Отговори
# 75
  • София
Ей, сега ми светна червената лампичка, някой да не вземе да се засегне, че се обръщам само към намиращите се в София NaughtyПоканата е естествено към всички, но зная, че за останалите  просто тя  е малко нереалистична, затова не ви включих в обръщението си! Hug Heart Eyes

# 76
НСЕ, знам че си против тази конкретна придобивка, но съм решила да им я подаря. По една на всяка от госпожиците. Съжалявам за препълнения килер.

Относно играта, ако се сещате преди давахме отговорите на лични, така че повече хора да имат възможност да помислят. Иначе тези, които са с постоянен достъп до интернет имат по-голям шанс да отговорят първи. Ако искате пак така...

Астарта, хубави снимки и още по-хубави деца  Grinning

Невена, привет!

# 77
  • Varna
НСЕ- ази не се сърдотя Hug
Ми далечко мий Софията. Можех да дойда ама на БаткУ полета му много ранЮ сутринта е, а аз ще съм неутешима обляна във сълзи и не ставам за компания rotfImao newsm53
АСТАРТА- имаш си три слънчица newsm10
Отивам да гладя чаршафи newsm47

# 78
  • София
Да, Ди, наистина, отговорите на лични дават шанс на повече хора да участват.. PeaceАко сте съгласни, пълнете ми пощата след поста довечера, в който ще пусна  описание на третата точка от маршрута.В същото време обаче, следва да поставим и някакъв времеви лимит, т.е до кога точно се  приемат отговори..Иначе ще зациклим на едно място, не че ще ни е лошо прекарването на времето на очакване на отговори на лайнера... Wink
Колкото до подаръка ти, ми имам ли избор, ще освободя място в килера..Друг е въпросът, кой ще кара придобивката - те или пък аз..Благодаря!
Нещо съвсем ли съм изкуфялаnewsm78 Астарта, дечицата ти не бяха  ли двечки, засега поне?!Делта къде мерна третото?!Аааааа, докато пишех ми светна... ooooh!Таткото на двамата юнаци, него Делта е визирала като едно от слънцата! Simple SmileОх, ама , ако така ги броим тези слънца ,скъпа ми Делтичке, аз досега да съм слънчасала... hahaha

Последна редакция: пт, 07 авг 2009, 15:59 от not stubborn enough

# 79
Астарта, дечицата ти не бяха  ли двечки, засега поне?!Делта къде мерна третото?!Аааааа, докато пишех ми светна... ooooh!Таткото на двамата юнаци, него Делта е визирала като едно от слънцата! Simple SmileОх, ама , ако така ги броим тези слънца ,скъпа ми Делтичке, аз досега да съм слънчасала... hahaha

Joy То и аз в първия момент тръгнах да се обяснявам, че децата са две, но добре че ми светна и на мен. Щях да стана за резил hahaha

Мерси на всички ви за комплиментите Hug

# 80
уууу, Делта, как мразя да гладя чаршафи, цялата се омотам  Mr. Green ама пък после като легнеш на гладено е супер кеф, ако не беше толкова трудуемко, всяка вечер бих слагала нови чаршафи  Crazy

мдааа, ако бях  дъщеря или жена на махараджа, щях да искам нови чаршафи всяка вечер и слуги дето да ми  пощят косата нон-стоп  Mr. Green  ама тък като не съм, и една най-обикновена маймунка би могла да ме пощи  Laughing  охх, не че съм въшлясала де, просто много обичам  Laughing

# 81
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Невена  bouquet . Дано имаш време да се включваш по-често.
Делта, по-друго си е като си имаш връзки с жената на капитана  Simple Smile. Удоволствието вече ще е пълно. Че аз наистина хващам морска болест даже на най-обикновена люлка  Sick
мдааа, ако бях  дъщеря или жена на махараджа, щях да искам нови чаршафи всяка вечер и слуги дето да ми  пощят косата нон-стоп  Mr. Green  ама тък като не съм, и една най-обикновена маймунка би могла да ме пощи  Laughing  охх, не че съм въшлясала де, просто много обичам  Laughing
Ама Шиланче, добре,че не си дъщеря или жена на махараджа, имали са късмет и слугите , и маймунката  Laughing Ти щеше да ги побъркаш , горкичките. Сега кой те пощи? newsm78

Желая ви приятен уикенд !!!

# 82
  • София
Леле, Шилан,мислех, че съм единствената луда, която обича да я пипат по косата и непрекъснато да я решат.. ThinkingМоите 3 девойки, като чуят, че ги викам,обикновено изпадат в ужас, да не би да поискам да ме решат.Сядам си на компа, те почват макар и с нежелание да ме разресват, толкова обичам, че спокойно мога и да заспя от този успокоителен ефект..Не че преди време не го направих.Като бяхме с приятелка и сина й на Драгалевския манастир, седнахме вътре в беседката.Както често се случва, подканих момите да ми правят разни прически-плитки, рибена кост, опашки, ала-бала, ама те ме отрязоха като краставица. CloseСинът на приятелката обаче се оказа самороден фризьорски талант.Майка му има  страхотна дълга, гъста, руса коса, но много мрази да й я пипат.Така момчето начеса и моята и своята краста.Ама аз от ресането му наистина заспах... hahaha
Моите интересчийки доброволно застават да ме решат, когато желаят да измуфтят нещо. Mr. GreenДругото, което безкрайно обичам  е  чесането на  гърба ми с детските им ръчички. EmbarassedДа не си помислите обаче, че съм крастава или некъпана?! Naughty
Просто съм малко / а може би много/  откачена.. bowuu Особено в петък следобяд, половин час преди да избягам скорострелно  от офиса...  animal037

# 83
ДЕлта, мила, напомни ми за една мисъл – Един човек ти липсва, а всъщност всичко!
Но ти знаеш, това е само временно, скоро пак ще бъдете заедно, и ще ви още по–сладко!   bouquet

Гладите чаршафи, чета  Thinking Аз по принцип обичам да гладя, действа ми успокояващо, но правя това само в Бг (като помагам на мамето), защото не мога да нося изгладени дрехи, хмм, ходя си винаги измачкана. Макар, че никой досега не е забелязал. Едва като споделя всички намират това за странно  Rolling Eyes, а на мен ми е странно, когато някой си глади чорапите  Mr. Green Ама това е чара на хората, да бъдат различни!

НСЕ, за имената, възможно да са с грешни букви, защото нямах никакво време, пък и намерих инфото в Нета (признавам си) с латински букви. Но ровейки се научих и видях много интересни неща.  Hug  Grinning
Относно играта, аз предлагам 24 4асов срок..така и темата няма да се натоварва и превръща в тема–игра.

Невена, радвам се, че се разписа и че всичко е наред!   bouquet

# 84
катенце,нсе разберете се-аз не обичам да ми играят с косата.Обаче малкото койотче умира да хване някого и да го реше ,ония ден беше вханала единият котарак и му правеше прическа/ ,та направете списък при кого първо да я изпратя . Laughing

Моето гости вчера мина супер,в 3 сутринта вече бях успяла да свърша с чистенето.

# 85
недостатъчно упорита госпожо - това твоето не е краста, а направо си е котешко глезене - като котките - да те почешат, да те порешат. Да са ти живи и здрави сладурите и дай боже често да искат нещо, пък ти не е задължително да се съгласяваш - Хем агнето цяло, хем вълкът сит. Моите племенници (на братовчедите ми дечицата) много обичат да си играят с моята коса и аз се чувствам особено нещастна, защото косата ми е къдрава и като се заиграят и малките пръстенца после гребенът не може да влезе, така да се каже прическата ми става свръхдемократична - всеки косъм със собствено мнение.

# 86
аз нещо не мога да видя снимките на астарта, губи ми се постът с линковете. ама сигурно са сладки, нали са си наши (е това си е жива проява на национализъм, ама не ми се връзвайте). а що се отнася до медицинската помощ винаги сте добре дошли, макар че официално контингента ми е до 18 години, никога не съм спирала да работя и с възрастни, а пък и вие младеете нали така  Laughing ! аз понякога по-късно отговарям на някой определен постинг, но това е от разсеяност, нищо лично тоест. ето ви и нещо да се посмеете:

Ето какво става като вярваш на рекламите за билкови препарати по сателитните канали!

# 87
нсе да си ти живи и здрави децата и на всички други нека усмивките не слизат от лицата им   bouquet
за срещата в софия да не ме забравитееее само на 10 мин от ндк съм    bouquet

# 88
  • Varna
Ето още една шантавела която обича да и играят със косите и да я почесват като котарана по гръбчетоооо. Триии сме момичетаааааа Hug
БЕБИЧ-МОМИЧ Hugтвоята мисъл много ми харесва, че аз зная една друга но тя много страшничко звучи и не щта да я казвам във такава весела темааааа. Благодаря ти Душа за тази красива мисъл  bouquet Обаче чорапи не гладя защото те си имат ластичета и те отиват на кино от ютиятаааа. А стигааа и това ли да гладя. Чаршафите и другите неща стигаааат Wink
hadil-тука всички са девойки под 18 а тия които са колкото мене -и визирам моя милост де- сме особенно ценни newsm03. Помня за килимитеееееееееееее smile3521 Така, че покрай 18 годишните може да помогнеш и на тия особенно ценните де- smile3503

# 89
добре момичета значи сте ми контингент. другата колежка не знам с каква специалност е, но сигурно ще удари едно рамо за такива приятни "дечиня".

Общи условия

Активация на акаунт