Споделете 116

• 20 834
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Аз пък като свекърва ( упражнявам се отсега  Mr. Green ) ще й кажа на Ео хич да не бърза, тухлите се подреждат една по една докато се получи стена. Ще ударя на Вълка един виртуален отрезвяващ шамар и ще се захвана най сетне за работа.
Снощи си бях надула музиката и за малко да не видя един червен светофар, улицата беше съвсем пуста. А точно след светофара се бяха спотаили органите на Реда. Провериха ми документите и ме пуснаха по живо по здраво  Grinning.

# 91
  • Кацнала на едно дърво.
Попътен вятър на Янтра! Hug
И Дуци да внимава с бухалките, че... пръстче по пръстче... Laughing
Флор май не е станала още, като гледам. Whistling
А стрина Василиндра е станала в ранни зори, спортувала й, месила й, работила й, иху! (Трябва паметник да си направя, крайно време е.)
Споделям, че в магазина се загледах в някакъв надпис "гурме". Я да го видим, какво е туй гурме! Затичах се аз, да не го отърва (може да е последното, пусти социализъм, не пуска).
А то било котешка храна! hahaha

# 92
  • Варна
И аз тия дни си мисля за Бу, септември вече наближи.

Ео, много си си добре така, толкова си млада още, че няма накъде повече. Щом искаш дете, разбира се, че ще го получиш.

Вълк, имаше една книга "Дневникът на Бриджет Джоунс", където Бриджет беше постоянно тормозена от близки и познати точно с твоята култова фраза "Тик-так, тик-так".

На теб би ли ти харесало да ти повтарят: "Вдигаш ли още самолета или вече си вовеки на пистата?"

Дуци, съжалявам за пръста ти, дано се оправя бързо!

# 93
Ми не, ама... Rolling Eyes
Просто...
Абе нищо, не мога да го обясня.
Ще изчакам още малко и като ми писне от простотиите на всички, ще ги разкарам и ще си осиновя дете.
Това си мислех и аз няколко месеца преди да срещна мъжа ми.
Освен това тази ти връзка е твърде прясна, недей така, дай му време на човечеца.
Много е говорено на тема "мъжете и желанието за дете", там се действа полека, с перце.С дипломация.
Та ти....нямаш още 28. Горе главата.

# 94

На теб би ли ти харесало да ти повтарят: "Вдигаш ли още самолета или вече си вовеки на пистата?"

A, баш! Laughing

п.п. Василиске, Флор май мина и пита за Алка Зелцер сабалем.

# 95
С Винаги-правия се разбрахме по въпроса с брака на втория ден от началото на ходенето ни.
После спокойно си походихме няколко месеца, взехме се, поживяхме няколко месеца и хоп  бебе. Точно като си мислех, че съм повредена и никога няма да мога да имам деца.
Добре че тогава го нямаше форума.
Щяха да ми направят графики на температурата, урината, потта, подстригванията,....., и да заключат, че средата ми е негостоприемна вероятно.

Ео все лесното търсиш нали? Я да се напънеш сама да си родиш, като му дойде времето  Laughing
Вълк аз те подкрепям. Те младите не си правят сметка, че времето не чака. Току се завъртиш и младостта отлетяла. (мамка му)

# 96
Споделям тотална липса на нет, след гръмотевична буря в сряда.
Проблемът се оказа по-сериозен, от колкото допусках.
Това ме влудява. Май съм пристрастена.  Thinking

# 97
Ео, стига, бе! И по- зле има, да знаеш- по на 33 са вече, ни мъж- ни дете. Ама им харесва така.
Снощи се наложи да накажа дъщеря си, в резултат на което днес ме засипва с "писма' със следното съдържание: "Искам да те оспокоя, но няма как." "Искам да съм далеч от тези наказания"
Ч, Я и З са написани огледално.

# 98
Ми то като гледам, и аз до 33 ще го откарам.
Ма няма да ми харесва. Rolling Eyes

# 99
Ео, я не се таковай. Сестра ми и приятелката ми са още без деца, дори сериозни връзки нямат - не че не ги търсят и искат. Няма да им съобщавам годините, но са баш повечко от твоите. Не са се отчаяли обаче, което искам да подчертая. Уф, че си. Hug

Нищо не знам за рибите. Пак казвам. Стана ми интересно как за няколко месеца почти пълна изолация /апартаментът е бил напуснат и почти непосещаем/ тези риби са оцелели и дори имаха поколение. Само три възрастни, а всички останали бебоци - това сварихме /ударението пада на първата сричка/. От една седмица имаме и ново рибоче - едничко. Интересът ми е напълно сериозен. Все пак на мен дължат живота си. На Горд само хубавото и чисто жилище.

Благодаря за информацията относно подстригването. И аз ще минавам под ножицата тези дни.

# 100
Оле, тая тема с децата колко ми е болезнена и аз вярвам, че "няма да му дойде времето", но поне съм си решила проблема с "мъжете и (не)желанието им". Еовинче  Hug. Премести си го в другия крАчол!

# 101
Абе честно,
я някой мъж да ме светне що не щат?!
Нито те ще ги носят, раждат, нито те ще ги кърмят, няма и толкоз да ги гледат, колкото на нас се пада...?!
Ква им е драмата, не ми е ясно.
Като им писне, зарязват ни с детето и на, воала, пак свобода.
 Rolling Eyes
Само 1 човек познавам, който е искал децата си, преди да се случат.
И след развода останаха при него  Laughing
Всички останали са били потресени от новината, а после - обичливи и грижовни...
Говоря за хора, малко по-големи от мен в обкръжението ми...

# 102
Аз пък не я разбирам цялата тая вайканица с биологичния часовник. По света и на 40 раждат първото си дете, пък тук е голям проблем ако на 24-25 жената няма деца. И тези, които са го направили, не пропускат да натякват това на другите, които по една или друга причина не са.
На всеки когато му дойде времето. Мен например мисълта за бебе точно в момента ме ужасява. Не съм мъж и съм на годините на Ео и на прекрасната. Винаги съм смятала, че децата ми трябва да имат баща обаче.

Споделям каръщина ...

# 103
Забременях на 26, непланирано. Горд беше на 27. И беше горд от самото начало. Кураж, надежда и търпение. Няма страшно.

# 104
Защото, Ео, на мен би ми било обидно да ме използват като донор ако бях мъж. И изобщо самото поставяне на темата "искам го, защото АЗ го искам" си е гадничко.
Люсил, вземи му тури един пълен член на твоя човек, че направо ми е гадно да чета така.
И изобщо цялата тема suckz яко. Децата не са средство, нито мъжете, нито жените.

@Жоз, животът ти със сигурност ще е една идея по лек ако не делиш ХОРАТА на МЪЖЕ и ЖЕНИ.

Общи условия

Активация на акаунт