Лято, слънчице, море- ДЕКЕМВРИйче дупе ще пече!

• 11 426
  • 289
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Хоп и аз в новата темичка  Laughing
Нинка мерси за което   bouquet
Ненна, успя да погъделичкаш любопитството ми  Laughing Хайде изплюй камъчето  Mr. Green

]

и моето                     Blush

И моето, и моето.... Laughing
Криси е страхотна, много прилича на теб и как хубаво казва "ма-мма" Heart Eyes бонбона голяма. И аз чакам моето момче да каже нещо, ама нъцки Sad

Биби, щом няма реакция няма нищо. Аз му давам месно пюре, не чисто месо.

Зина, дано да се оправи бързо малката Praynig

# 16
  • Пловдив

Ненна, успя да погъделичкаш любопитството ми  Laughing Хайде изплюй камъчето  Mr. Green[/color]

и на мен ми стана интересно WinkНенна да сподели с нас  Heart Eyes

# 17
Ех, момичета иска ми се да кажа коя е, но не е ли според вас по-редно, тя сама да се похвали? Поне аз така си мисля, не че нещо нарочно мълча ... Идеята ми беше, че вече се почна със следващите бебета, направо не мога да повярвам наистина, как минава това време. Аз ако бях щях да изпадна в луда паника, че нали се гледаме с Криска сам-самички  smile3507
Много благодаря за комплиментите, наистина  Embarassed
Всички декемврийски бебчета, които видях са толкова сладки, а за декемврийските мами-мадами да не говорим  smile3521
Биби, все се каня да те питам: сега в София ли живеете или в Стара Загора? Аз в края на месеца ще съм в Стара Загора за ден-два, ако си там може да се видим  Wink

# 18
Мами имам един бърз въпрос :как се казваха бисквитите, които давате на бебчетата дето се топят и дали ги има по масовите магазини или в специализираните за бебета?
Предварително благодаря  Hug

# 19
Цитат на: Жени в Четвъртък, 06 Август 2009, 10:17
А сега и аз да се допитам до вас. Александър са го нахапали много жестоко цяла тайфа комари, и милия по лицето има и по ръчичките едни големииии, червениииииии петна. през ноща се принудихме да включваме всевъзмоьни машинки, но ефект явно няма Confused какво мога да направя- да го намажа с нещо ме е шубе, знам ли newsm78 А докато ни поставят комарници има още 5 дни и направо не ми се мисли......
Aми купете Аутан за деца. Или OFF! А нахапаното мажете с Псилобалсам.
Тони като го нахапят става на рани, има алергия и да ви кажа болна тема са комари, бълхи и т.н.

Гевито, бисквитите са най-вероятно Плазмон, за които говориш. В бебешките магазини и там където има храна за бебета ги продават.
Аз му слагам чаени бисквити в млякото де.

# 20
  • Кърджали
Гевито, мисля че става въпрос за Чичи бебе аз давам на Влади от тях има ги обикновенни и с банан

Милена/Ени ЧРД  newsm51  newsm59  желая ти здраве, щастие, любов и още 1 сладурче или сладурка като Марти.
Иначе и ние се будим от известно време пак даже 2 пъти на вечер или минава номера с водичка или си иска цицата момчето. А в момента ни пробива и 3-о зъбче и е ужас с долните 2 нямахме зор ама с горните ще е мъкаааа.

Последна редакция: чт, 06 авг 2009, 20:49 от gala_girl

# 21
Благодаря ви момичета, поуспокоих се малко че не сме единствените. Ще чакам да се откаже сама дано е скоро  Praynig
Миленка ЧРД   bouquet
Сасано ето виж това. Ние заминаваме за там 27.08.  http://www.visit.bg/sommer/fewo.php?hotid=219 , ако решите нещо там сме ще ми е приятно да се видим  Sunglasses

# 22
       Нинка  bouquet
 Момичета, благодаря за вниманието и бързите отговори  bouquet
 Оказа се, че пъпките не са от комари, според мен може би от паяк (защото са като пътечка, знам ли newsm78) , но сме и на диета Rolling Eyes , засега намазах еднократно с алергозан и утре ще видим.....
 Сега се връщам да ви чета и да погледна и клипчето на Нена
Лека и спокойна нощ Sleeping

# 23
  • София
Запис. Утре ще пиша  Laughing

# 24
kamelia ilieva за съжаление ми се отваря първата страница, а и малко ни се разминават "смените" с вас, иначе би било чудесно да сме заедно.  Hug

Nenna  много прилича на теб малката Крис, за това така хубаво те вика.   Wink

# 25
Нена супер сладурана е твоето момиченце, да го изпапкаш, и как сладко говорииии Hug

Ние също сме на "мама", ама днес цял ден е на "баба".... Но най - съзнателното ни говорене си е "айде"...  "Айде" та "айде".... особено ако се мотам нещо и не й удовлетворявам желанията.

Аз започвам да чакам, кой ще се похвали Laughing Laughing  Не да ми е любопитно, а направо ще се пукна от любопитство, а дано е скоро Laughing Laughing Laughing

Лека нощ сладунки и сладунковци.... и дано е поспалива Hug

# 26
Аги, Гала благодаря ви милички  Hug  bouquet
................
Аз започвам да чакам, кой ще се похвали Laughing Laughing  Не да ми е любопитно, а направо ще се пукна от любопитство, а дано е скоро Laughing Laughing Laughing
Joy И аз така. Новината е страхотна, заслужава си да се порадваме  Hug
Лека и спокойна вечер  Hug [/color]

# 27
Честит Рожден Ден Милена, бъди здрава, щастлива, много обичана и желана  newsm51 newsm59

съзнателното ни говорене си е "айде"...  "Айде" та "айде".... особено ако се мотам нещо и не й удовлетворявам желанията.

и е същото и много категорично и красноречиво "НЕ" като нещо не му изнася Joy Joy hahaha

Жени аз не съм много в час какво ви се е случило, ама да не го е полазило нещо?  Thinking

Геви Плазмон са бишкотите, има ги в по-големите хранителни магазини и в бебешките Simple Smile благодаря ти за думите за моя юнак  bouquet къде мога да разгледам снимки на Славянка тази красавица ? Hug

поздравления за мамата, която чака второ бебе!!!лека бременност и здраво бебе и желая....изпревариха ни докато се наканим ние Laughing

# 28
  • София
Еееййй, любопиткииии  Joy  Joy  Joy Това в кръга на шегата де, да не мислите, че и мен не ме гризе  Laughing
За комарите - ползвам спрея на Чико (Zanza no - или нещо от тоя род беше newsm78) и върши работа. И е от 0+ месеца. Има и една писалка, пак на Чико, за мазане на самото ухапване - също не е лоша. Иначе фенистила е разкошен при ухапване - върши чудесна работа. За съжаление, Дани има много тежка алергия към комари и при него помагат само кортикостероидните кремчета, но поне спрея на Чико доказано действа.
За месните пюрета и аз дадох директно цяло пюре (пуешко), защото беше със зеленчуци, а не чисто месо.
Гевито Чичи бебе има в Била, а тези на Хип в Кауфланд. Плазмон съм виждала в Хит. Предполагам, че във всички големи вериги има.
Милена, честит рожден ден! Бъди жива и здрава, много щастлива и много обичана!    bouquet
Ками и ние си папкаме нощно време все още. Пробвах го по едно време с чайче, пие го, заспива и след час пак си търси цицата. И се отказах, сега се папка, аз си спя през това време и така  Wink
Лека вечер и от мен  Simple Smile

# 29
Ехаа и нова темичка даже.Нинка   bouquet и  Blush
Аз пак се загубих и познайте защо.  Rolling Eyes Пак имаше буря при нас и отново интернета се скапа.Цели два дена  го оправят.Толкова ме е яд,че в този квартал няма друг доставчик иначе отдавна да съм ги благословила тези....  #Cussing out
Видях много прекрасни снимки на декемврийчета,всичките са сладури и големи палваници.
Мимина разказа за каката ме разби от смях.Не направо корема ме боли след твойте постове,страхотни са   bouquet толкова ми стана смешно,че щах да си събудя бисерите  hahaha Joy
Пиша по това което помня от прочетеното
Ани първия път,когато Биси падна с баба й бяхме в стаята аз отидох да изхвърля памперса,а тя беше с гръб към Биси и ми говореше нещо.По едно време се стрелна към стаята и я видях да държи Биси (а пък тя се хилеше) и да трепери.За щастие падна на дупе и нищо не разбра.Ама и мама какъв рефлекс извади  Laughing  Crazy
Втория път я оставих в активната гимнастика на спалнята и излязох от стаята за да измия нещо.Тя тогава още не мърдаше кой знае колко а и все запецваше в дъгите на гимнастиката.Ама тоя път е успяла за беля.Както си миех изведнъж чувам едно туп като на чувал с картофи и след него ужасяващ писък,последван от истеричен рев.Е казвам ви косата ми и се изправи и побеля.Влизам и не я виждам къде е  #Crazy По плача я намерих между спалнята и стената където разстоянието е 40см.  ooooh!Там тупнала и по очи.Взех я и ако искате ми вярвайте ама я дадох на майка ми да я разгледа,защото нямах сили да я видя с рана или кръв.За щастие и да благодаря на Бог нямаше нищо,дори синина,но аз бях пред инфаркт от ужас...  ooooh!
Нямаше последствия,точно след като я успокоих я нахраних и играхме.На доктор не съм я водила,не видях нужда,а и тя се смееше и си хапваше.
Обаче от тогава както казах очите са ми на 8.  Crazy

Сега да се похваля-вече пълзим!   ura

Миленче честит рожден ден!Пожелавам ти всичко най-хубаво,здраве,любов,успехи и приятно изкарване.   bigdance2   bouquet

Лека нощ от нас.Утре ще съм по-подробна,сега отивам да чета по-задълбочено.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт