Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са двете реконструирани от португалците крепости в Мумбай и защо достъпът до тях е силно ограничен?
Какво е името на голямата реплика в парк Маскат и къде се намира?
Какво е името на джамията в Маскат и какъв е интересният факт за нейния интериор?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са двете реконструирани от португалците крепости в Мумбай и защо достъпът до тях е силно ограничен?
-
Какво е името на голямата реплика в парк Маскат и къде се намира?
-
Какво е името на джамията в Маскат и какъв е интересният факт за нейния интериор?
-
Къде се намира бедуинският лагер на снимката?
-
Каква е името на държавата със столица Маскат и какво представлява репродукцията в парк?
Поканата е естествено към всички, но зная, че за останалите просто тя е малко нереалистична, затова не ви включих в обръщението си!

Ако сте съгласни, пълнете ми пощата след поста довечера, в който ще пусна описание на третата точка от маршрута.В същото време обаче, следва да поставим и някакъв времеви лимит, т.е до кога точно се приемат отговори..Иначе ще зациклим на едно място, не че ще ни е лошо прекарването на времето на очакване на отговори на лайнера... 
Астарта, дечицата ти не бяха ли двечки, засега поне?!Делта къде мерна третото?!Аааааа, докато пишех ми светна...
Таткото на двамата юнаци, него Делта е визирала като едно от слънцата!
Ох, ама , ако така ги броим тези слънца ,скъпа ми Делтичке, аз досега да съм слънчасала... 
То и аз в първия момент тръгнах да се обяснявам, че децата са две, но добре че ми светна и на мен. Щях да стана за резил 
. Дано имаш време да се включваш по-често.
Моите 3 девойки, като чуят, че ги викам,обикновено изпадат в ужас, да не би да поискам да ме решат.Сядам си на компа, те почват макар и с нежелание да ме разресват, толкова обичам, че спокойно мога и да заспя от този успокоителен ефект..Не че преди време не го направих.Като бяхме с приятелка и сина й на Драгалевския манастир, седнахме вътре в беседката.Както често се случва, подканих момите да ми правят разни прически-плитки, рибена кост, опашки, ала-бала, ама те ме отрязоха като краставица.
Синът на приятелката обаче се оказа самороден фризьорски талант.Майка му има страхотна дълга, гъста, руса коса, но много мрази да й я пипат.Така момчето начеса и моята и своята краста.Ама аз от ресането му наистина заспах...
Особено в петък следобяд, половин час преди да избягам скорострелно от офиса...
. Помня за килимитеееееееееееее
Така, че покрай 18 годишните може да помогнеш и на тия особенно ценните де-