Отговори
# 105
Здравейте арабелки хубавеллки!!!!
Все не успявам да се разпиша в новата тема докато изчета всичко  Tired
Добре дошли на новите момичета   bouquet
Много интересни загадки и прекрасни изгледи от прекрасни места просто му се приисква на човек да тръгне натам.
Лек ден на всички като се поразсъня още малко повече

# 106
Здравейте  искам да ви питам кога започва рамадана тази година, Интересува ме кога започва в Египет, Благодаря ви предварително   bouquet

# 107
Здравейте  искам да ви питам кога започва рамадана тази година, Интересува ме кога започва в Египет, Благодаря ви предварително   bouquet
Започва около 22 август-но ,точно кога ще се определи според фазата на луната .

# 108
Много благодаря за бързия отговор  Hug

# 109
А да запитам капитана на кораба и докторките сестра не им ли трябва на кораба?  Laughing Че обичам пътешествията и аз - да се съчетае полезното с приятното.

# 110
никито и сестра ще ни трябва, за да може комплектът почиващ здравен персонал да е пълен.
снежи до НОИ аз обикновено се допитвам чрез сайта им. а за фирмата не е проблем - могат да те пишат на длъжност, която може да работиш и навън. Моята съседка е в Индия и са я писали преводач и в трудовата й характеристика пише, че материалите се пращат и получават по интернет или чрез куриер. Винаги има служби, за които има възможност да си в чужбина, това не е проблем. Ако искаш мога да поразпитам за повече подробности.

# 111
  • In a surreal moment!
Снежи - през 2005г , ако не греша , излезе закон , който разрешава при навършени години за пенсия , но липсващ трудов стаж, да си закупиш годините , които не ти достигат, за да си набереш нужните точки.
Това е вариант , който мисля те устройва , ако нещо не се промени де....
Интересувай се и в тази посока, за да си сигурна , че и аз непомня какво точно обсъждаха и какво точно приеха в крайна сметка.

Моля те , сподели какво си намерила по въпроса , че вярвам ще е полезно и за други.

# 112
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Здравейте пътешественички!
Ябълчице, като специалист, кажи какво да правя като се беля като варен картоф Sad.
А Хадил, не се притеснявай, аз нищо че съм на повечко годинки, не съм поумняла кой знае колко. Така,че ме пиши под 18 на акъл  Simple Smile
donostia, добре дошла   bouquet
Ще кача малко снимки.

# 113
Алвера какво ти е на годинките!!! Изглеждаш супер и си още млада.
Имаше една хумореска навремето "а какво да кажем ние с гайдите"  Laughing Супер си.
Макар че аз въпреки че съм на повечко се чувствам колкото теб и не съжалявам защото това е най-хубавата година от живота ми (поне досега). И надявам се и занапред да бъде така!!!
Лека вечер и  Hug на всички.

# 114
здравейте,няма зна4ение на колко сме години,а как се 4устваме Simple Smile                                                                                                                                                                                                                                           ПРИЯТНА ВЕ4ЕР НА ВСИ4КИ!

# 115
  • Varna
niki-то Hug
сестри на кораба винаги трябват и то не една. Лайнера като е по големичък има сестрички. Така, че си във медицинския отбор smile3503
А колкото до годините - то това е състояние на духа.
И стига сте рИвали, че сте на много години #2gunfire. Явно не искате да сте килими Кашан като мене smile3534

# 116
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
А колкото до годините - то това е състояние на духа.
И стига сте рИвали, че сте на много години #2gunfire. Явно не искате да сте килими Кашан като мене smile3534
Че кой рИве    newsm78  А ние като сме си с детски акъл, няма и да остареем smile3534

# 117
Благодаря на всички за топлото посрещане.  bouquet
При нас е доста хладничко тези дни, чудесно е за разходка. Сега трябва да залягам над учебниците ми по английски, решила съм скоро де се явя на един изпит и трябва да уча.
На вас пожелавам сладки приказки и лека вечер.

# 118
АААА Делтичка и ние искаме да сме луксозниии  newsm44
А пък то и ние дамите не се предаваме току-така на възрастта. Дето се вика годинките не ни личат. На всички малки, гелеми дами  Hug   bouquet

# 119
Хадил, мерси за сайтчето с връзките  bouquet. Полезно ще ми е, обичам подобни експерименти. Вече си го добавих във фейвъритс Simple Smile. А снимките не си намерила, защото ги изтрих, но скоро пак ще пусна Peace

Косата и обичам, и не обичам да ми се пипа. Ако някой нежно и внимателно ме разресва и гали, мога да се размажа от удоволствие. Обаче детските пръстчета на Алекс или на някоя нервна фризьорка могат да ме докарат до лудост Rolling Eyes.

Доностиа, добре дошла и от мен Hug

За годинките, не знам коя на колко е, обаче всички ми звучите супер свежарски и младежки, така че съм сигурна, че и така изглеждате Heart Eyes Peace

Общи условия

Активация на акаунт