След секс?

• 11 007
  • 77
  •   1
Отговори
# 15
  • у дома...
какво би трябвало да направя? Да хукна към банята да се мия?! Не е много в мой стил.

Това не го разбрах - ти не ли се миеш след секс?  Rolling Eyes

Иначе, за да ти отговоря - ставаш, изпишкваш се и се измиваш.

- знаеща ти на колко години си? До колкото имам спомени от уроците по биология в училище - половата система и отделителната не са свързани. Та в случая пишкането няма да ти помогне. Освен ако не ти се пишка...

# 16
Е що гаднеете сега? NaughtyНе виждам нещо чак толкоз ненормално да не знае какво да прави с "материала".При положение,че 9 години примерно е правила секс само с презерватив(евалла,за което  Peace),що се чудите толкоз,че и я заяждате при това?!
  Мечеста,просто отиваш и се измиваш.Няма да има локви след теб,не се тревожи.И не е казано,че трябва да хукнеш презглава към банята веднага... Simple Smile

# 17
какво би трябвало да направя? Да хукна към банята да се мия?! Не е много в мой стил.

Това не го разбрах - ти не ли се миеш след секс?  Rolling Eyes

Иначе, за да ти отговоря - ставаш, изпишкваш се и се измиваш.

- знаеща ти на колко години си? До колкото имам спомени от уроците по биология в училище - половата система и отделителната не са свързани. Та в случая пишкането няма да ти помогне. Освен ако не ти се пишка...

Може и да не са свързвани, но и аз съм чела , че след секс е хубаво да се изпикаеш.Пък дали е така или не, това вече е друг въпрос.

# 18
Ба.и патката съм!Не схващам темата!

на аналния и оралния - благодаря ви, но не питам за това - постарах се да стане ясно, но явно не е.

# 19
Отговарях на лабрадор за неговият съвет "гълтай" и на не се сърди, човече - "прави анален секс".
Като ги прочетеш поред, се схваща.

# 20
знаеща ти на колко години си? До колкото имам спомени от уроците по биология в училище - половата система и отделителната не са свързани. Та в случая пишкането няма да ти помогне. Освен ако не ти се пишка...

Много обичам такива "отварачки" като теб!
Хем не знаят, хем говорят!
Ти мислиш, че го препоръчвам, за да се избегне забременяване ли ???
Май си си объркала ника, по би ти прилягало - ПростА_майка.
Ако искаш да ме опровергаеш, направи си труда да се осведомиш защо се препоръчва уриниране след секс и при двата пола.

# 21
Ох, я престанете да си изливате злобите.. зададе ви се въпрос, а вие ме направихте на гъз, сега зиползвате случая, за да се нападате. 'Айде малко по-лежерно, моля ви. Досега двама или трима потребители писаха адекватно в темата...

# 22
момичета, не мога да повярвам, колко сте груби и нападателни. Към авторката- сигурно вече се ориентира, но аз бих те накарала да се запиташ, дали не е по- добре да продължиш с познатите за теб предпазни средства?

# 23
Смятам, че ти отговорих достатъчно адекватно.
Не знам какво чакаш да чуеш повече.

# 24
Ако пък си пуснала темата, за да се забавляваш, това е друг въпрос.
Тогава следвай дадените ти вече съвети - "свещ", гълтане, анален...

# 25
момичета, не мога да повярвам, колко сте груби и нападателни. Към авторката- сигурно вече се ориентира, но аз бих те накарала да се запиташ, дали не е по- добре да продължиш с познатите за теб предпазни средства?
Разбира се - нека си продължи с познатите  и средства на предпазване! Но идва  момент , в който партньора става постоянен, чувствата се задълбочават и тогава ако искат и двамата  не е нужно да ползват презервативи!
Момичето си питаше най- добронамерено , а я нападнаха като хиени!

# 26
Значи си  на 25 и  до сега си го правила само с презерватив - мила,ако водиш полов живот от доста време,ако партньора ти не е един и същ,и най-вече така и така си си свикнала със, защо не си продължиш така?
Явно пиеш хапчета против забременяване поради други причини,те предпазват,но не и от венерически болести.Това само държа да го дам като приятелски съвет,защото още страдам от глупоста си преди.
А иначе,ако наистина не ти се става, мокрите кърпи са много добър вариант.
Друго ,което мога да ти кажа,е че можеш да се водиш от партньора си - ако след секс той хуква към банята,както за мен е най-логично и няма нищо неестествено,можеш да го последваш и ти. Ако пък извади кърпичките,ползваш ги и ти. Ако се обърне на другата страна и захърка,можеш да импровизираш.
  А иначе има жени, при които семенната течност наистина изтича по краката.

# 27
raqraq, ориентирах се, но ми е неприятно, че се изля такава агресия в рамките на 15 мин. И то, без да съм я предизвиквала умишлено. Бих продължила с презервативИ ако имах избор, но както вече писах в началото, има причини да не мога.

# 28
Отговарях на лабрадор за неговият съвет "гълтай" и на не се сърди, човече - "прави анален секс".
Като ги прочетеш поред, се схваща.

мечеста, ако хвърлиш едно око на повечето теми в този подфорОм, ще забележиш, че целта на повечето пишещи не е да разберат и да отговорят, ами просто да излеят сарказма си от позицията на мнооо врели и кипели  Peace
Ти пък с този въпрос направо се хвърли на вълка в устата, да ти кажа - питай в някой друг сайт, ако искаш да получиш смислен отговор...

# 29
мечеста, не го приемай лично  bouquet
В подфорумите на бг мама не е разпространено (и правилно) да се разискват чак такива подробности, има си други, подходящи за тази цел. Но, когато една зряла жена тръгне да пита нещо подобно, особено, ако е потребител тук, нормално е да си пусне темата в свои води, а не при тийновете, от друга страна, има много скучаещи хора, които идват като гости и пускат теми да се забавляват с отговорите. И това е причината пишещите тук да минат от сериозни отговори към чисто забавление.

Общи условия

Активация на акаунт