Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са двете реконструирани от португалците крепости в Мумбай и защо достъпът до тях е силно ограничен?
Какво е името на голямата реплика в парк Маскат и къде се намира?
Какво е името на джамията в Маскат и какъв е интересният факт за нейния интериор?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са двете реконструирани от португалците крепости в Мумбай и защо достъпът до тях е силно ограничен?
-
Какво е името на голямата реплика в парк Маскат и къде се намира?
-
Какво е името на джамията в Маскат и какъв е интересният факт за нейния интериор?
-
Къде се намира бедуинският лагер на снимката?
-
Каква е името на държавата със столица Маскат и какво представлява репродукцията в парк?
Здравейте всички! Да се разпиша и аз. Живея в Испания от около 2 години със семейството ми. Да знаете,че често Ви чета и всичко е много интересно. Ама наистина като приказка. Когато за пръв път стъпвате по тези земи, какво е чувството? Бързо ли се свиква с всичко заобикалящо ви? Още много неща искам да попитам, но ги оставям за следващия път.

Сега вече като знам и този допълнителен , твърде изгоден за мен факт, по никакъв начин няма да пропусна да ви посетя в Дамаск след по-малко от месец.
И аз като Беба се разхождам негладена.
Ама като извадя прането не съвсем докрай центрофугирано и го простра добре опънато, дрехите стоят като гладени. 
Това ми е една от мечтите. Ама май не е много за жена... 
Не знам защо дори самото докосване ме изнервя.. а ако някой ме оскубе по грешка, усещам как в мен се надига една гневна вълна. Нямам идея как нещо подобно може толкова силно да ми влияе, но наистина не понасям дори минутка. Като бях малка, сутрин когато майка ми ме решеше преди училище, баща ми ставаше да види защо ме бие.. аз толкова силно виках и ревях, че той мислеше, че бой ям.
.желая ви весел уикенд!!!