Лято, слънчице, море- ДЕКЕМВРИйче дупе ще пече!

• 11 425
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Честити месечинки на порастващите днес сладури!Да са здрави, послушни и много щастливи   bouquet !

Благодаря Ви момичета за пожеланията!Да ви се връщат многократно   bouquet  Hug!

Мимина  Joy като се замисля и аз  #Crazy наистина са доста  Crazy! Hug

# 76
Ееее, Ани! И вие като нас. Ние на 20 август правим 13г заедно, но на 6 септември 6г от сватбата.
Честита годишнина! Бъдете до края един до друг и се обичайте!!! Hug

# 77
  • София
Днес празнуваме 1 година от сватбата и 13 години заедно!

Ейй, Ани, браво на вас мила  Heart Eyes Пожелавам ви океан от любов   Two Hearts  Бъдете винаги заедно, все така щастливи и тримата! Цунки за сладурката Габи  Kissing Heart

# 78
  • Пловдив
Чаено момиче Петя  Hug благодаря, да се връщат пожеланията Ви на Вас и и семействата Ви.Чаена не ни е фатално числото 13 май  Heart Eyes!Аз ще ти честитя на 20 , че мама е рожденичка тогава и ще го запомня това кръгло число  Flutter !

# 79
Здравеите,имам един въпрос кошниците за бебчетата има ли как да се захващат за седалката като се возят бебчетата в кола както са столчетата например или не се захващат ,ще се радвам да ми отговорите.

# 80
Aни, честита годишнина!
Бъдете винаги много влюбени! Страст и топлина! Hug  bouquet

Ради, много готино семейство сте! Heart Eyes
Да сте все така усмихнати  Hug

Зари, честита месечинка на малчо! Да е здрав и игрив Hug

Чаена, супр снимки Simple Smile

Мая, кошниците се слагат с лице към седалките, има процепи, през които минава долната част на колана. горната остава неизползваема.

# 81
  • София
Здравеите,имам един въпрос кошниците за бебчетата има ли как да се захващат за седалката като се возят бебчетата в кола както са столчетата например или не се захващат ,ще се радвам да ми отговорите.

Разбира се, че се захващат, как иначе. Имат си основа, която се прикрепя към седалката и си стои там. Като вадиш кошницата, основата си остава закрепена, тя не се маха  Peace

# 82
Мая, явно вашата е без основа. Кошницата има отазд една джаджа, през която колана се провира, както и отстрани има, където отново минава колан. Значи кажи ми каква ти е кошницата ко искаш. Иначе се слага с лице назад, т.е . не гледа движението, за да е по-сигурно.  Представяш ли си ако не се захващщаше при удар как ще се метне кошницата, затова си се закача и обикновено има лепенка на кошницата коланът къде как минава схема демек.
Ани, на 20 август правя 30 години също така! Laughing
Йо, мерси! Hug

# 83
Здравейте аз тези дни все по нощите се включвам  Laughing
Ани честита годишнина!Пожелавам ви много любов,хармония и още няколко по 13 да празнувате все така щастливи!    bouquet (и на мен вече 13 ми е на късмет  Heart Eyes )
Чаена страхотни снимки,Дидо е голям сладурчо.
eses белтъка и аз знам след годинка.Аз и за жълтъка бих изчакала края на лятото.  Peace
Karacheviyska  честита 8 месечинка на Митака.   Party Time

Момичета днес купихме проходилка на Биси.Голям кеф,голямо нещо...  ooooh! Тя направо се шашна,чудеше се къде да пипне по напред и с кое първо да си поиграе и чесно казано не я използва по предназначение.  Joy
Та имам въпрос към вас.Бебоците ви кога започнаха да се придвижват с проходилката?  newsm78
Според мъжо още не била осъзнала какво се прави с това "чудо"  Joy

Айде лека нощ и спокойни бебчета.  Heart Eyes

# 84
  • София
Рени, честита ви проходилка   bouquet Дай да я видим мацката как се радва де  Wink
Иначе на питането ти, не мога да дам отговор, защото ние все още нямаме такава. Ама все си мисля, че ако му вземем, ще се придвижва по малко, защото е много шавлив и краката му не се спират, все са в движение  Crazy Mr. Green
Предполагам, че Биси като се усети, че може да се движи, ще има да я гонииш Laughing

# 85
  • Кърджали
Добро утро  ето по едно кафе за събуждане

# 86
  • София
Добро утро мамчета.
Гала, благодаря за кафето.  Hug

Аз днес да почерпя, че моят Калоян става на 7 месеца.

Лек ден на всички  Hug

# 87
mira_georgieva ,4естита ви месе4инка
rrhh-Ани ,с малко закъснение,4еститави годишнина,пожелавам ви вси4ката любов на света и малката Габи мнооого мноого да ви радва
Рени,немога да ти отговоря на потанката,тъй като Марти само първите минути беше доста изумен от "4удото" и веднага запо4на да се движи

# 88
Добро утро и от нас!!  А нещо не е много добро при нас, след Т преди два дни, днес вече имаме една сочна кашлица и отиваме на лекар след половин час.... Дано да не е нещо сериозно, иначе е весела и си хапва, но вчера понамали количеството!!  Милата ми мишчица!!

maya1982 нашата кошница няма основа, само колан минава зад нея в едни ушичик, разбира се в обратна посока на движението се поставя и плътно придвижваме предната седалка назад, за да е максимално устойчива кошницата.

Честито на годишниците, да сте живи и здрави и много шастие и любов, и най-вече бъдете приятели Hug

Малиииии Чаена, каква си ми младичка, то вие всички сте ми едни младичкииии Hug Laughing Laughing

Айде стискайте ни палци, да се оправим бързо!!

ПС: Свеки ми е на гости, ама за това отделен пост ще има хахахаха

# 89
Момичета днес купихме проходилка на Биси.Голям кеф,голямо нещо...  ooooh! Тя направо се шашна,чудеше се къде да пипне по напред и с кое първо да си поиграе и чесно казано не я използва по предназначение.  Joy
Та имам въпрос към вас.Бебоците ви кога започнаха да се придвижват с проходилката?  newsm78
Според мъжо още не била осъзнала какво се прави с това "чудо"  Joy

Айде лека нощ и спокойни бебчета.  Heart Eyes
Осъзнава. Галка си ходи съвсем спокойно с него и отваря чекмеджетата в кухнята. В началото ходеше с двата крака като жаба, но сега си придвижва като голям човек, даже в момента дойде до мен и ме дърпа за тениската  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт