Споделете 116

• 20 859
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Някак не ми върви "леке" за жена, но не ми се мисли синоним.  Според мен и жените са си същите две групи.  Стига с това- мъжете така, мъжете иначе! Twisted Evil

# 121
Мръсници такива. Аз от 25 до 30 родих второ и завършвах вишУ.
Ео слушай ги! Това с вишУто и бебИто си е просто голям майтап.

3-4 приятелки и се оплаква. Аз никога не съм имала приятелки. В оня смъисъл на думата. Да си говорим за дребни неща по телефона, да ходим заедно на пазар и да се редуваме да си спим по къщите (една спа у нас, ама друг път ще ви разправям). И на мъдростта също й дай 2-3 години почивка. Като се сетя какви немъдри 3-4 месеца от живота си имам.
МЕСЕЦА!!

Дуци - може би "личен" /видях, че вече са ти отговорили, ама да покажа, че и аз знам/

Дренка - "парцал" става ли?

# 122
  • Boston, MA
А, между другото, наскоро ми мина една (сигурно ужасна за този форум) мислА - много обичах децата от малка, винаги съм се занимавала с тях, откакто имам собствено, че и второ на път, не са ми толкова любими. Не ме разбирайте погрешно - обожавам ги моите, живота си бих дала за тях - обаче деца като концепция вече не ми е толкова привлекателно. Та така, авно не съм била чак толкова майчински материал, колкото си представях...

# 123
Даже според мен,когато жената
стане майка по-късно е много по-
грижовна.
Аз родих на 25,и не съм мама за пример.

# 124
Това си зависи от човека.
Чувала съм, че по-възрастните майки имали повече търпение, но пък други казват, че не е вярно, вече били поизнервени от живота.

Аз пък станах майка току що навършила 22. Родата ме нарича "майчица" още преди да родя.

# 125
Такъв потоп не съм виждала през живота си! Сама съм в сградата, а сигурно и от завода са си тръгнали от по-рано. Не мога да отида до колата в пороя /още по-малко да я карам/, но за сметка на това прозорците й са отворени - може да доплува до прозореца. Очаквам Gord /Рокси, така по-добре ли е/ да ме спаси. Споделям страх.

п.п. Всъщност не може да доплува. Може да потъне. Какво ли не прави страхът с човека.

# 126
  • Boston, MA
Първото родих на 34. Търпение сигурно имам повече, да. Повече премислям и обмислям нещата - най-вече по въпроси за възпитанието - което си има и положителните, и отрицателните страни.

# 127
Абе тая "шега" не е моя. Груба е, но не е моя и авторските права не притежавам. Знам, че казана от един, и казана от друг е различно.
Много съжалявам, и се извинявам на Ео.
За Калин@ ми е ясно, тя винаги е готова да ми играе брадва у вратните жили. А другите?

# 128
 И другите така! Като стане дума за чувства и деца и вадим жилото! Улавям се да ме поема стадното чувство и да ме носи! Добре, че по някое куче има да ме изважда от овчяата кожа.
 Ео, много вглъбена в идеята ми звучиш. Имам приятелка мина през всички перипетии на забременяването. Накрая каза ще осиновявам и се отдадоха с мъжа и на почивки и ваканции и взе че забременя нормално след 10 год. медицински процедури и перипетии. вече година е щастлива майка. Има нещо дето ни се случва в женскит глави.

# 129
  • Boston, MA

Ай ся. Не бъди дете, не го приемай лично. Много безчувствено прозвуча шегата, но - извини се, Ео прие извинението, да даваме нататък.

Защо се чувствам длъжна да пиша толкова много тук, защото пуснах темата ли? (това може би ми е третата тема пусната във форума за ...4  години).

# 130
Шестата.

# 131
Заради теб, Вълк, се замислих, колко ли хора са ми проверявали профила и са ме чели назад.

# 132
Вълчо=Профайлър  Mr. Green

# 133
  • Варна
Ео, не ти е виновен Ицото. Ако наистина искаше нещо, ни Ицо, ни дявол щяха да те спрат. Ти самата си смятала, че най-добре да се съобразиш с него. И въобще, щом ти е домиляло за деца, знаеш ли колко съфорумки си търсят някой да им погледа отрочетата за час-два? Като си начешеш майчинската краста, после ще се наслаждаваш повече на живота си като свободна жена.

Няма да забравя как срещнах един познат в деня, преди жена му да роди с цезарово. Изглеждаше угрижен. Питах го - за жена си ли се притесняваш? А то какво било - човекът се чудел сега ли е моментът да става баща или не... Малко късно се беше сетил. После, разбира се, беше чудесен баща.

Всеки го гони страха, преди да започне нещо непознато, и жените, и мъжете.

# 134
Туристите се завърнаха от последния си ден на зелен лагер окъпани от дъжда, изпълнени с впечатления и нови познания. Още ми кънти в главата бодряшкото "Ой ла риии, ой лариоо".
Темата кой, кога, защо и от кого да роди, ми е адски неприятна. Който, когато. Смятам, ще ме разберете, при положение, че родих първото на 31 и второто на 35 г. И добре, че стана така, защото щях да бъда идеалната майка- идиотка.

Общи условия

Активация на акаунт