Лято, слънчице, море- ДЕКЕМВРИйче дупе ще пече!

• 11 425
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
Санчес,стискаме палци и за бебка  Confused и за теб  Mr. Green (заради свеки  Laughing )!
Ноела доста време се чудеше какво да прави в проходилката и така й не й стана фен,съвсем по малко стоеше там  Rolling Eyes ,а Диман още не съм го слагала и май нямам и намерение  newsm78
Вчера за първи път прекарах цял следобед без детенце,разходка и шопинг в мола,пица с приятелка...голям кеффф! Sunglasses
Приятна неделя! Hug

# 91
San4es, newsm10 fingerscrossed
Мими,как ти завиждаааам за разходката,аз моя малък мишок нямам на кого да го оставям и е невъзможно да изляза сами4ка.наистина благородно ви завиждам на тези които имат мамита и свекита наблизо-дет се вика може да е за 10 мин но все е нещо Tired

# 92
Честита втора бременност на мама budape6ta3
Ето аз да съм клюкарката  Mr. Green

# 93
Момичета, и тук да попитам, малко е ОФФ темета както се казва - някои от вас отопляват ли се зимата на ток?И горе-долу какви сметки имате? Ориентировъчно. Защото нас ни плашат, че ако минем на ел.радиатори ще имаме ток около 600 лв на месец, което ни е непосилно. Но с това локално парно тази зима ще имаме проблем и се чудя как да практикувам. Или с духалки дали ще стане? newsm78

# 94
  • Пловдив
Йо  Hug и целувки !

Рени благодаря ти от сърце  Hug!

Чаена готино лъвче си ти на хубава кръгла дата  Hug !Аз съм на 10 т.е. утре, майка ми е на 20 както вече писах   bouquet !

Мира честита месечинка на Калоян !Да ти е жив и здрав и много радост да ви носи    bouquet сладурчето !Честити месечинки и на всички празнуващи окръгляне днес   bouquet !

Милена Санчес да ви се връщат пожеланията  Hug !Санчес много стиснати палци за Ангелинка  fingerscrossed дано не е сериозно и да се оправяте бързичко!

Чаена ние сме с Тец!Използваме обаче само топлата вода и лирата в банята, която няма как да я свалим.Отопляваме се с климатици - два единият нон стоп включен, а другия 10-15 дни примерно/не че толкова искаме и си правим сметка просто така се пада единия 24ч 31 дена в месеца , другия наполовина и като часове и като дни / та тока не ни е надвишавал 80 лв.В тази сметка всички уреди /нямам миялна машина обаче и сушилня/ , другите уреди стандартно като всички семейсва.С духалки се отопляваше тази зима брат ми и с около 30 % по-скъпо му излизаше!

Ние вчера си прекарахме чудесно, до клуб след ресторанта не стигнахме, че беше станало 3 часа.Утре ще наваксаме!

Лек и усмихнат ден мацки и слънца  Hug

# 95
Чаено момиче ,ние бяхме само на ток зимата иплащахме200-250лв

# 96
  • София
Чаена и ние сме на ток. В спалнята при Калоян пускаме радиатор, който върви нон стоп, в хола включвахме духалка, като сметнеш и другите ел. уреди- бойлер, гот. печка, хладилник и т.н. плащахме по 150-180 лв. на месец.  Peace

# 97
Момичета, благодаря за стиснатите палци!  Гърлото ни е чисто, гърдичките също, но си кихаме и кашляме от сополите. Малко шпрей и сироп за кашлица и да не се вманячавам повече, според доки.... Дано да е права Laughing Laughing

budape6ta3 Честито!!!   Лека и спокойна бременност и раждане и най сладкото бебе догодина Hug

Чаена, много е относително това с тока. От значение са уредите, колко ще се ползват, стари ли са, нови ли са  /от по - икономичния клас/. Аз имах едни стар радиатор, с него електромера ми беше като вентилатор, а климатиците са къде къде по-икономични. Но тока си е лукс в света, въпреки че за сега при нас излиза и по - икономично от някои други алтернативи на горива.

Свеки си замина и си почиваме, много е печена жената, не мога да имам никакви оплаквания от нея, ама си ми е свекърва! 

Чао за сега довечера като си легна термитчето,/което в момента ими разлепя первазите/ ще пиша повече!!

# 98

много е относително това с тока. От значение са уредите, колко ще се ползват, стари ли са, нови ли са  /от по - икономичния клас/

ее,ама разбира се-при нас в спалнята зимата работеше нон-стоп маслен радиатор-спираше се само за 2 4аса дневно за да се проветри ,климатик в хола и оби4айните за 1 домакинство ел уреди като сушилнята я пусках през ден Peace

Последна редакция: нд, 09 авг 2009, 18:31 от Милена/Ени

# 99
Чаена,ние плащахме по 300 лв с отопление на ток, обаче тогава живеехме заедно със свекър и свекърва ми и апартамента беше 200 кв. Лелее, добре че се махнахме от там

Рени  , Жорко 2-3 дена глудаше странно в проходилката, докато се усети, че може и да се движи в нея Joy Simple Smile
ето и снимка http://picasaweb.google.com/georgishishkov/awAbhK#5357542636194945362

Лека вечер от нас!

# 100
Ради , много са ви хубави всичките снимки! Все така щастливи да сте, както изглеждате!

Нещо мъдрим, утре ще идва едно момче , което с това се занимава - да вземем един климатик за хола, 12-нещо си там, и за двете малки стаи да каже какво да ги правим, защото там и 9 ватовите ще са големи. newsm78

Я кажете като съм давала кисело мляко, сирене, мога ли да дам крем с прясно мляко?Питам, защото Тони не е ял крави продукти до1г, та не съм сигурна дали мога на Дидо да му дам кремче с бисквити, каквото сътворих.

И последно, едно момиче, жена де, с която бях в родилното каза, че отваряла магазинче за детски храни и пампита, до Хладилника се намира, на гърба на Южен парк, ако ви е удобно можете да го ползвате - стига да ви хареса, разбира се. Ще се постарае да държи нормални цените Peace ул Кишинев ли каза... Thinking

# 101
Привет.  Grinning
gala_girl мерси за кафето,аз чак сега ще го пийвам.  Wink
Честита 7 месечинка на Калоян.Да е много здравичък и палав.  Wink
Петя благодаря.Ще ми дадеш отговор като си купите и вие.  Peace

Благодаря на всички за отговорите за проходилката!   bouquet
Днес имахме напредък.Започнахме да се движим,само че назад.  Crazy Скъсала съм се от смях с Биси днес.Не знам защо напред и е трудно да се движи,а само тропа по пода.Обаче назад започна да се придвижва и като го прави се обръща и гледа назад  Crazy сякаш паркира.А с едната ръка държи кормилото (има нещо подобно на проходилката).  Joy
С баща и много и се смяхме и той вика "това е първата жена,която виждам да се движи успешно назад!" След като се изкашлях добави "добре де,втората!"  Joy Joy Joy Joy Joy
Та така,утре ще се отчета със снимки да ни видите.

radi81 и Жорко е много щастлив на снимката.Тази доволна усмивка ми е много позната.  Grinning А проходилката ви е страшна.  Peace

Мимина пак ще го кажа-живот си живееш.  Laughing Искам и аз така.  Flutter

Чаена ние се топлим изцяло на ток и сметките обикновено са ни не повече от 450лв.  Peace

Спокойна нощ на всички!  Wink

# 102
  • София
Здравйте майчета
San4es, добре, че се е разминала леко принцесата и не е нещо сериозно  Hug И все пак бързо да се оправя  Hug
Оф, мимина, като те слушам, чак и на мен ми се приисква един такъв ден  Rolling Eyes От както се е родил Митака, нито за секунда не съм го оставяла, нито пък съм се делила от него. Нали си го гледам сам самичка по цял ден. Нямаме роднини, нямаме приятели Rolling Eyes Но, определено човек има нужда от един такъв разтоварващ ден  Peace
radi81, казах ти го, ама пак  Grinning Много ти е хубаво момчето  Heart Eyes

Честити месечинки на сладките дечица   Tada

Тук, при нас са ужасни жеги и едвам се диша. Навън е мнооого влажно и задушно, направо не се диша ooooh!
Майчета, искам да ви питам нещо. Митака има нещо като лишейче на бузката или екзема, незнам точно какво е  newsm78 Стои вече повече от месец. Ходихме на лекар. Каза ни, че може да е причинено от нещо ново, например шампоан, крем, някаква материя....Даде ни крем за мазане, кортикостероиден. Знам, че от тази група не е хубаво да се маже дълго време. Въпроса е, че като го намажем, се успокоява и след два дена пак е там. Ако разберем каква е причината, ще е по лесно, ама все още незнам  Confused
Четох тук в форума, има разни теми....Но все пак исках да ви питам, дали някое детенце тук има такова нещо и ако- да, как лекувате  Thinking

Благодаря   bouquet

# 103
Ехх, Петя, съчувствам ти, много е кофти така като няма кой да ти помага, аз много пъти вече съм го оставяла Жорко, но всеки път е когато ще излизаме и на следващия ден вместо да съм по- отпочинала съм по - изморена... и ми се пи Embarassed а за лишейчето дано да се оправи Praynig Митака е голям сладур!

Мерси много за хубавите думи на всички мамита!!!  bouquet И вие всичките сте много готини!

Чаена, и аз съм давала сирене и кисело мляко вече и ми се струва логично да няма проблем с кравето прясно мляко, но пък може би има някаква причина всички да го отричат до 1 год. newsm78знам ли....

Лека Simple Smile

# 104
 Simple Smile

Петенце на Крис му се появавят от време на време подобни неща имаше на ръчичката...сега гледам на крачето се появило  Rolling Eyes изглежда като малка неравност без цвят е, както си е кожата но релефно..дано си ме разбрала. Педито каза че се получава понякога при бебета с по-суха кожа и ни изписа Нахткерцен на д-р Тайс. Ако ми позволиш съвет не мажи с кортикостероид, потърси друго мнение Hug

Санчес радвам се, че нещата са добре  Hug

за тока майка ми се отоплява само на ток и плаща в порядъка на 150-200 лв. като е и на бойлер Peace ние сме на комбинирано отопление парно и климатик и пак тока ни е около 100 лв.

за проходилките не мога да кажа нищо, защото няма да ползвам а пък и той като изобщо не се кефи на бънджито имам съмнение че и в нея ще седи....

Общи условия

Активация на акаунт