ОКТОМВРИйската бригада за рожден ден се стяга

• 35 587
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
Привет мили майчета, добре дошла на новата мама, пиши нещо повече за бебчо.
Мецанке  smile3501 , благодаря ти за хубавото филмче, след като отлежа
10 дни в компа, снощи го гледах до 2часа и мноооооооого ми хареса.Сигурно преди зимата няма
да намеря време за книжки, дали ще филмират и останалите?
Гери да ти е жив и здрав мъжо, много да помага за твоите сладки панти.
Неди браво бе душко, ти се включи. Честно непрекъснато мисля за РД на Митето, преди
много се постарах за кака му и беше голямо дивееене с много изненади за нея, а тортата
и дадох да прави каквото иска с нея след свещичката - нали си беше нейна. Мисля че можете
да си представите гледката, детето полудя от кеф и се опита само едно мече да хапне.
Щях по този повод да ви пиша, че всяка година заснемаме РД на Калина с камера, вече
имаме няколко диска, невероятно е да ги изгледаш на един дъх - как се е променила, какви
номерца прави , а за нея няма да ви казвам какъв смях е като се гледа. Та Неди отплеснах се,
но наистина броя минутите.
И не на последно място - честит празник на всички!

# 106
Здравейте,мами!
Да почерпим днес за 10-те си месечинки!

# 107
Алекс, честита месечинка  bouquet Hug

Пепениче, на 20 ноември излиза втория филм по Новолуние, а от утре започват снимките по тртия - Затъмнение Party

# 108
Добро утро  Hug
Ниелче и ние сме така с това ядене  Sad Храним се насила и по един час. Дано ни проядът децата че вече нерви не ми останаха. Само като наближи време за ядене и ми настръхва косата...И моята хубосница плаче с крокодилски сълзи ако не й обърна внимание / май съм си я разлигавила/ Е не мога да трая да ми реве, сърцето ми се свива...

Честита месечинка на Алекс  Hug

Добре дошла на новата мама  Laughing

# 109
Здравейте мами!

Добре дошла Ками Николова.

Аз от няколко дни не съм ви чела не съм и писала.Ама гости ,море,слънце и няма време Wink
При нас нищо ново,Маги ходи из цялата къща пипа и събаря всичко и след всичкото ходене пак не се умаря  smile3506.Хем е напълно самостоятелна,пада става сама и пак няма умора бе хора.От 3-дни я слагам на гърнето и добре се справяме върши си нуждите в него.Ами друго не се сещам за сега.

много целувки на всички малчугани.

П.П не съм ви изчела назад,незнам дали и ще мога. Crazy

Честито 10-месеца на Алекс.

# 110
   Привет момичета!Днес мина и нашата кръщенка.Много хубаво беше, Боби почти не плака.Снимките са много и още не сме ги качили.Тези дни като ми остане време ще кача.

Сега отивам да проскам, че много цапа туй дете ooooh!

# 111
Честито Крисс.Много скука бе никой не пише къде сте се скрили Sad
Мойто диване заспа  с голям рев,напоследък все така реве като заспива и незнам защо така newsm78,направо всичките нерви ми къса smile3515

Айде лека вечер на всички.

# 112
ММММ Здравейте!!!

Кафенци за всички майчета.Лек ден с малките мълчугани ставам че моята принцеса ме дърпа вече Joy

# 113
Ооооо, ние сме будни от 5.50 Mr. Green Mr. Green Mr. Green  За ядене, ядем, ама ставаме рано.... Tired
Проби и един горен зъб, чакам съседния и двата отстрани..... голям зор еееееееееееей..... Twisted Evil

Айди на ролерите.....додето мъжо си е тука Mr. Green

Честито на малкото християнче...Вече си има още един ангел-пазител освен мама Hug

# 114
Само да доложа,че пак сме на линия,но утре ще ви чета,че ме чака пране за прибиране и мъж за целуване Laughing Mr. Green Blush

# 115
Честито на всички новопокръстени.   bouquet
Ние от тази сутрин сме с местожителство Варна за следващите 2 седмици.  Mr. Green

# 116
Здравейте!Я някой да сподели опит за гърнето.

# 117
Веднага споделям:
Започнах да слагам Хриси на гърне щом й укрепна гръбчето-към 6,5месеца.Ефекта беше уникален-пишкаше и/или акаше всеки път.Но за съжаление влязохме в болница на 7,5месеца и веднага след това се преместихме и за 10ина дни не я бях слагала.Тя отвикна.От 8м,5ия месец пак започнах да я слагам на гърнето-веднага след ставане  от сън,преди и след хранене и между храненията.Не винаги върши нещо в него,но вече сменям по 2 памперса на ден и то най-вече заради отлепянето на лепките,а ми е рано за памперс-гащите,те ще ми дойдат скъпичко ако пишка и ака в тях.Постоянство и търпение се иска.И не насилвай детенце ако не иска да седи.Остави в началото гърнето покрай играчките,играйте с него,слагай детето на гърнето с дрешките,поощрявай го щом свърши нещо.Има и музикални гърнета,но според мен най-обикновените/като на щерката/ са си добри,с музикалното си мисля,че ще пуска по малко колкото да слуша мелодията.И постоянно обясняваш-за какво е гърнето,какво се прави когато се седи на него и т.н.Успех Praynig Peace Hug
Ама че пост ударих и аз Mr. Green Blush
Дано съм ти била полезна,а чакам да прочета и други мнения Peace

# 118
Мерси за отговора Музе.Ами опитвам се да не я насилвам,но понякога след като е била на гърнето става и си свършва работата на земята. Cry

# 119
Заигравай я с нещо,давай й някоя играчка,която ще е само за гърнето.Пей й песни.
И Хриси понякога има шило в дупето и най ме е яд когато я вдигна от гърнето и тя след 3минути се е изакала в памперса,но....Майка ми казва,че търпението е велика добродетел.Какъвто съм нервак,ела ме виж какво търпение съм си култивирала.И кураж пак да кажа Peace Praynig

Общи условия

Активация на акаунт