Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са двете реконструирани от португалците крепости в Мумбай и защо достъпът до тях е силно ограничен?
Какво е името на голямата реплика в парк Маскат и къде се намира?
Какво е името на джамията в Маскат и какъв е интересният факт за нейния интериор?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са двете реконструирани от португалците крепости в Мумбай и защо достъпът до тях е силно ограничен?
-
Какво е името на голямата реплика в парк Маскат и къде се намира?
-
Какво е името на джамията в Маскат и какъв е интересният факт за нейния интериор?
-
Къде се намира бедуинският лагер на снимката?
-
Каква е името на държавата със столица Маскат и какво представлява репродукцията в парк?

-моя мъж ми зададе въпроса какво е това `че ` какво означава и аз зяпнах ам сега как да му обесня помагайте и моля обеснете и на мен`че` явно и аз съм спала на училище ама верно немога да му обесня това `че ` представка ли е кво е пънах се пънах се вярно много се използва в бг език
Но наистина верният отговор не е нито Етиопия, нито Йемен.Сега ще ви подскажа още малко.Градът е столица на държава с изключително разнообразен ландшафт- пустини и оазиси, водопади и планини...И още по-голям жокер....
Пристигайки там, ще обядваме в ресторанта на безкрайно луксозен хотел, достоен за нашите особи
Браво!
Ама това ме навежда на мисълта ,че ни послъгваш.....Тъй като не говориш по принцип глупости, значи явно често готвиш...
А пък яко ни баламосваше, че хич не си по готвенето... 
А и по-трудно се дават жокери за държава, като умишлено отбягваш описание на географското й положение.Ако бях казала, че става дума за държава в Югозападна Азия, разположена на югоизточния бряг на Арабския полуостров, съответно граничеща на северозапад с ОАЕ, на запад със Саудия и на югозапад с Йемен...всеки щеше да я познае.