ОКТОМВРИйската бригада за рожден ден се стяга

• 35 476
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
Ели ,добре дошла при зарибявките с вампирите Laughing

За фенистил съм против, кактосъм против всичко, което потиска обривите Peace, обривите трябва да еволюират

И аз ида от село, моите са на морето и съм сама със зверуна Tired

# 76
Аз пък отивам на село,майка ми вече има нет,така че няма да страдам от ОФН. Laughing Mr. Green
Една приятелка ме зариби и сега ще тренирам да правя торта за на щерката РДто.Четох сума ти време в Тортената тема,даже утре ще си купя и моделиращата маса.Направо ме сърбят ръцете какво ще сътворя.Вярно е,че има 2месеца още,но държа да се представя на ниво Peace
Не съм ви чела назад,нямам силици,Хриси взе да се пуска все повече и постоянно вървя след нея да не се изтрополи,което не й попречи днес да падне от на баща си скута та има голяма дзундзула на кратунката. ooooh! #Cussing out.Здраве да е,тепърва ги почваме паданията.
И да ви се похваля-Хриси днес пиша цял ден в гърнето.Изкарала е с 2памперса и то защото в първия беше попръцкала Laughing Mr. Green Blush.Мнооого съм горда.
Хайде,мили мои,до утре. HugМного целувки на вас и дечицата Heart Eyes

# 77
На изток щяло да има метеоритен дъжд.Който още не спи-може да погледа Peace

# 78
Музе , не се и съмнявам за тортата Peace Heart Eyes

Ако е сутринта към 6 дъжда.... може Twisted Evil Tired.....

Заглавието е точно за нас.... Mr. Green мъж ми и щерката  в Бургас, ние с бебуна - тук Mr. Green

# 79
Днес ни изби ПЪРВОТО зъбче  Hug момичета извинявам се ,че не пиша редовно ,защото нямам време но ви четя всеки ден ЦЕЛУВКИ НА ВСИЧКИ СЛАДУРЧЕТА  Heart Eyes

# 80
Пате, честито зъбче-всички да избият леко, бели и здрави!
Момичета, днес бяхме на консултация. Алекс такъв рев му удари, че накрая само по боди я изкарахме от кабинета ooooh!. Явно зверчето помни предната седмица как я натиска доктора, за да и види гърлото  Mr. Green Не успяха нито да я измерат като хората, нито да я претеглят- в крайна сметка писаха, че е 74.5 см. и 8.500 кг. Тръгна ли са да избиват отгоре 4 зъбчета, едното почти е готово Whistling, остават другите   Shocked
Мече, обещаха ми книгата "Здрач", другата седмица я почвам. Направо ни зариби с книгите  Hug
Честито на проходилите / и здрави кръстчета и крачета на мамите  Mr. Green Wink /

# 81
Ехооо здравейте,  Hug Hug Hug
Цяло лято не съм се разписвала, но направо  Crazy Crazy Crazy по 3 перални на ден, постоянно се плескат, Дид ходи (силно казано, държи се с една ръка и с другата събаря на земята каквото докопа)...Ице само чака няякой да го забавлява, пеем песни, четем 1 книжка с приказки, просто у нас е весело  Laughing ама да не помислите, че се оплаквам Simple Smile
Детската кухня дори не я удостоиха с вниманието си, бях наплюта, дрехи коса, лице  Crazy и сега мама Илли е кухня у дома, правим супа, кисел, каши, грис... и така това то около нас, много целувки и поздрави на малчовците като се надявам да съм по-редовна Simple Smile

# 82
Добро утро  Laughing
Честито зъбче патенце- да са бели и здрави и леко да излизат и другите.
Май само ние сме без зъбче  Mr. Green

# 83
Пате, честито зъбенцееееее Hug Heart Eyes

Вили, докато чакаш, почети от книжката Wink http://bg3.chitanka.info/mylib/index.php?action=text&textId=12007  (има ги пълните 4  книги)

# 84
Здравейте и от мен. Не пиша редовно, но нямам никакво време. Първо ми се възпали гърдата и се наложи да отбия Ивко. После бяхме на море и от там малко снимки:

http://stoyankazareva.snimka.bg/family/more-2009.410694

Ех зарибихте ме и мене с тез вампири  Laughing
Аз по принцип чета фентъзи и предполагам че ще ми допадни. Мечке чела ли Меча на истината от Тери Гудкаин, ако не мисля че ще ти допадне. Има я в нета не не помня къде. Тя ми е любима, харесва ми също и Мечът на шанара от Тери Брукс. Изобщо се падам по трите "Т"-Тери-Брукс, Гудкаин и Пратчет(на последния имам оригинално издание с автограф  Mr. Green) Бих обменила информация ако си навита.
Зверо вика и пак изчезвам, че комшията прави ремонт и не се търпи. Отивам при мама.. Laughing

# 85
Вие с мъж ми сте от една порода Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ето за този Тери Гудкайн ли говорим http://mutsunka.snimka.bg/children/razni.338212   Mr. Green Mr. Green Mr. Green
(горе има още Tired Mr. Green)

# 86
Момичета, почерпете се за мое здраве, че днес порастнах  Embarassed

# 87
Честит рожден ден, Каменце!" Бъди весела, здрава, засмяна и цяла година пияна, но не от домашна ракия, а от любовна магия!!!"  Hug

# 88
  • при любимите ми хора
Каменце,честит рожден ден!!Здраве и много любов ти желая!НАЗРДАВЕ!!

Моето чакане приключва,тази нощ живот и здраве,посрещам мъжо на летището!Утре тръгвме на мореее. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
10дена ако всичко е наред ще сме на Балчик,ако има някой насам да пише на лични,ще имам достъп до нет от време на време .
Целувки от нас на всички бебоци и мамчета и да  се пазите.

# 89
Каменце, честит празник, миличка.
Пожелавам ти безброй усмивки от любов и щастие, които да озаряват лицето ти. Пожелавам ти и здраве, за да бъдеш истински щастлива
  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт