Лято, слънчице, море- ДЕКЕМВРИйче дупе ще пече!

• 11 425
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
Петя, гледах как дърдори Митака, много е готин! Mr. Green
Дидо от 00 часа до 3,30 не спря да мрънка, въртя се, яде 3 пъти, пуска си бибата зад леглото /ще сложа обиколниците утре/ и направо ми разби съня. Дали пък цъби няма да тръгнат? А днес ще ни слагат климатиците и цял ден ще кръстосвам с децата по улици и приятели, не ми се мисли.
Да ви предложа най-ранното кафе:

И отивам да си доспивам.

# 226
Добро утро момичета
Чаена,съжалявам,че не си могла да се наспиш...Дано да избиват зъбки вече...Успех с поставянето на климатиците и да не ви направят много боклук,че много-много май не пазят...И мерси за сутришното кафе...
Рени,аз също бих те посъветвала да давашАБ 5 дни....
Зина,честито зъбче и да растат бели и здрави.Ние още нямаме успех с гърнето,но браво на вас...
Нинка,много кофти дни сте имали,но дано вече всичко да минава по-бързо и да сте здравички
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ
А днес да ви почерпя,че съм именичка.

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ДАВИД,АНАСТАСИЯ И ДАЯ
Хубав ден от мен момичета,въпреки дъждовното време

# 227
  • Пловдив
Почерпете се  за мое здраве , днес съм именничка.

Честито на всички именници.Нека са живи , здрави и много щастливи !

Честито и на порастващите бебчета днес.Нека слушат много мама и тати  Heart Eyes

Желая Ви хубав ден !  bouquet

# 228
Добро утро!!  Малко късно, но едно кафенце и от мен kaffeetrmker_2

Моята фукла реши в 3 и 15, че е време за игра. Е играхме си Laughing Laughing  Случва й се чат пат, ама на мен хич не ми харесва Wink

milen4eto78 аз сложих Ачето за първи път на гърне на 7 месеца, и едва на 8 постигнахме успех, но пък можем да се похвалим, че вече почти месец нямаме акане в памперса.  Дано да е така и за напред, за пишането обаче не си го й поставям за цел да задържа, защото  е твърде малка.

Днес синоптиците много ни изпортиха, тук в КН е сиво и дъждовно като през Ноември. Нашия тате вчера се прибра от 9 дневна командировка и съм навесила един простор с дрехи/които обаче не съхнат/, една перална е готова и чака още една ooooh!  

Лек и ведър ден на всички  Hug

# 229
Честит Имен Ден, момичета! Бъдете здрави и мноооого щастливи! HugМама има също празник! Heart Eyes

# 230
Aнели да си жива и здрава!!  Много радост и любов ти желая!!

# 231
Честит имен ден на всички носещи името Мария и неговите производни.   bouquet
Krastavicka я кажи къде бяхте на Балкан?
Благодаря момичета за пожеланията по случай 9-месца на Галка

# 232
Здравейте.
Изтървах цяла една тема  ooooh!
Честити месечинки, именни и рожденни дни на всички, които празнуваха и празнуват:)

Новото при нас е че от понеделник сме на кухня.
Пуснах молбата, а една приятелка ми взе купони за първа група, докато ми излезе картата.
Жорко си хапва много добре.Два пъти вече правя и пасирам пилешка супа и папка като невидял:)

# 233
  • София
Честит празник на всички именици днес!Бъдете живи и здрави!     bouquet

Нашето беззъбие приключи. От вчера можем да се похвалим с два долни зъба  Mr. Green

# 234
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 нека ВСИЧКИ КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС СА ЖИВИ,ЗДРАВИ,МНОГО УСМИХНАТИ И ЩАСТЛИВИ!
  Аз да кажа няколко думи за нас Раличка все още няма зъбки,след последната консултация сме вече 10кг и 70см и не пълзим но пък сме много усмихнати и приказливи!
 Е с няколко думи е това лек ден на всички!!!

# 235
Здравейте.  Grinning
Нинка стискам палци семейството ти по-бързо да се оправи,че е много лошо така.  Hug
Чаена тежка нощ си имала. Преди няколко дена и аз имах такава.И аз съм опаковала леглото от всички страни с обиколници,защото Биси или мята нещо или ни шпионира.  Laughing
Дано  да успееш да се наспиш,а Дидо да се успокои и по-бързо да излиза зъбчето,да не го мъчи така.  Peace
И мерси за кафенцето.   bouquet
Санчес и Биси понякога решава по сред нощ,че и се играе.Един път се събуди към 4ч и започна да пее с цяло гърло.  Shocked Като се умори да пее сама си заспа.  Joy
amber браво за кухнята и много се радвам,че Жорко си хапва готвено с апетит.Все така да е.  Wink
bebenceto леле тази Раличка какви мерки е докарала.Браво.Голямо момиче!За пълзенето не се притеснявай скоро ще започнете.  Peace

milen4eto78,Aнели благодаря ви за почерпките! Честит имен ден и на дветете ви,както и на всички,които днес празнуват.Да са ви живи имената!   bouquet

А аз да ви се похваля.Днес моята мишка много ме зарадва,намерих я изправна до спалнята  1crib
Много съм щастлива!  Grinning  newsm44

Хубав ден на всички въпреки лошото време.  Peace

# 236
  • Ямбол
Честит имен ден  на всички празнуващи   bouquet
Ееей Камелия изхваща ме този път.
Иначе при нас няма нищо ново, още сме си без зъби.
Приятно изкараване на празнуващите.

# 237
Първо да честитя празника на всички именници!

И сега да захвана една тема, за която още може и да е рано. За детегледачките... Ще търсите ли, откъде, на какво заплащане, как да се провери препоръка и хиляди още въпроси, които са нужни за да се повери дечко/дечка на чужд човек.

Мен лично силно ме вълнува, защото си нямаме баби и дядовци в София и когато се върнем през ноември ще се окажем в много затруднена ситуация. Не смятам още да се връщам на работа (въпреки че заместничката ми е забременяла също  Laughing), но ще ми трябва жена предимно вечер и понякога през деня, да излезем и ние малко с таткото, да се почувстваме нормално. Което още повече утежнява въпроса - нередовно предлагане от наша страна и работа след 20ч. От приятелки и колежки с деца знам колко срещи и интервюта правят докато стигнат до правилния човек. Затова още от сега се заемам с търсене и проучване... Как се справяте вие?

П.П. Чаената, по повод един твой пост по темата - с голямо удоволствие и също толкова доверие бих оставила Влади при теб.  Wink

# 238
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Честит празник на всички празнуващи! Много здраве щастие и късмет ви желая!

milen4eto78, Анели честито и на вас! Благодаря за почерпките!

Аги съжалявам за ноща ти! На мен тия дни ми беше така с болните и направо  Crazy Иначе тенк ю за кафето - рано рано го изпих! Много поздрави да пратиш и на мамчето и тя да те слуша и помага!  Wink

♥Rbaby1♥ браво на Биси! То голямо момичето вече!

.svetlanka. да нацелуваш малкият Никола и да са му здрави и бели зъбките!

# 239
  • София
Чаена, благодаря ти за милите думи за Митака  Hug
.svetlanka., честити ви зъбчета! Браво на Никола!  Hug
bebenceto, поздравления за мерките на Раличка  Peace
Браво на Биси!  Peace

Честит имен ден на milen4eto78 и на Анели! Бъдете живи и здрави и много щастливи!
Честит празник и на майчето на Чаена! Да ти е жива и здрава и много да помага!  Wink
Честито и на всички, които празнуват днес!

Честити месечинки на Анастасия, Давид и Дая! Да са много здрави малките слаудри!   Tada

Последна редакция: сб, 15 авг 2009, 17:36 от petya_

Общи условия

Активация на акаунт