Лято, слънчице, море- ДЕКЕМВРИйче дупе ще пече!

• 11 425
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро и от мен  food002  food010
svetlanka. колко още ще ни побеляват косите,те затова родителите ни са с беле коси/"от хубаво"/.С баткото какво ли не съм преживяла,ама да са здрави.
Нинка ,честито ви християнче!Мн.е сладак Никола.
Мен нещо ме е нападнал един вирус ли незнам,лошо ми е и цялата се потя и то лятно време -ужас!

# 256
Нинка честито ви християнче!  Grinning Много са хубави снимките ви,прекрасно семейство сте.
.svetlanka. ужасна случка  Hug И Биси се изправя вече в проходилката и се накланя...всеки път се притеснявам да не се обърне,но си мислех,че не може да стане докато не прочетох поста ти.  Confused Съгласна съм с bella 99,че има още мноого да ни побеляват косите.  ooooh!
bella 99 бързо да се оправяш от този гаден вирус!  Hug
Каква е тази пуста тема днес?  Crazy Къде са всички? Сигурно по разходки. Sunglasses
Биси сега спи и най-вероятно ще излезем следобед.

# 257
Добър ден!
Болните да оздравяват и вирусите да се къшкат! Hug
Светланка, случват се и такива работи. Много рано си изхвърлила проходилката? Crazy Просто има и неприятни случки, важното е да не става голяма беля. И то столчетата ще падат. Измислете предпазни колани Peace
Нинка, честит ви християнче! Да е добро! Ние отложихме кръщенето, понеже при нас е сложно. Минимумът гости се очертава 20 човека, не ми се мисли. И така е като сме орязали роднините, щото иначе ставаме 35 Rolling Eyes

# 258
Нинка честито ви христянче!!  Браво на юначето, много е готин сладура!! Да ви е жив и здрав и само да ви радва Hug

Ние и без проходилка сме с челенки навсякъде!!

Отивам да се успиваме!!

Лек ден на всички

# 259
  • София, в момента в любимото ми село Железница
.svetlanka. добре е, че на Никола му няма нищо, а за белите коси не ми се говори.

bella 99 да се оправяш бързо, че тези вируси са ужасни.

Никола направи белодробен спазъм нощеска и от кашляне се задушаваше. Вече сме на антибиотик и Вентолин и е по-спокоен. Иначе е весел и щастлив и се щура с проходилката около Йоана като луд.

# 260
Здравейте!  Grinning Тия дни хич нямах време за компа,но ви изчетох по диагонал  Embarassed Дори нямах време да седна да почерпя за имения си ден...то пък и не ме бива във виртуалните почерпки  Laughing
Голям гуш на малкото бисерче на Рени и за всички други болни мъничета,за които не съм разбрала! Hug
Нинка,честито ви християнче! Grinning
Будапеща,съжалявам... Confused Успех следващия път  Praynig
Петинка, Hug
Амбър,окуражи ме за кухнята  Sunglasses днес купих купони за Диман и от другия понеделник и той е на кухня! Party
Орли,радвам се да те "видя"!  Wink
Моето Диманче е добре,аз също,каката ни е неспокойна последните 2-3 нощи,но и това ще мине...явно в повечко й идват емоциите през деня  ooooh!
Айде,хубав следобяд от нас! Hug

# 261
Eeee,Нинка, нищо не каза! Sad Що така това дете бе? Много е неприятно, знам го. Ако имате инхалатор вентолинът е супер препарат, много помага. Дано е за пръв и последен път!!!! Hug

# 262
Ох Нинка настръхнах. Confused Дано никога не се повтаря!  Praynig
мимина благодаря,миличка.  Hug

Ние сега сме го ударили на песни в проходилката.  ooooh! Не знам от къде го вади този глас.  Joy
Биси вече хвана цаката на проходилката  и 'подрежда' из целия хол  ooooh! Crazy Грижи се мама да не скучае...
Ето няколко снимки да ни видите как седим прави!  Heart Eyes

http://rbbivanovi.multiply.com/photos/album/32#6  1crib

# 263
  • София
Привет мамчета.

Нинка, бързо да се оправя Никола.  Hug

bella 99 , бързо оздравяване.  Hug

На Калоян едното зъбче вече боцка от едната страна и скоро май ще пробие нацяло.  newsm44 Скоро и ние ще се присъединим към отбора на зъбатите усмивки.  Laughing Другата новост е, че вече пълзи по спалнята, но за сега прави само две придвижвания и пада на едната страна по дупе.  Joy

# 264
Привет, привет  Wink

Честито християнче Нина, да ви е жив и здрав   bouquet и нашето кръщене трябваше да е на 15-ти ама го отложихме....  Rolling Eyes племенника ми е на Вентолин от много малък, искрено ти съчувствам и се надявам бързо да се оправи твоето юначе!

радвам се че болничките вече оздравяват, дано няма скоро такива негативни емоции Praynig

честити месечинки на всички, както и празници които съм изпуснала   bouquet

честито зъбче на Калоян да са му бели и здрави   bouquet

и аз по този повод да почерпя за 3-тото зъбче на Крис

Будапеща не помня дали писах вече, но много съжалявам!Кураж и успех следващия път  Hug

дано нещо не изпускам ама ще чета по-късно..

# 265
Здравейте,мамчета!Чета ви редовно,макар да не пиша редовно.
Нинка,честито ви християнче и да се оправя милото мъниче.
Всички болни бебоци и мами да се оправят бързо,че разходки ги чакат.Честити месечинки на всички декемврийчета.На всички озъбили се мишлета да са им здрави и бели зъбките.Моята Криси е вече с 8 зъбчета-няма да ви разправям как хапе.Много е палава,за секунда не може да стои на едно място.И да ви се оплача-не иска да стои в никой друг освен в мен.Останах без ръце,и в количката се криви все още-нямам една спокойна разходка с нея.Ама да ми е жива и здрава като порасне няма да е така.Лека вечер и поспаливи бебчета!

Последна редакция: пн, 17 авг 2009, 21:18 от dorellia

# 266
  • София
Моята Криси е вече с 8 зъбчета-няма да ви разправям как хапе.
Лелее, ама браво на вас. Кога ги докарахте до 8  Crazy Браво, браво  Peace

.svetlanka., аз ако бях на твое място, също бих изхвърлила проходилката или поне не бих го сложила отново  Rolling Eyes  Добре, че Никола е добре  Hug

Никола направи белодробен спазъм нощеска и от кашляне се задушаваше
Оф, на мен пък от такива неща ми побелява косата  ooooh! Браво на детето, че е весело и си играе. Нинка, стискам палци за бързо оздравяване  Praynig  Hug

Честито зъбче на Калоян   bouquet
Честито 3-то зъбче на Крис   bouquet Еми, гледах клипчето на Крисче, май инвестицията в проходилката не беше добра, той милия направо си ходи вече  Crazy Мисля, че сте вече за колело  Grinning  Hug

Didi*, надзърнах и във вашия сайт. Браво на Иви, вече спокойно си лази момчето. Сега мама ще има да го гони из цялата къща  Crazy Hug

При нас нищо ново- ядем и растем  Mr. Green

# 267
Честито на християнчетата, да растат здрави, щастливи и свободни да живеят както искат!
Влизам да почерпя, че днес нашият батко става на 4 години да ни е здрав и весел!

pacifier Misc Baby Bottle  party023 newsm59 nbirthday Wine Glass beer3 cook cook
Лека нощ   love001 newsm46 smile3524

# 268
  • София
Току що направихме сефтето на гърнето  newsm44

Много съм щастлива  Mr. Green

КОКА, да ти е живо и здраво детенцето и много да ви радва!  newsm59

Последна редакция: вт, 18 авг 2009, 07:21 от petya_

# 269
  • София, в момента в любимото ми село Железница
KOKA да ви е жив и здрав.Желая му едно прекрасно детство изпълнено с игри и забавления!

Петя браво на Митето! Hug

Общи условия

Активация на акаунт