След секс?

• 10 994
  • 77
  •   1
Отговори
# 30
Пробвай със същия въпрос в TeenProblemл Там може и да получиш по - пълни отговори.

# 31
Пробвай със същия въпрос в TeenProblemл Там може и да получиш по - пълни отговори.
Защо да пита там?? Вие като майки ако неможете да и дадете верен и правилен отговор, как ще обясните нещата на на вашите деца?
П.П. Не е заяждане, чудя се просто. А детето може да пита точно защото неговите родители не са разговаряли с нея по тези въпроси.

# 32

Разбира се - нека си продължи с познатите  и средства на предпазване! Но идва  момент , в който партньора става постоянен, чувствата се задълбочават и тогава ако искат и двамата  не е нужно да ползват презервативи!
Момичето си питаше най- добронамерено , а я нападнаха като хиени!
Не съм наясно с обстоятелствата, ако иска може авторката да ги изложи. Искам да дам и още една посока на размисъл единствено. За мен причина да се довери на "постоянният" си партньор няма, освен ако не са решили да склюват брак. Аз лично съм разчитала винаги на презервативи и зная, че така се предотвратяват много усложнения в по- късен етап от живота на една жена, особенно когато реши да има деца. Не съм много за противозачатъчните, защото имат отражение върху организма и баланса на хормоните. Лично мое мнение е, че единствено реалната непоносимост на латексови продукти е основателна, но при днешното предлагане на пазара е сведено до нула. Казвам всичко от личната си позиция. Познавам много мъже, които имат изграден сценарии- не ми става от презервативи, не ги понасям, алергичен съм, не те усещам добре, вече сме двойка, правя секс само с теб и т.н., при твърдо заявяване на позицията ми, никога повече не повдигат въпроса.
[/quote]

# 33
Защо да пита там?? Вие като майки ако неможете да и дадете верен и правилен отговор, как ще обясните нещата на на вашите деца?
П.П. Не е заяждане, чудя се просто. А детето може да пита точно защото неговите родители не са разговаряли с нея по тези въпроси.

Защото за всяко нещо си има място.
Ако ДиС стане секс форум, това място вече ще е със съвесем различно предназначение и със съвсем различни потребители.

# 34
Тази тема е предпетъчна, Мечеста просто се бъзика.

# 35

Разбира се - нека си продължи с познатите  и средства на предпазване! Но идва  момент , в който партньора става постоянен, чувствата се задълбочават и тогава ако искат и двамата  не е нужно да ползват презервативи!
Момичето си питаше най- добронамерено , а я нападнаха като хиени!
Не съм наясно с обстоятелствата, ако иска може авторката да ги изложи. Искам да дам и още една посока на размисъл единствено. За мен причина да се довери на "постоянният" си партньор няма, освен ако не са решили да склюват брак. Аз лично съм разчитала винаги на презервативи и зная, че така се предотвратяват много усложнения в по- късен етап от живота на една жена, особенно когато реши да има деца. Не съм много за противозачатъчните, защото имат отражение върху организма и баланса на хормоните. Лично мое мнение е, че единствено реалната непоносимост на латексови продукти е основателна, но при днешното предлагане на пазара е сведено до нула. Казвам всичко от личната си позиция. Познавам много мъже, които имат изграден сценарии- не ми става от презервативи, не ги понасям, алергичен съм, не те усещам добре, вече сме двойка, правя секс само с теб и т.н., при твърдо заявяване на позицията ми, никога повече не повдигат въпроса.
[/quote]

# 36
  • Galaxy 13197853088
на първа страница се изброи почти всичко което може да направи жената ... останалото е забавление.

# 37
Ами вероятно няма да ви учуди факта, че всъщност чета форума от години, а от една-две съм се регистрирала, но много рядко пиша - повече чета. Давам си сметка, че въпросът ми е леко смотан за възрастта ми и затова го пуснах анонимно. Но какво можех да направя - да го пусна в Тийнпроблем или Космополитън? Просто не съм посмяла досега да ползвам други методи. Факт е, че не очаквах чак такава злост, но аз съм си виновна.
Че тук не се разисквали такива подробности, изобщо не съм съгласна - хайде да не давам примери. Всички знаете, че е така. Благодаря все пак за трите адекватни съвета.
Обстоятелствата защо се налага и как съм решила да ползвам противозачатъчни, не са предмет дискусията в случая. Просто причината не е една, а и разбрах вече каквото ми трябваше.
Благодаря отново!
Приятен ден!

# 38

Ако беше написала, че е на 17 г нямаше да има подобно отношение (според мен), ама на 25 ..  Thinking

# 39
  • София
Била съм няколко години на хапчета и за мен най-добре е било- директно в банята  Embarassed Всъщност, ако изчакаш малко е по-вероятно всичко да изтече, защото се втечнява повече след определено време. На мен лично не ми беше приятно, а с мокри кърпички (освен ако не са интимни) никога не бих се и докоснала там. Помисли пак за хапчетата всъщност, различно понасят на всеки  Peace

# 40

Ако беше написала, че е на 17 г нямаше да има подобно отношение (според мен), ама на 25 ..  Thinking
Все още си е дете Simple Smile

# 41

На акъл - да ! Иначе ...  Thinking

# 42
Аз ще ти дам още една идея, често я практикувахме докато пиех хапчета - нищо не пречи към края да преместите действието в банята, може дори да запалите свещи и масла, може под душа, може всякак /докато пишех, Елито те е посъветвала същото - работи Peace/

А това дали ще потече по краката зависи от количеството "материал" все пак, а не дали е анален или вагинален секс. Аз съм ползвала и сухи, и мокри кърпички.

Цитат
На акъл - да ! Иначе ... Thinking

Ее, нямам думи просто! Аз защо пиша само от дъжд на вятър.. Какво толкова глупаво или детинско попита момичето? Сигурно е по-добре да има 2 аборта и хламидия..

Последна редакция: чт, 06 авг 2009, 13:26 от Фифи перото

# 43

Това изказване е  ooooh!  Ако беше на 24 какво отношение щеше да получи ? Момичето явно се притеснява да обсъди въпроса с родителите си. Вместо да се подигравате да бяхте казали нещо по същество. Find_NEMO, не знам дали имаш деца и, ако имаш - дали си обсъждал с тях до най-малките подробности какво се случва при сексуален акт. Моите родители не са консервативни, но не сме си говорили толкова обширно по темата.

# 44
За мен изобщо не е момиче,стига сте гледали на нея снизходително, а си е една зряла млада жена. Да говорела с родителите си - майка и сигурно е на 50 ,какво да я пита - абе мамо,аз досега все с презерватив го правех, ама сега ще свършва вътре, как да се чистя после,че хич не ми се ходи да се мия? Малко прекалено,нали  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт