След секс?

• 10 984
  • 77
  •   1
Отговори
# 60
  • Vienna
и недейте да я нападате верно така, каквато и да е , на колкото и години да е , тук просто е потърсила съвет!!!

# 61
Аз съм на 25 и от няколко госини имам горе-долу активен сексуален живот.
А какво да каже? Аз съм на 25 и ми предстои да правя секс за първи път? Е нали тогава ще я обявите за задръстена...
Ако беше започнала поста си, аз съм на 15 или 16 години и се притеснявам да питам мама.....
или пък дори и да беше написала на 25години съм и нямам опит, моля посъветвайте ме ..... щеше да получи в пъти по адекватни и нормални отговори.
Като изказване и манталитет ми звучи като една "гостенка" LolliPop, не че имам нещо против такива постове, приятно е по средата на работния ден да се позабавляваш малко.

# 62
  • София
Лелееееееееее, не мога да повярвам колко помия и злоба след един супер нормален въпрос!
Хора, аз съм на 33, правя секс от 15 години и досега не съм пила хапчета никога. Била съм в ситуацията, за която пише авторката точно един месец преди 10 години, когато правехме Иво и вече не помня тоя месец какво съм правила. Така че, с ръка на сърцето мога да кажа, че не знам отговора на въпроса. Идея си нямам колко е, какво се случва, как тече и тям подобни.
И, честна сума, сигурна съм, че съм на 33.
Не мога да повярвам какво прочетох в тази тема просто.

# 63

отиваш до тоалетна ,много просто

# 64
Вземаш една салфетка слагаш си я на онова място да не протече по пътя и отиваш до тоалетната да се измиеш.
Или заспиваш си така и на сутринта си леко поомазана.
Айде стига сме се препирали за глупости в тая жега Hug

# 65
Вземаш една салфетка слагаш си я на онова място да не протече по пътя и отиваш до тоалетната да се измиеш.
Или заспиваш си така и на сутринта си леко поомазана.
Айде стига сме се препирали за глупости в тая жега Hug
lasi, где я жегата бе жена? краката са ми ледени - умряла съм от студ  Laughing

# 66
Абе, мацки,

Що нападате така, момичето...Ако нямате коментар, по-добре замълчете. Какво лошо има, че момичето "не е отворено, по тези въпроси"...или според ВАС е добре всички млади момичета още на 15 да с в "час"?

# 67
Няколко неща:

Не, не се бъзиках с вас, наистина исках да разбера просто какво е нормалното нещо, което човек прави в тази ситуация. Това, че не съм разбрала сама е само защото гледам да се отнасям отговорно към себе си. Това че на 17 години се предполага да го знам и да съм го отработила, си е мнение на някои от вас, но не виждам защо трябва да ми се подигравате. Ако искайте ми вярвайте, но за мен въпросът е естествен, ако не си се сблъсквал със ситуацията.
Не, не е предпетъчна и не се бъзикам с вас, както някои вече предположиха. Просто ми предстои. Представете си, че след 7-8 години активен сексуален живот с малко прекъсвания, ви предстои нещо, което е естествено за почти всички, но е ново за вас.
Написала съм въпроса си с леко хумористично залитване (формата на съда итн), защото иначе щяхте тотално да ме обявите за 13 годишна. Казвам го, защото често чета тук и знам на какво са подложени някои питания.
Питам тук, защото прецених, че е уместно. Огледайте се в подфорума и ми кажете къде сбърках? Четейки над 40% процента от другите теми, смятате ли, че тази е по-вулгарна по някакъв начин? В "Татковци" ли трябваше да я пусна?!
Не е характерно за човек, който търси съвет да се държи "хапливо"?! Вие видяхте ли какво са ми отговорили?! Как да се държа на такъв отговор?
Вече благодарих за съветите ви няколко пъти. Съжалявам ако моето "мерси" в първия пост ви обижда.
Пожелавам ви приятен прохладен следобед засега.

# 68
С всеки изминал ден, ставате все по смотани. Щом ви е кеф да се държите толкова тъпо - добре.
Аз секс с презерватив не правя от около 10 год. От както съм с мъжа си. Ако не ти се става веднага, слагаш си една кърпичка или бельото между краката. Аз лично на бързо отскачам до банята, после се гушкаме.  Laughing

Последна редакция: чт, 06 авг 2009, 15:28 от Пълнолуние

# 69
Няколко неща:
Написала съм въпроса си с леко хумористично залитване (формата на съда итн), защото иначе щяхте тотално да ме обявите за 13 годишна. Казвам го, защото често чета тук и знам на какво са подложени някои питания.
Питам тук, защото прецених, че е уместно. Огледайте се в подфорума и ми кажете къде сбърках? Четейки над 40% процента от другите теми, смятате ли, че тази е по-вулгарна по някакъв начин? В "Татковци" ли трябваше да я пусна?!

Защо след като си го написала хумористично се жалваш че и ние се базикаме ?!
Съвети, който няма да приемеш:
- Пиши грамотно и синтактически правилно за да приемат въпроса ти сериозно.
- Чети поста преди да го пуснеш.
- Приеми, че в един форум с 90 000 човека ще има поне 9 които да се отнесат несериозно.
- Специално тук темите от гости не се приемат сериозно - пробвай с регистрация.

Толкова от мен ... умната другия път  Thinking

# 70
Няколко неща:

Защо след като си го написала хумористично се жалваш, че и ние се базикаме ?!
- Пиши грамотно и синтактически правилно,  за да приемат въпроса ти сериозно.
- Приеми, че в един форум с 90 000 човека ще има поне 9,[/b] които да се отнесат несериозно.

Толкова от мен ... умната другия път  Thinking

На фона на удебелените - първият ти съвет звучи маааааалко смешно   bouquet

# 71
find nemo, по-неграмотно ли пиша от повечето тук? Честно ми кажи.

# 72
find nemo, по-неграмотно ли пиша от повечето тук? Честно ми кажи.

Какво ти пука за съвета на Немо. Така или иначе не вярвам да знае от опит какво е да ти се стича сперма по краката.  Wink 

# 73
Няколко неща:

- Приеми, че в един форум с 90 000 човека ще има поне 9 които да се отнесат несериозно.

Ти няма ли да спреш с анализите ? Вземи напиши някъде какви изисквания имаш относно оформлението на темите, въпросите, както и възрастта на запитващите. Помоли администраторите да ги направят задължителни за всичките 90 000 потребителя + анонимните. Пожелавам ти успех ! Явно се смяташ за достатъчно важен и компетентен във всяко отношение...да се учим от теб  ooooh!

# 74

Присмял се хърбел на щърбел. Ако се въведат като правило твоите съвети, ти няма да можеш да пишеш тук, нали се усещаш. Или не? И не, не се бАзикам изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт