ОКТОМВРИйската бригада за рожден ден се стяга

• 35 585
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
О да за същия. За съжаление отдавна не си ги купувам, а ги чета онлаин. Завиждам му за колекцията  Twisted Evil
Ох айде утре ще се опитам пак да пиша

Каменце ЧРД, нека се сбъднат всичките ти мечти

# 91
    Добра вечер!

Каменце, честит рожден ден!Бъди все така позитивен човек!Много здраве и семейно щастие ти желая  bouquet

Галеееее, приятно моренце мила! Hug Heart Eyes Не можем напоследък да се засечем у чата..Айде честито ти мъж!Да та ощастливява често по морето да наваксате  luvbedАз ще почакам още три седмици.

Момичета, сега да се похваля: Боби започна отново да спи следобед!От 1 до 4ч.Много съм доволна.Хванах му цаката...ходене му било майката...но не като преди по малко..а поне час на пързалки, на люлки, на земята...после е като ударен самолет.Вече се държи само за едната ми ръка, чакам скоро да я пусне.

Днес, става на 10 месеца...как си мина времето..миналата година на утрешния ден излезнах в отпуска и следваше болничен преди раждането..ех....как ми бяха отекли крачката Joy

Ставам да пийнем с мъжо по едно на тераската.Лека вечер..утре повече Hug Heart Eyes

# 92
Каменце честит празник , бъди жива и здрава и много обичана.
Гале приятно моренце и да наснимаш красавицата.
Кога четете книги, аз съм луда с това прохождащо дете.
Ходи само за едната ръчичка, стои дълго време прав, но не потегля, а
сяда на земята без значение къде се намира - дори на улицата.
Непрекъснато рови с ръчички, мисли си , че като на морето има пясък.
Днес от конс. сме 81см, но само 100г - резултата от неговото дивеене.
Втория горен зъб много го измъчи, малко е хремав и с 37,1 -  Praynig дано
избие вече.
Открих, че Митето е луд по музиката цял ден "денси " в кошарата, а снощи
в един ресторант не се отлепи от певеца. Човека каза да му обърнем
сериозно внимание. На кого ли се е метнал, моята майка като приспивах
преди години кака му ми казваше, че искам да уплаша детето ,не да го
приспя.
Хайде лека от нас.

# 93
Kamence, честит рожден ден newsm51. Бъди здрава, щастлива и обичана жена и майка  bouquet!

# 94
Здравейте
приематели нови попълнения?

# 95
Здравейте сладури и сладурки! Simple Smile
kami_nikolova  welcome

Kamence   nbirthday newsm67 Желая ти най-вече здраве, любов и щастие!

Гале весело изкарване на морето! Чакаме снимки Wink

tanyaz много хубави снимки и много пораснал сладура пу-пу  Heart Eyes

Крисси честита ви месечинка!

Ние също ходим все по-стабилно и след два дена тренировки, които й проведоха баба й, дядо й и леле й укрепна още повече. Даже миналият ден се пусна и направи 2-3 крачки самичка и после на още няколко пъти се пусна, но като се сети, че не я държа и сяда долу на земята Simple Smile Ох от известно време имитира всичко и всички - просто е уникална, нищо не остава скрито за нея... Направо луднах вече... очите ми са  #Crazy Най-интересно е, че е много любвеобилна и тича и целува всички дечица наред, много е сладка... Heart Eyes

# 96
Привет Ками Николова, Hug
(и аз съм мама на две принцеси, като малкото октомврийче се казва Камелия Николова Laughing Laughing Laughing)

Вече съм с Кангару Даяна Mr. Green Mr. Green Mr. Green   ми така де, с каката смених три колички, малката да не остане по-назад Tired. Бертони Фокси с табличките не си купувайте - отврат са и откъм здравина и откъм седенето на бебето, много е неудобна седалката)

Моята мома няма и пориви за изправяне, пълзи като моторетка и се изправя на ръце и крака (като обратен мост) ,ама сме много далеч от ходене засега. Вчера купих буйки на другото момиченце, с което се родиха заедно. Готово е да ходи, а майчето няма възможност. Чака да захладнее, та да купува направо ботушки Tired.... Беше много щастлива....а за хлапето да не говорим Laughing

# 97

ДАпочерпя за 30-така на мъжо и за предстоящата ни кръщенла днес

# 98
На бързо хвърлих едно око на последната страничка и за това:

Честит рожден ден Kamence, много здраве, щастие и любов да има в твоето семейство!  newsm51

Честит рожден ден и на мъжо на gery_roz, много да те обича и слуша!   bouquet

Добре дошла на новата мама.  Hug Винаги се радваме на новите попълнения.  Hug

А сега да ви питам тези дето сте от Варна ползвате ли детска кухня и коя? Че от понеделник сме ви на гости за 2 седмици и се чудя какво ще правим с яденето на малката.
А също предлагат ли диетично меню и как става поръчването?

# 99
  • Бургас
Добро Утро прелестииииии Hug
Добре дошла на Ками Николова  bouquet и адашката на мойта Николка-хихих Grinning
Каменце сладурко честито РД на патерици и от нас с Николито Heart Eyes  bouquet Hug
Много Любов,Късме и Щастливи мигове Hug
Много ми липсватееееееееее Hug Hug Hug
Ама се уморявам тотално с Никол ,която иска да ходи постоянно когато е будна или да ходим на вън Crossing Arms
Хваща ме за ръката води ме да вратата и тупа по нея.
Сега крещи в креватчето си и след малко излизаме Grinning
Гери честит ден ден /хихих/ на мъжо ти и ида те слушка Grinning
Пепениче бройш ли часовете до 1 РД на Митанко Grinning?

Честит празник на всички Марии и производни   bouquet  Heart Eyes    bouquet
имаме си поне няколко прекрасни мами и бебочки с това чудесно име

# 100
Уф, Недиии, добре че ми честитиш именния ден, та да си спомня, че има такъв  ooooh!

Ха почерпете се за мое здраве  Laughing

П.С. Ей съвсем съм изветряла в главата. Честито и на останалите именници, да сте живи и здрави!

Последна редакция: сб, 15 авг 2009, 11:56 от nevidimata

# 101
gery_roz честит рожденник да ти е жив и здрав и много да те слуша!   bouquet
Честито на всички именници!   bouquet
Нинче, адмирации за благородната постъпка  smile3501

# 102
Честит празник на всички именици  bouquet  bouquet  bouquet Да сте ни живи и здрави, много щастливи и обичани

(Мариа(я)ните празнуват ли днес? Embarassed)

# 103
Честит празник на всички Марии  bouquet

# 104
Здравейте сладурки! smile3525Не можете да си представите колко много ми липсвате, но с това прохождащо и неядящо диване съвсем не ми остава време Laughing
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! newsm51
Нинче, да празнуват Peace Наистина много благородна и човешка постъпка,  Hug За съжаление все по-малко се срещат хора като теб...
Гери, честит ти рожденник!  bouquet
Добре дошла на номата мама! welcome
И ние ходим непрестано по цял ден, незнам откъде има сили Mr. GreenЕстгественно хванат за едната ми ръка Mr. GreenВече не иска да се вози в количката и съм гроги след разходката.Иначе да ви се похваля и аз, онзи ден се изправи сам от седнало положение(без да се подпира) и направи няколко крачки LaughingЕстествено сме много далеч от самостоятелното ходене LaughingНо с яденето нямаме никъкъв напредък Sadвсе му бутам насила, докато се правя на клоун...немога да разбера как може да е толкова злояд #Cussing out Понякога едвам издържам докато го нахраня, цялата съм вир вода...Надявам се и този период да отмине PraynigОще сме си с леко зачервено гърло, но доки каза, че не е за лекарства, дано  Praynig
Така като ви чета, явно всички октомврийчета са открили магията на плача Mr. Green И аз понеже съм мека Мара, и май ще го разлигавя ThinkingНо немога да го оставя да плаче, а той от известно време какви крокодилски сълзи вадиии Mr. Green
Съвсем ми се изпари от главата какво щях да пиша EmbarassedА другата седмица заминаваме на море Laughingчакааам го с нетърпениеее Laughing
Целувки на всички!!!  love001

Общи условия

Активация на акаунт