Всичко за ръчно свиваните цигари (Roll-your-own)

• 126 145
  • 91
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Здравейте на всички заинтересувани относно, празни (кухи),(филтри) цигари, машинки за пълнене. Ние сме фирма която ги внася. (DARK HORSE - 200бр., DOMINO -300бр.)
Споделете от кой град сте и ще Ви кажа от къде да си ги купите.
До колкото разбирам май някои сте от София, за целта Ви препоръчвам магазина на Женския пазар за алкохол и цигари.Там има много видове цигари и машинки.
За търговците на едро (борсата ЗИМНИЦА)

Аз съм от Варна, обаче не можах да открия машинка! Помагайте! Praynig
Машинки има в магазинчето за цигари и сладки на Княз Борис, между Таис и wrangler, точно срещу детския Бенетон

# 31
Тютюн ще пускат и Кинг/Мерилин или Пещера - сега правят проучване на пазара.
В Метро се продават скъпи тютюни и няма голямо разнообразие.

# 32
Къде е този тютюн по 6-7-8лв за 400гр  Shocked Около Бургас, има ли откъде да се купят няколко килограма?

# 33
  • Стара Загора
Толкова евтин тютюн незнам дали има....В складовете в Ст.З. продават 100гр за 9лв.
(Купих машинката за 9лв и "гилзите" 500бр за 3,80-подарък за баща ми,аз не пуша.Определено така цената на цигарите,които пуши падна......)

# 34
майка ми си купува от сф 400гр за 9лв, нз от къде ще я попитам Simple Smile и ще пиша.
ина4е знам 4е на женския пазар има 100гр за 9лв.

# 35
Насипни тютюни има евтини, пробвах един които е от 30 лв килото, по-хубав беше от сънито.
Дори наподобяваше малко кубинските цигари някога...но съвсем малко.

Аз търся този тютюн, можете ли да дадете инфо за него:
http://www.e-tobaccos.com/buy-cigars//images/catalogos/10412.gif
http://www.e-tobaccos.com/buy-cigars//images/catalogos/5044.gif

# 36
тук във Видин насипен тютюн няма и бих се радвала ако споделите как да си поръчам някои по евтин. Този 30 левовият от каде е купен ако нее таина че има една обява в нета за тютюн на 30 лева на някои си rashco60 но не зная дали става за нещо.

# 37
Е БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО ОТ ИМЕТО НА МЪЖА МИ.... СПАСИХТЕ ГО ЩЕ ПУШИ ОТВАМ ДА МУ КУПЯ ПРАЗНИ ЦИГАРИ!  Grinning Praynig

# 38
какво никоя ли нее виждала обявата

# 39
тук във Видин насипен тютюн няма и бих се радвала ако споделите как да си поръчам някои по евтин. Този 30 левовият от каде е купен ако нее таина че има една обява в нета за тютюн на 30 лева на някои си rashco60 но не зная дали става за нещо.

От Пловдив е купен, иначе един колега каза че си взимал от едно магазинче в Сф на 4 или 5 лв килото и кутия цигари му излиза 40 ст., но тои е като Арда и Мелник.
Рашо от нета не го знам и не мога да дам мнение.

# 40
какво никоя ли нее виждала обявата
Виждала съм я. Тютюн от rashco60, няма да  купя  Laughing

# 41
интересува ме в центъра къде има магазин с богат асортимент и не надути цени???

# 42
Те цените на тютюна са еднакви, освен на аксесоарите.
На ромския пазар има хубаво магазинче нагоре вляво след църквата.

# 43
аз не ползвам гилзи, щото мога сам да си свивам цигарите.
нормалните цени на филтрите са по 1,50 - 1,90 за 100 филтърчета, от хартийките препоръчвам OCB сини или в краен случай зелени нормалната им цена е 50-60 ст., не повече от лев!

От тютюните Tilbury е доста тип "Мелник", но готините са Domingo, Red Bull и най-доброто на средна цена (6,80 за 40 грама) е Excellent. Той обаче не е по вкуса на всеки, защото марките им са ароматизирани. Любимият ми е касис (Royal Kir).

Вчера си купих Sunny на Слънце Ст.З от спирката на Плиска (от страната на киното), че да пробвам и родното производство. Засега е 3,50 за 50 грама, което е супер евтино (за легално купен от магазина тютюн), но това въобще не е тютюн за свиване, а тютюн за фабрични цигари, който просто е сложен в пакетче. Нарязването е много едро, влажността му никаква я няма, на пакета пише, че има шоколадов аромат, което е лъжа, а тютюнът предполагам е като този, който слагат в Nevada. Така че не бих го препоръчал Grinning

Ако не пушите за удоволствие, а просто за да пушите супер евтино - на женския пазар винаги можете да си купите от циганите нелегални цигари от Сърбия. До скоро бяха по 2-3 лв., предполагам сега ще станат по 7 лв. за две кутии или нещо такова - общо взето по левче по-евтино от Викторито да речем. Насипният тютюн с неизвестен произход, който се купува на килограм от анонимници като rashco60 е вече пълна лотария. Може да попаднеш на нещо качествено, може и да ти продадат нещо, което въобще не е тютюн. Така че аз лично не бих го направил за едните 10-тина лв., които ще спестя на месец.  

Най-доброто разбира се е просто да се спрат цигарите.  Ама ей - аз 9 пъти съм ги спирал и така и не ги отказах Grinning

# 44
А - и на всички хора, които казват "Ама къде ги продават тия неща" ще им кажа да потърсят малко по-далеч от кварталното си магазинче. Ама това е смешно, бе! Тютюни, хартийки и машинки има вече абсолютно на всякъде, не се излагайте. В по-малките градове обаче наистина по-бавно ще дойдат тези стоки, но и това ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт