Лято, слънчице, море- ДЕКЕМВРИйче дупе ще пече!

• 11 425
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
Krastavichka пиша ти черна точка. Да дойдеш до Котел и да не се обадиш. Може и да сме се засекли някъде по улиците ама ... Другия път като дойдеш непременно да звъннеш да се запознаем лично  Mr. Green

# 241
Нинка,Петя  Hug мерси момичета.
6u6inka да ти кажа чесно аз още не съм се замисляла по този въпрос.Струва ми се далечен,а и се съмнявам да наемем детегледачка.Майка ми за какво е?!  Joy
Лека вечер на всички и спокойни слънчица.  Heart Eyes

# 242
Честит имен ден на Анели и Миленчето78 както и на всички празнуващи !!!

И Ния тази нощ се събуди с рев , за първи път ,  от както беше на 1 месец  Sad Явно и нея взеха да я мъчат зъби. Взехме я при нас и се успокои , но неможа да заспи 1 час , въртя се и накрая си я занесох в нейната стая и веднага си заспа Simple Smile  Слава богу леко минахме !!!

Шушинка според мен трябва да търсиш някоя жена която ти е препоръчана от приятел. Поне аз така бих направила. Имам една приятелка , която има точно такава жена на плаващо работно време. Ще те свържа с нея ако искаш. Тя си е в София Simple Smile
Нинка стискам палци да оздравеете бързо  Praynig

# 243
  • Ямбол
Krastavichka пиша ти черна точка. Да дойдеш до Котел и да не се обадиш. Може и да сме се засекли някъде по улиците ама ... Другия път като дойдеш непременно да звъннеш да се запознаем лично  Mr. Green
Embarassed
Другия път ще се поправя обещавам.
Шушинка, гледах по тв за някакви агенции, който предлагат детегледачки ама ти сигурно ги знаеш де.

# 244
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Шуши Никола го приеха в ясла, а вечер има баба!  Wink Разбирам проблемът ти, но аз за вечерно излизане или нещо подобно първо бих се огледала в съседки безработни познати и т.н. Успех ти желая. Трудно се намира добра детегледачка, а още повече на ненормирано работно време.
Между другото се сещам, че мои познати акушерки от МД работят така на почасово. Ако имаш познати в тази област те са насмени и също могат да се откликнат срещу заплащане разбирасе!

При отглеждането на Йоана познавам много детегледачки дошли от агенция - повечето от тях са невероятни. Дано имате успех с намирането!

Последна редакция: нд, 16 авг 2009, 02:03 от ninanb

# 245
  • София
Честити месечинки на малките сладури.    bouquet

Честит имен ден на всички празнуващи днес. Да са здрави и много, много щастливи.    bouquet

Шуши, не съм мислила за детегледачка. С баща му ще излизаме, когато дойде баба му да го погледа някоя и друга вечер.  Joy

# 246
  • София
Шушинка, и аз не съм мислила за детегледачка  Rolling Eyes По принцип тук сме самички..Нямаме роднини и приятели, които да помагат и взимаме Митака навсякъде с нас- на ресторант, до магазина, на гости...

На твое място, ако ми се наложи, бих се доверила само на някой познат или роднина. Лично аз, не бих потърсила детегледачка в агенция, пък колкото и добра да е тя, освен ако не я познавам лично  Peace

Последна редакция: нд, 16 авг 2009, 05:58 от petya_

# 247
Аз набързо да почерпя със закуска и кафе, че днес много работа ме чака!

# 248
Сноще не взех отношение по въпроса за детегледачките, ще го направя сега.
Нашите баби работят и няма кой да гледа Глак, а мисля да се връщам на работа когато стане на една година. Не че имам особено голямо желание да се връщам, обаче няма как, паричките са проблема. Сега майчинството ми е доста тлъсто и се оправяме, ама като ми дадат 240 лева наникъде.
Майка ми работи в Социални грижи (едно време така се казваше а сега Дирекция "Социално подпомагане") и ми каза че програмата за гледане на дете е под въпрос. За сега са спрели назначаванията . аз се надявах там да стане нещо. Ама то това нашето държава ли е?  #Cussing out Само циганите вземат помощи а ние "богатите" даже и детски не можем да вземем. Обидно ми е станахме циганска държава.

# 249
Сложно е с детегледачките, но не е невъзможно. Трябва просто човек да си приготви 600 лв на месец. Wink Но за толкова малко дете само това е разрешението, щом трябва да се работи и  щом няма баба или дядо под ръка. Ако заплатата на майката е по груби сметки 12000, тогава си заслужава да се работи, ако е по-малка не съм сигурна. Е, винаги може да се заложи на някоя изстрадала пенсионерка, ама дали е редно?  Rolling Eyes
Аз бих казала, че ако майчинството да речем е 1000 лв /не знам кой колко взима/, по-умно е всеки месец да се отделят 200 лв и после реално втората година да има човек по 440 лв, това все пак е нещо. И да не плащаш транспорт и сандвичи в работата, а и като майка да си отглеждаш детето самата ти.
Шушинка, аз попринцип така или инаече съм вкъщи, и така или иначе работя вече - гледам още едно детенце на 1г6м заедно с моите. Майка ми сега остава без работа /поне на този етап така се очертава/, така че с едно бебе вповече или по-малко няма значение  Mr. Green Докарваш го с шишетата, отивате на кино и после си го взимате. Или докарваш го пак с шишетата и после кръстосвате улиците - както пожелаете.  Grinning

Сложихме климаксите. Голяма борба ббеше. Майка ми е в потрес, ние ще видим след първите сметки за тока. А иначе сега мъжо се опитва да разреши проблема с тока за тях, защото все пак ток не е прокарван за климатици, а не дадох да ми копаят в стените. Излитам, за да чистя!!!

# 250
  • София
куку, ето ме и мен  smile3533

програмата за гледане на дете е под въпрос. За сега са спрели назначаванията 
ГОЛЕМИ УМНИЦИ, НЯМА ЩО  ooooh!  Гледах репортаж за програмата в "Часът на мама" преди време. Идеята е наистина страхотна и би помогнала на много млади семейства, които няма на кого да разчитат. Но както се очаква от нашите "умни глави", спират всяко добро начинание!

Като става въпрос за баби и детегледачки...аз пак съм болна - гърло, кашлица, сополи...пълна програма Ill Сега съм под карантина в едната стая, но мъжа ми утре е на работа и съм се видяла в чудо да не вземе да закъса и мъника ooooh!

# 251
Здравейте мацки,аз само на бързо влизам.
Нинка   bouquet за закуската.
Зина много кофти мила,дано по бързо се оправиш и малката да не се зарази.  Praynig Praynig Praynig
Ние като бяхме болни с Биси,педи ми каза задължително маска,и то да си я направя сама от минимум осем пласта марли.  Confused Проветрявай постоянно,даже ако ти е възможно стойте само навън за да бягат бацилите!  Peace Hug
Айде аз изчезвам,че днес нашия тати е рожденик!  ura

Последна редакция: пн, 17 авг 2009, 00:52 от ♥Rbaby1♥

# 252
Ето да видите малко снимки от кръщенето на моето малко слънчице Никола.

http://ninanb.snimka.bg/baby/krusteneto-na-nikola.411438.all

Самото кръщене мина много хубаво, Никола поплака както си е редно и добре си пиинахме и хапнахме.

Лека вечер!

# 253
  • София
Ей, Нинка, тъкмо разгледах снимките. Честито християнче! Да ти е много здрав и много щастлив, малкия юнак! Той Никола бил голям бонбон  Grinning Красавец  Heart Eyes
Ама и мама изглежда много добре  Wink

# 254
  • София
Добро утро  smile3507
Нинка, честито ви християнче! Много е пораснал Никола и голям сладур е станал  Heart Eyes
Аз да ви кажа - малкия вчера успя да се обърне с проходилката. На него нищо му няма, освен че малко се уплаши, но аз със сигурност имам нов кичур бели коси и остарях с десет години ooooh! А проходилката я изхвърлих  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт