Споделете 116

• 20 839
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Абе честно,
я някой мъж да ме светне що не щат?!
Нито те ще ги носят, раждат, нито те ще ги кърмят, няма и толкоз да ги гледат, колкото на нас се пада...?!
Ква им е драмата, не ми е ясно.
Като им писне, зарязват ни с детето и на, воала, пак свобода.
 Rolling Eyes
Само 1 човек познавам, който е искал децата си, преди да се случат.
И след развода останаха при него  Laughing
Всички останали са били потресени от новината, а после - обичливи и грижовни...
Говоря за хора, малко по-големи от мен в обкръжението ми...
Ти наистина ли се досещаш ЗАЩО не щат, Ео?

Не е до раждането, нито до носенето, нито до кърменето. А до ОТГОВОРНОСТТА , която ЩЕ ТРЯБВА да поемат.
До отказването от предишния начин на живот.

До намаляването на харчовете за ненужни неща, които си е позволявал в ергенския живот.

Да продължавам ли още списъка?

# 106
Питаш, искаме ли ги?
Аз се жених на 25, момичето ми бе на 23, точно след година имахме чудесна щерка, след още три годин - чудесен син.
Така си я караме - чудесни и до днес Grinning

# 107
Фреш, до настройка е.
Никога през живота си не съм искала друго.
За това се измъчвам така.
Всичко останало е било на съвсем заден план.
И за това не знам какво да правя с  живота си и всичко друго ми е безразлично.
И правя глупости... Rolling Eyes
Никой не ме натиска и не се вайка покрай мен, родителите ми имам предвид или роднини някакви...
Просто в мен е това ужасяващо чувство.  Rolling Eyes
Не очаквам някой да ме разбере, защото, предполагам, много малко хора имат точно такъв тип настройка.

# 108
Не, не мога да се сдържа...
Ео, ти сигурна ли си, че наистина го искаш толкова много, с всичките плюсове и минуси? Защото мисля, че ако това ти беше мечтата можеше да забременееш "случайно", да осиновиш дете, да станеш ПР, колкото и да е трудно. Не търсиш ли някой, който да сподели с теб отговорността и задълженията, защото самата теб те е страх?

# 109
Не.
Вече не.
Случайно въобще не ми е ясно как  Laughing
Ако можеше да стане случайно, да е станало вече, не се късаме от пазене.
Дете нямаше как да осиновя досега с Ицо до мен.
Бях решила ако не стане до 26тия ми рожден ден, да се разделя с Ицо и да подам молба сама.
Сигурно така и ще стане.

# 110
Обкръжението ми (тогавашното) започна да се жреби на по 16. И аз едвам устисках (и то защото побегнах) до пълнолетие. Че и малко след.
Никога не съм си мислила, че аз съм в грешка, а те -правилно раждат, щото са повечето.
Ео - изтегли си " Сексът и градът", " Приятели" и "4 сватби и едно погребение" - хората вече се оплождат след тридесетте. Бъди Европейка, даже още по на Запад - бъди Американка!!!!  Hug

Рокси - мисля, че Ео си е втълпила, че никога няма да срещне подходящ мъж, а ако изневиделица този мъж се появи, тя ще е прекалено стара и грозна, за да му роди бебе. В такова състояние изпадат всички (без да разделяме папалам)

# 111
 Joy
Европейка като едното нищо ще стана, само Нинтендо Юръп да скокнат, па да ме прегърнат.  Laughing
Американка много трудно. И много далеч.

# 112
Някой по нагоре беше казал,че Ео звучи,
като 47 годишна.Ами вярно е!
25години изобщо не са много.Време има.
Не,че съм "За"европейската или американска
тенденция,жените да стават първескини на 42г.,
обаче не трябва човек да се тормози излишно.

# 113
На 25 умирах от ужас, че може да забременея и да разваля хубавите си години с чистене на бебешки дупета. Еовин, стегни се!

# 114
Joy
Европейка като едното нищо ще стана, само Нинтендо Юръп да скокнат, па да ме прегърнат.  Laughing
Американка много трудно. И много далеч.

Скъпа, на мен още от 18 годишна ми тиктака часовника в главата....Обожавам децата, но чак да се втелясвам. Naughty
Тази година навърших 30 и имам до себе си невероятен човек. Обичан мъж, но и страхотен приятел, най-вече пич.
Те мъжете са две групи за мен: ставащи и лекета. Това е. Просто и ясно. Joy
Най-важното е да се отпуснеш. Живота няма нужда ти да го нареждаш. Този пъзел отдавна е нареден, пиленце.
Не се тормози ами дай газ на удоволствията. Като не е с този мъж, ще дойде правилният.
Ако ли пък не- и сама става.
Божа работа е това с децата. Дали си готова психически е много важно, но не го мисли по цели дни и нощи.
Радвай се, че си на 25- млада, хубава, чаровна и най-вече свободна!!!!
Освободи се от ненужните мисли и емоции. Всичко ще се нареди. Hug

# 115
 Да и аз като Флор, беше ме страх на 25, ама мнооого ме беше страх! За това родих на 30 и като се сетя от 25 до 30 много добре си изкарах.
Да поясня, че около мен също не бързаха да се плодят. Ако обкръжението ти се е разраждало и може да те хванат стрелките за гушата и да ти тиктака в главата от сутрин до вечер.

# 116
  • Boston, MA
Ео, пак ще ти кажа, разбирам какво си мислиш, била съм на твоя акъл на 20 и няколко, обаче и на мен от 25 до 30 ми беше най-веселото.

Само щуротии недей да правиш на своя глава. Представа си нямаш как сама се гледа дете.

На 30 е ОК за дете, над 40 не бих препоръчала. Ако обаче така стане, не е края на света, все пак.

Жозо, стига мари, а жените да не би да нямат отговорност... и не намаляват харчовете. И изобщо, слушайте Рокси, за кой ли път.

На Вълка пък кой не вземе да му тик-така... по другия повод. За бой си, ей.

# 117
Има ли дума "персонализиран" на български?

# 118
Има ли дума "персонализиран" на български?

Мда, в смисъл на нещо с личен характер, напр. персонализирана информация.

# 119

Аз нямам и обкръжение .
3-4 приятелки имам, които не са при мен,от които, дръжте се, аз съм най-мъдрата и тази, която им налива акъл .
И забавления нямам общо-взето.
Аз съм си темерут, който обича да си стои вкъщи.
За което дружно можем да благодарим на Ицо, щото преди не бях такава  Laughing

Има такава дума, Дуци.

Общи условия

Активация на акаунт