Всичко за ръчно свиваните цигари (Roll-your-own)

• 126 145
  • 91
  •   1
Отговори
# 45
  • Стара Загора
вчера ходих да купя тютюн на баща ми и изненадааааа.нови цени Mr. Green
100гр тютюн на стз фабрика с нова цена-16,40лв , а беше 8.90 -100
30гр нова=5,80  а беше 30гр-3,20
Усетиха се.......
извод:спиране на цигарите
 Peace

# 46
да бе, ще ги спра -нали ги спирам от 10 години.Ако трябва, тютюн ще садя, ама пак ще пуша.Българинът на всичко ще му намери цаката.

# 47
Versace_Dreamer, моля те попитай къде точно се намира това магазинче в София, където продават тютюн килограм за 5-6,даже и 9 лв. да е. Който знае, моля да се включи и да пише.Предварително ви благодаря.

# 48
  • ТАМ КЪДЕТО ИМА ВОДИЧКА
Можете ли да ме "светнете " за разликата в хартийките ?

# 49
Някой знае ли,откъде мога да намеря машинка за пълнене на цигари слим?

# 50
Някой знае ли,откъде мога да намеря машинка за пълнене на цигари слим?

Цък - колега има от този вид машинки.
Цигарата която свива понякога става супер слим  Crazy

# 51
Благодаря ти много ,но търся за пълнене на цигари ,а не за свиване. Simple Smile

# 52
Кои от кухите цигари са слим?

# 53
Не знаех ,че има значение. Laughing

# 54
Здравейте аз съм от Стара Загора някой мойе ли да ми каже от къде да си купя хубав тютюн на поносима цена благодаря предварително  Praynig

# 55
  • ТАМ КЪДЕТО ИМА ВОДИЧКА
Здравейте аз съм от Стара Загора някой мойе ли да ми каже от къде да си купя хубав тютюн на поносима цена благодаря предварително  Praynig
На Столетов преди пресечката с Патриарха има нон стоп - добре зареден с хартийки,филтри и тютюни.Цената на тютюна е фиксирана и зависи от марката - тилбъри /добър не ароматизиран /-8,2лв; Ред Бул халфцваре / много хубав и не ароматизиран 9,50 ,но много трудно се открива .

# 56
Обещах на едни много симпатични чичковци от едно село да им изпратя насипен тютюн и "джаджи" за ръчно свиване на цигари. Обещах ама не знам от къде и какво да търся. Не съм търсила по лъскавите магазини за цигари и алкохол, защото предполагам, че там се продават само скъпи видове тютюн, а чичовците искат възможно най-евтиния и в по-големи количества. Смятат, че по- ефтиния насипен тютюн не е по-некачествен просто акциза му е по- малък и не е ароматизиран.
Ако някой има идея нека ме насочи - тютюн, хартийки, филтри, свивачка - какви и от къде, цени?
Благодаря!

Машинката е от 5 до 20 лв. хартийките с филтър са 2.5о лв. 200 бр. тютюна е от 20 до 35 лв. кг. Един килограм на мен лично ми стига за повече от 2 месеца. Това е. Тези тютюни които ги продават в магазините са много скъпи. Ако имаш интерес ще ти обясня как да обработваш тютюна за да стане по лек и приятен. Аз пуших Виктори ню блу, леки са и сега тютюна ми изглежда почти като тях след обработка.

# 57
 Wink да не ви загубя.

# 58
абе хора защо не  си поръчвате на килограм. Вчера бащами си поръча за 50 кинта. ако някой се интересува за тел-номер да пише skype:denislav.yordanov

# 59
  • хасково
Много бих се радвала, ако обясните за каква обработка на тютюна споменавате по горе, за да станел по-мек и приятен.

Общи условия

Активация на акаунт