След секс?

• 10 991
  • 77
  •   1
Отговори
# 45
Защо да пита там?? Вие като майки ако неможете да и дадете верен и правилен отговор, как ще обясните нещата на на вашите деца?
П.П. Не е заяждане, чудя се просто. А детето може да пита точно защото неговите родители не са разговаряли с нея по тези въпроси.

Защото за всяко нещо си има място.
Ако ДиС стане секс форум, това място вече ще е със съвесем различно предназначение и със съвсем различни потребители.

От скоро съм тук (регистриран) в този форум, но доколкото виждам е голям и се обсъждат доста теми. А тази също спада в категория родители.
(Е поне според мен.)

# 46
nakita, точно затова е писала тук, но получава дрънканици и подигравки  ooooh!
Щом според 42-годишен, предполагам баща (Find_NEMO), е недопустимо момиче/жена на 25 години да задава подобен въпрос...то какво следва ?

# 47
Абе то като чета напоследък не намирам смислени отговори в много от темите в ДиС-всичко се кара на ташак.
Или ще има доста потребители заподозрели темата като "пързалка" но и това не им пречи да си драскат,или ще се появят злобни лелки  в напредваща възраст пишещи от служ.комп-чудещи се как да посетят някой сайт зда убиване на времето,вместо да си вършат съвестно задълженията.
Ааа сега по темата,какъв наистина ти е проблема да станеш след 5-10м. лежане и да обърнеш внимание на интимната си хигиена в банята и да се понапънеш да се поизпишкаш-ето вече 5-6 такива отговори получи или да си сложиш ежедневна превръзка,за да не ти се навлажнява бельото.
Няколко са наистина вариантите,но избора е твой кой ще избереш.    

# 48
Ее, ужасни сте! Аз защо пиша само от дъжд на вятър.. Какво толкова глупаво или детинско попита момичето? Сигурно е по-добре да има 2 аборта и хламидия..

Не съм убедена - тогава примерни майки щяха да я нападнат за безразсъдното  и поведение на възраст, на която те вече са с по 2 деца  Mr. Green 25 години могат да бъдат и много, и малко - всъщност, винаги зависи как ще се изкажат първите няколко - останалите в повечето случаи просто пригласят  Peace

# 49
nakita, точно затова е писала тук, но получава дрънканици и подигравки  ooooh!
Щом според 42-годишен, предполагам баща (Find_NEMO), е недопустимо момиче/жена на 25 години да задава подобен въпрос...то какво следва ?

Допустимо е! Но не така:
Здравейте!

Аз съм на 25 и от няколко госини имам горе-долу активен сексуален живот. Обаче винаги досега съм го правила САМО с презерватив. Поради ред причини, вече ще взимам хапчета, но имам едно притеснение: като свърши вътре, после... какво би трябвало да направя? Да хукна към банята да се мия?! Не е много в мой стил. Да си остана и всичко да стане на "пастет и мармалад"?! - нещо не си го представям. Или като стана послем то няма ли ъъъ... да приеме формата на съда, дето се вика - т.е да си изтече на пода Embarassed. Кажеже ми, какво се прави?!

Мерси предварително!

Както и последвалите : как не се сетих сама ... и т. н. доста хапливи отговори за човек който търси помощ.

Както виждаш още в първите постове има предположения, че не е на 25.

Как бих попитал аз (ако съм интелигентно/а момиче/жена):

До сега съм правила секс само с презерватив. Мисля да мина на контрацептиви. Имам притеснения и искам да попитам ако партньора ми свърши в мен - трябва ли да направя нещо повече от това да се изкъпя. Бих била благодарна ако по-опитните споделят опита си.

Така бих го написал аз - но аз съм мъж ...Е поне опитах !

# 50
OK, Немо, вече сложи етикет на авторката - неинтелигентно 17-18 годишно дете/момиче или нещо друго. Ако прочетеш първият й пост още веднъж и по-задълбочено може би ще можеш да ни кажеш и нещо за родителите й  Joy
Аз избягвам да пиша коментари по темите (повече чета), но в ДиС голяма част от темите търпят един и същ добре познат сценарий.
След като е под достойнството ти (а и не само на теб) да отговаряш на подобни, естетически неиздържани въпроси, подмини темата.

