Споделете 116

• 20 896
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Мислех, че в темата се пие, а то съм попаднал в Готварския. Мъка.
Този път води към Дюкан, знам, че знаете, но да ви го напомня.

# 436
  • Варна
Е де, Ео. Знаете ли кое нещо е чудо? Жена да мине покрай витрина и да не се огледа.  Grinning

Наздраве, Антонио. Неудобно ми е да споделя, че от сутринта мечтая за мартинито в хладилника. Обаче спазвам благоприличие, реших да мине 12 все пак. А когато 12 все пак мина, реших да устискам до довечера. Волеви човек съм, няма спор.  Crazy

# 437
Точно там мислех да проверя, защото от там ми е формата за кекс.  Joy За мен такива събития са си исторически  Crazy

Благодаря ви за инфото Simple Smile

# 438
Много е антипросперитетно и изобщо
лъха на тотална липса на класа,но споделям,
че никога през живота си не съм пила
мартини,бейлис и кампари.

# 439
От трите изброени, последното не ме кефи много, а другите две не са ми сред любимите.
През пролетта много се запалих по амаретото, но иначе обичам чистокръвна водка или ромец.

# 440
Ето, и това амарето само съм го чувала.
Най ми върви чист бърбън.Много и с много
лед.

# 441
Флор, не е в стила ми да провокирам. Мой патент са единствено отговорите. И никога няма гаранция дали и как ще отговоря.

Антонио, разбрах те, естествено. Но много по-приятно ми бе да го възприема по този начин.

Споделям вкуса Ви към Амарето, Прекрасна.

# 442
Много моля дамите от Бургас или тези, които познават града, да ми обяснят къде се провежда фестивала "Спирта на Бургас" и кой хотел е най-близо до събитието. трябва да мога да се прибера в стаята пълзейки. Благодаря.

# 443
След бърбана с много лед, любимото ми пиене е МАРГАРИТА Simple Smile

# 444
Надприказвах Винаги правия. Фук.
/още снощи, но от сутринта забравих, та затова сега - на спокойствие/
Той много помни, а аз хич. И което запомня, е сбъркано. Та снощи спорехме за забележете! статия от вестник за един пребит човечец. Е - сутринта открих проклетия вестник (снощи го търсих безуспешно) и натрих носа на любимия. По телефона. Щото той си ходи на работа, вместо да издирва вестици на ранина.

Сопрано - джина, който изсипах във фризера ( 1р 9 е) не беше читав. Нисък градус. Дори аз можех да гаврътна литър на вечер. Но ти съсипваш питието с тъпата горчива газирана напитка. Да!

# 445
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=320407.msg8283078#msg8283078 Естер?

Аз от тия женските най-много харесвам Шеридънс.

# 446
Мислех, че в темата се пие, а то съм попаднал в Готварския. Мъка.
Този път води към Дюкан, знам, че знаете, но да ви го напомня.

Aaaa, ДюкЯн не пожелавам никому. Даже на себе си.
За пиенето-тук имаше един рекламен банер на френски нискоалкохолни напитки, поръчах си 2 пъти, много ми допаднаха.
Разкошен коктейл без нужда от повече добавки.

# 447
Другото ми любимо (Спорано се появи и всичко се спиртоса здраво) е мохито, което на някои е любимо само по мода, но не и по убеждение. Обаче с уточнението, че на повечето места го правят гадно някак си. Бърбъни и вискита не обичам.

# 448
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=320407.msg8283078#msg8283078 Естер?

Аз от тия женските най-много харесвам Шеридънс.
Леле лигите ми потекохааааааааааа всичко изглежда от вкусно по-вкусно. Сега не мога да мисля за нищо друго Mr. Green

# 449
И понеже от малък ми викат Мъдреца, измъдрих това, и то заради вас, понеже хуманизмът ми не познава граници:
Превърни Дюкан в клошар! Изпий спестеното от храна!
Е тва е. Би ми се искало и "Пияна жена - весела къща" да е мое, ма не е. Мъка.

Общи условия

Активация на акаунт