснал таз поредна глупост.Нямам против плащането на данъците,но до майките ли опря тая държава? #Crazy

# 132
  • софия
нямаше ни 2 седмици и вече  Hug Hugсме в София

# 133
Музе, и ти ли вампиряса Mr. Green

При нас нЕма таквоз нящо засега де. Само дето не ми дадоха акта за раждане на бебето , щото имала съм 2 глоби за паркиране #Cussing out

Много държа да снимаш тортата и питата после( умрем за тестени работи всякакви Blush)

Я, Микроели и тя не спи baby_neutral

# 134
Мецо,сглабям поканите за кръщенето.Мъжо ме нахока,че принтера много клопал Laughing Mr. Green
Поканите са кажи-речи готови,ама ще ги принтя вкнижарница,че не ми се разправя да ги доизкусурявам,пък там ще си доплатя и ще ги направят.
Тортата мисля да бъде нещо такова:
http://img12.imageshack.us/i/img5338u.jpg/#q=торта-книга%20за%20кръщене
или една друга,която сега не мога да намеря.
Някаква кръстоска ще е.  chef
Обещавам да снимам всичко.Само дано станат нещата.Кръщенето е след месец,а аз имам вече температура от нерви.Ще ми мине чак след рожднния й ден.Голям кеф Laughing bowuu
Ще ходя да нанкам,че звяра утре пак ще се изправи в леглото точно в 6 и ще каже "айдеееееее".

Общи условия

Активация на акаунт