# 51
Офф!
OK, Немо, вече сложи етикет на авторката - неинтелигентно 17-18 годишно дете/момиче или нещо друго. Ако прочетеш първият й пост още веднъж и по-задълбочено може би ще можеш да ни кажеш и нещо за родителите й  Joy
Аз избягвам да пиша коментари по темите (повече чета), но в ДиС голяма част от темите търпят един и същ добре познат сценарий.
След като е под достойнството ти (а и не само на теб) да отговаряш на подобни, естетически неиздържани въпроси, подмини темата.
Бих те посъветвал същото...

# 52
Защо да пита там?? Вие като майки ако неможете да и дадете верен и правилен отговор, как ще обясните нещата на на вашите деца?
П.П. Не е заяждане, чудя се просто. А детето може да пита точно защото неговите родители не са разговаряли с нея по тези въпроси.

Защото за всяко нещо си има място.
Ако ДиС стане секс форум, това място вече ще е със съвесем различно предназначение и със съвсем различни потребители.
Не се сърди, човече, ДиС всъщност е форум в който каквото и да кажеш винаги половината /да не кажем и повече/, ще те нападнат. Тези,които биха дали нормален съвет - отдавна не пишат тук. Аз още съм от мазохистите дето си позволяват да изразяват мнение,но незевисимо по каква тема е това - има си потребителки дето просто да не ти се случи да ти прочетат поста - възможно е до депресия да те докарат.

Сега по темата - майката му е миене в банята и колкото по-скоро толкова по малка вероятност има да изпуснеш материала пътьом.

И пак по темата - що решихте,че на 25г трябва да е свръх открехната  newsm78 Ами може скоро да е започнала да прави секс - е нали не очаквате да ви го признае,за да я нападнете и затова?

# 53
Аз съм на 25 и от няколко госини имам горе-долу активен сексуален живот.

# 54
Find_Nemo, така подредено изказване:

До сега съм правила секс само с презерватив. Мисля да мина на контрацептиви. Имам притеснения и искам да попитам ако партньора ми свърши в мен - трябва ли да направя нещо повече от това да се изкъпя. Бих била благодарна ако по-опитните споделят опита си.

ми звучи уместно, ако момичето изложи проблема си пред специалист - за пред форума - който тя, както разбрахме, ползва отдавна, ми звучи неестетвено сериозно.. ти пък даже и "Мерси" - то си и подчертал, вероятно трябва да го завърши с "С уважение, Ваша ... мечеста /примерно/"  Mr. Green

Угодия няма, и това е, каквото и както и да се каже тук, все не е казано както трябва  Peace

# 55
Аз съм на 25 и от няколко госини имам горе-долу активен сексуален живот.
А какво да каже? Аз съм на 25 и ми предстои да правя секс за първи път? Е нали тогава ще я обявите за задръстена...

# 56
Че то си е доста неприятно, за това и се върнах на употребата на презервативи, чистота и удобство.
Иначе с хавлийка между краката трябва да седя, освен ако не съм на хотел и да не съм аз човека, който ще сменя чаршафите след това. Дори и по пътя за банята пак не може просто така да си тръгнеш.

# 57
Не се сърди, човече, ДиС всъщност е форум в който каквото и да кажеш винаги половината /да не кажем и повече/, ще те нападнат. Тези,които биха дали нормален съвет - отдавна не пишат тук. Аз още съм от мазохистите дето си позволяват да изразяват мнение,но незевисимо по каква тема е това - има си потребителки дето просто да не ти се случи да ти прочетат поста - възможно е до депресия да те докарат ...

От въпроса и от начина, по който е зададен, зависи и отношението на отговарящите.
За тази тема конкретно - самата авторка си е отговорила още в първия пост, явно е наясно, че няма начин да заблуди земното притегляне, така че нормално беше да се развие в такава посока  Simple Smile

# 58
  • Vienna
една кутия или пакет с кьрпи4ки до леглото те оправят идеално. като свършите, си слагаШ една кърпи4ка (или 2 или 3) отдолу, лежиш си колкото искаш и после отиваш да се и3миеш или до тоалетната (което е добре, 3а да се и3плакнат бактериите, които са 3амърсили пико4ния канал и ина4е могат да преди3викат цистит) и т.н.

# 59
  • близо до Кресненското дефиле
Миене му е майката. Приемаш ли контрацептиви няма шанс да стане нещо. И защото няма абсолютни неща ще кажа , че шансът е нищожен.

Общи условия

Активация на акаунт