Отговори
# 225
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Здравейте! Виждам, че е станало обед докато се включа и затова слагам трапезата

Дами-лечителки   bouquet, вие вършите чудеса виртуално- днес изобщо не ми треперят ръцете. Ако знаех щах по-рано да ви питам  Laughing Ще взема да ви пиша за другите си проблеми, та дано отърва ножа  Joy

Аз тия дни нямах голям апетит, но днес такъв глад ме гони, че просто не мога да се понасям как ям. Имам една приятелка-лекарка, която се увлича по нестандартната китайска медицина. Тя ми слагаше някакви зрънца по ушите за намаляване на апетита, но беше пълен провал с мен  Mr. Green
Хадил, както винаги си обстойна и непресъхващ извор за ценни знания .Поздравления

Ако някой не се намира, или е поставен в грешна страна, или има другарче, което сме забравили, моля, пишете ми! И ще поправя грешката!  Heart Eyes
Beba momo, мисля, че аз се представих в 112 тема.

Последна редакция: чт, 13 авг 2009, 13:14 от alvera

# 226
Здравейте и от мен Hug
От вчера не мога да се спра за 5 минути. Имам толкова неща за вършене, чистя, оправям, приготвям багаж, защото утре ще пътуваме за 10-ина дни на село да си починем. Днес се завъртях уж за малко на компютъра и отворих линка с историите ви. От два часа седя и чета и не мога да се отлепя Embarassed. Някои истории ме натъжиха, други развеселиха, но ми беше страшно приятно да ви опозная по този начин  bouquet.
След малко ще водя дребен на консултация, трябва да му поставят ваксина, но на мен ми се струва настинал и няма да дам да му я сложат. Дано да нямам проблеми с лекаря, че сме при него само от месец и още не го познавам и не знам как ще реагира Confused.

П.П. Сега прочетох какво съм писала и ме хвана срам Embarassed. Толкова объркано, с такава мъка на изказа, ужас ooooh!. Умората и недоспиването май си оказват влияние Crazy

# 227
Хадил, мерси , Лиотон ще купя. Ах, разширени вени не се вписва в представата ми за хубави крака. Да му се не види и късмета, това ли намерих да наследя  ooooh!

При личната вече ме е срам да ходя за направления, накрая ще помисли , че съм хипохондричка  Embarassed то не бяха алергии, болки в очите, световъртежи, с какви ли не оплаквания съм ходила. Добре , че е лична приятелка на мама , та ме търпи и още има сила да е любезна с мен  Sunglasses

За хадисите да, има много "изфабрикувани". Ама никой ли не е чувавал специално този  Simple Smile

А тия краставички, само 1 съм яла, и помня че беше нещо от сорта на солено, люто и кисело. Какво ми стана не знам, присетих се и ми се доядоха. От арабските магазини в БГ не смея да рискувам, че май там са домашно производство, пък аз съм гнусливичка, предпочитам да знам кой ги е консервирал . Та ще чакам свеки да се сети да изпрати, тя поне е чистница  Simple Smile

оххх, а за хляба не ми се мисли кой и с какви ръце го е пипал,.... пак се отплеснах

# 228
шилан, такива краставички има и на "Ал-Дурра" -  фабрично стерилизирани.

Последна редакция: чт, 13 авг 2009, 20:08 от hadil

# 229
  • В древна страна на край света!!!
Момичета здравейте   bouquet  bouquet  bouquet
 Не съм писала отдавна,надявам се скоро да наваксам, но се опитвам да ви следя.И сега ще бъда много кратка,силно впечатление ми направо едно лекарство споменато от Хадил за безсъние - Зопиклон.От личен опит мога да кажа че човек се пристрастява,моят бивш приятел имаше този проблем, а накрая  когато започна да получава абстинениция се оказа че е от хапчето, а сипмтомите наподобяват хероиновата абстиненция.Беше кошмар и лекарката беше възмутена как това лекарство се продава без зелена рецепта.Ако някой реши да пробва бъдете много внимателни. Бъдете здрави,щастливи и много много обичани.  bouquet

# 230
Съншайн-много сериозно било  Rolling Eyes

Шилан-ако не е целулит-ще са разширени вени  Mr. Green

за кой хадис говорите,не схващам  newsm78 аз съм малко разсеяна тия дни  Blush

Астарта-кое село,да не е на р.Огоста?Цяло лято плувахме и киснехме в реката,ех детство,детство....

Мигът незабравим сигурно кисне в басеина с нейния ,,арабин,, Party
Като гледах филма за Клеопатра много и завиждах как е поседнала в шадравана
и до нея плува поднос с екзотични плодове  Flutter

Дезърт къде се загуби  newsm78

# 231
Момичета здравейте   bouquet  bouquet  bouquet
 Не съм писала отдавна,надявам се скоро да наваксам, но се опитвам да ви следя.И сега ще бъда много кратка,силно впечатление ми направо едно лекарство споменато от Хадил за безсъние - Зопиклон.От личен опит мога да кажа че човек се пристрастява,моят бивш приятел имаше този проблем, а накрая  когато започна да получава абстинениция се оказа че е от хапчето, а сипмтомите наподобяват хероиновата абстиненция.Беше кошмар и лекарката беше възмутена как това лекарство се продава без зелена рецепта.Ако някой реши да пробва бъдете много внимателни. Бъдете здрави,щастливи и много много обичани.  bouquet
не съм съгласна за Зопиклона - пристрастяването към него е изключително и само психическо и зависи само от нагласата на човек не се проявява при всички. В никакъв случай не става въпрос за нещо, приличащо на хероинова абстиненция - това е нещо доста драматично, което не ви препоръчвам да видите. Не знам защо при вас се е получило така и дали не е имало прием на други медикаменти или алкохол. Казвам го от гледната точка на лекар и на човек, работещ в аптека. Досега никога не съм имала такъв проблем и в никакъв случай това лекарство не е за зелена рецепта. Смятам, че проблемът е бил друг и Зопиклонът е бил добре дошъл като оправдание. Пристрастяване към Зопиклон е вероятно при употребата му като антидепресант, тъй като има и такъв ефект. Зависимост се развива при многократна употреба при курсове над 28 дни и затова аз описах най-безобидната "дълга схема на приложение". Естествено при бързопреходни разстройства се ползва не повече от 3-5-10 дни. Ето и информация, която е що годе ясна.  http://www.zentiva.bg/product_images/S00900000508.pdf
Този препарат имитира бензодиазепините, без да има тяхното действие точно, но има подобен резултат.
Не искам това да става реклама на препарата. Затова и го предложих като втори вариант. Ако някой обаче иска да пробва първо хранителните добавки може да пробва Sleep, Dormiplant, Sleepguard. Повечето са на валерианова основа, но с уговорката, че имате здрав черен дроб.
В много случаи вредата от лекарството се дължи на незнанието на лекаря в каква доза, за колко време, а дори и в колко часа се изписва даден препарат.

# 232
катенце това е

Тази фирма ,е най-добрата в областта си в Сирия,това е сайтът им

http://www.aldurra.com/en_home.php

Днес изкарах една стара раница на каките с Strawberry    подредих и вътре 2 тетрадки и 1 блокче,химикали и моливи ,и цял ден се разкарва така  Laughing ,но пък и направих преговор на буквите които може да пише и от утре ще започнем с нови.

Сега качвам последната снимка,който иска да погледне,за не запознатите,сините костюми са униформите за училище. Grinning

астарта как мина консултацията  newsm78

# 233
Дон Койоте, мерси че се интересуваш Hug. Консултацията мина леко и без никакъв проблем. Нашият лекар се оказа в отпуск, а заместничката му само като чу, че Илия е с хрема, веднага отложи ваксината Simple Smile. Това беше и моето желание. Иначе гърдите на малчо са чисти, гърлото е спокойно и най-вероятно хремата е от зъбките. Последния месец му излязоха цели 5 броя ooooh!. Купихме си и басейн - малък, колкото за две детски дупета. В Кауфланд в момента са с 50 % намаление. Хадил, не знам вие колко голям търсите, но тук, във врачанския Кауфланд най-големия басейн беше около 1.70 м диаметър.
Лили, селото ми е на 9 км от Белоградчик, в много красива местност. Над селото има борова гора и белоградчишките скали, а под него тече рекичка. Иначе по пътя за там пресичаме няколко пъти р. Огоста Simple Smile. Като се върнем ще покажа снимки Peace

# 234
                  Здравейте момичета.Имам малко време за едно бързо включване.Съжалявам че вече трета тема подред ,не мога да се включвам често.Много ми липсвате всички,но здравословните проблеми в сем-то ми каточели край нямат.Докато се излекува единият,друг се разболява.Какви са тези вируси,грипове,болести .......незнам.Утре изписват големият ми син от болницата,мъжо излезе от там преди два дни.Въртележка.......                                                                                    По бързият преглед на темичката,забелязах много нови присъствия.Приветствам с добре дошли всички момичета,които не съм засичала досега.  bouquet                                              На всички които са имали поводи за празнуване,от мен най-сърдечни пожелания.  bouquet                                                                                                                                 Надявам се в следващата темичка ,да започна отново да досаждам по-често  Mr. Green               Момичета прегръщам ви най-сърдечно,дано скоро мога отново да се включа.   А ,и да не забравя да питам-какво стана с албума,паролата да не би да е сменена.Опитах да вляза...тц.       Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 235

Хадил, благодаря за съвета. Преди да прибегна до каквито и да е лекарства ще пробвам с по-невинните методи като кислео мляко и мед  Laughing

оттатък в Пакистанската голям купон се вихри, има храна на корем, заповядайте:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=415268.msg12153101#msg12153101

Лека нощ

# 236
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Добро утро, дами! Петък е !!!
Няма днес да ви сервирам закуски и кафета- идете в пакистанската тема- там има от всичко по много  Laughing
Saidah, ти се напати с тези болести. Дано всичко приключи бързо и успешно!За паролата- пиши си мейла на Миг, тя ще ти прати новата парола , ако я нямаш.
Дон Койоте , каките много са пораснали! Ама малкото койотче ми е любимче- особено с тортата ! Униформите еднакви ли са за всички училища, или само за тяхното?
Ние мислим в неделя да ходим в зоопарка, дано не е много горещо, че там по този асфалт е голяма мъка в жегите.
На всички - приятен ден!!!

# 237
добър ден имали гладни  Hug

# 238
Здравейте и то мен   bouquet

АЛВЕРА униформите са задължителни ,за всички училища,от 1-5 клас небесно сини мантички,след това до 9ти -такива костюми с розови ризи за момичетата и сини за момчетата,10-12 клас пак костюми само че сиви -ризите си остават същите.
Е има различни модели и цени ,всеки си избира според джоба и вкуса.

Лек ден на всички.

# 239
  • София
Здравейте дами,
Аз да се обадя, да не мислите, че съм се покрила заради загадката Mr. GreenТвърдо, тази вечер, след като изпратя каката на гарата, ще довърша започнатото снощи. Peace
Голяма емоция ни тресе /каката де, не мен...аз в край на краищата ще си поотпочина цели 10 дни от пубертетските й настроения Party/, за първи път обаче ще пътува за някъде без родители и съответно се счита за много важна. bowuuНавремето нашите ме пускаха на всякакви лагери, но като се имат предвид арабските нрави като цяло , си мислех, че ще е може би относително трудничко да убедим тати да я пуска тук и там сама по фестивали за седмица или 10 дни и в страната и извън нея.Ама се излъгах, тя си го обработва по най-фин начин и той май накрая не може да й откаже по никакъв параграф. WinkУбедително го прави, спор няма. Grinning Та купувахме втори бански,нови джапанки,рокля за едно от концертните изпълнения,парфюмерии  и козметики разни, ваучер за телефона, втората книга от поредицата "Здрач" за вечерно четене в хотела...Абе с две думи казано, жалко че си нямаме банка! Mr. GreenА близначките горките стоят и подсмърчат,гледат откровено завистливо, чак до средата на  другата седмица, докато и те  се отправят с баба си на кратка почивка.Кога ли най-накрая ще дойде и моят ред? Crossing ArmsПоне ме успокоява фактът, че е петък ...А и днес по-рано ще се измъкна от работа. GrinningТа така...
Астарта, приятно прекарване на село!Ще чакаме снимки!
Монсун и останалите пакистанки, честит ви празник!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт