Имате ли нещо против мъжете ви да излизат вечер без вас?

• 13 120
  • 168
  •   1
Отговори
# 75
абсолютно не. Аз съм домошар, не ми се излиза много много, мъжът ми пък е много социален тип. Решението е - излиза сам. Ако детето ми е болно например обаче, ще имам нещо против

# 76
Аз гопускам, ама той не иска  без мен ...   Докога ли?  Grinning

# 77
Имам, но понеже и аз излизам сама го преглъщам Mr. Green
Но определено зависи от това с кой излиза, има един двама приятели,
 с които ми е меко казано притеснено като излиза.

# 78
Що да имам....
Ей на и в момента моят е навън с приятели на по бира  Drunk
Или си имаме пълно доверие или...... всеки по пътя си, няма да си тровя живота със съмнения и терзания!!!

# 79
имам, да...
и двамата сме вързани с дете и работа. ако ще се разпуска- трябва да е по-равно. аз съм на този принцип  Crossing Arms

пък и не ми е хубаво да излизам без него...някак си ми е по-спокойно като сме заедно, а и по-весело - не говоря за "на по кафе", а ми за "на по бира, с продължение"

# 80
  • до Него
няма проблем; съпругът ми е  много точен,не бих се усъмнила или ревнувала;

# 81
Нямам против и не се притеснявам. И аз обичам да излизам на бира с приятелки.

# 82
  • София
Нямам против. Даже преди малко се прибра от бира с приятели.
Съответно и аз се ползвам с аналогични права и свободи. Все още нямаме дете, но ако се появи, вероятно ще се наложи да се координираме с гледането вечер.

# 83
Пускам го, само дето той никъде не ходи без мен (с леки изключения). Общо взето нямам против, както и той няма, но се случва рядко. Най-много да е до някои приятел или съсед...

# 84
Зависи. Но при така описаната ситуация - не, не бих имала нещо против.
И абсурд да тръгна да звъня като някоя досадна домакиня.

# 85
Пускам го ама той не иска без мен да излиза ,докато бях бременна ,заради хормонките ,който бушуваха здраво ,му се цупех ако тръгнеше да излиза (горкиа беше закотвен с мене постоянно),ми нормално докато сме бременни сме с много променливи характери

# 86
  • при моите деца .....
Моят съпруг излиза и не го спирам, просто искам да излизаме само ние с детето, но ми е болно, че явно това не  влиза в неговите желания - всяка седмица излиза поне веднъж вечер с приятели, ежедневно спортува с приятели - добре, но нас ни няма в схемата -само това е голямото ми "ПРОТИВ" (нечуто и неосъзнато)

Последна редакция: нд, 09 авг 2009, 12:03 от * Боби *

# 87
Нямам против, защото и аз излизам, но все пак си зависи от ситуацията. Обикновено уикенда излизаме тримата с детето, веднъж или два пъти в месеца излизаме петък на женско/мъжко парти по отделно, другия гледа детето и понякога излизаме само двамата на "среща" а детето с детегледачка, а като бяхме в Бг при баба. Peace

# 88
  • София
имам, да...
и двамата сме вързани с дете и работа. ако ще се разпуска- трябва да е по-равно. аз съм на този принцип  Crossing Arms

пък и не ми е хубаво да излизам без него...някак си ми е по-спокойно като сме заедно, а и по-весело - не говоря за "на по кафе", а ми за "на по бира, с продължение"

И аз така мисля Peace

# 89
Ами щях да имам против, обаче, Господ е събирач в нашия случай, и съм с мъж, който не иска да излзиза без мен. Броени пъти съм го навивала да отиде да гледа мач с колеги - на стадиона или в заведение, и до там със самостоятелните изяви. Аз пък, обожавам да излзизам, да обикалям заведения и така до сутринта - той редовно ме насърчаваше, преди да се роди Иван, да го правя. Но както, тогава - така и сега - на мен самичка не ми е толкова приятно, друго си е да сме заедно и да ме развърти в диви танци или пък като се напия - да ме занесе до вкъщи Simple Smile  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт