Споделете 116

• 20 902
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
  • Кацнала на едно дърво.
Питай трола, дали е романтично.  Joy
Френският прозорец е правен по времето, когато дядо и баба са правили любов.  Joy

# 421
Въпросът ми бе отнесен към поста на Антонио, мила ми Василисня. Не се притеснявам да коментирам думи на Вълчак. Виж, от тези с черния, болднат все ми се иска да се дистанцирам. Но не ми се получава. После пак хвърчат надупчени рози.... И така. Tired

# 422
Айде сега, много добре знаеш, че надупчените рози не са защото харесваш Тони, а защото се опитваш да ми внушаваш кофти самочувствие през него. Не стана. Дет се вика- сама се навря между шамарите.   Wink
ПП. Не съм злопаметна никак.  Laughing

# 423
Романтично, ако вадиш коня от текста. Ако го вържеш (текста, не коня), обаче, с по-горния пост, а аз знам, че можеш, не е.
И кой разграничава и кви рози, че и надупчени и защо хвърчат? Бе, кво става тук, къде съм, помощ!

# 424
Ми като отстъстваш ще се питаш къде си Crossing Arms

Преди малко рязах рози да ги дупча в една гъба, за снимки ми трябват.

# 425
Аха, всичко ми е ясно. Когато Люсил скъси дистанцията, Дуци започва да снима надупчени рози в гъба.
Бързо влизам в час, схватлив съм от малък, ей.
Сега мога да споделя джин-тоник в голяма чаша с много лед. Наливайте се, август отминава, зимата чука на вратата.

# 426
Къде е Умбра, реших да правя мъфини, все още нямам ни форми, ни нищо, но имам боровинки и желание  Laughing Сега излизам след малко да търся форма за мъфини, но от много рецепти нещо не намирам Умбрината, някой случайно има ли я?

# 427
Чакам зимата с нетърпение!
По-добре вино,камина и уют,
отколкото разлял се джин във
фризера и неопределено време.

# 428
Ох, като каза Антонио ЛЕД, та се сетих как преди седмица замразих динята във фризера, уж да я оставя за малко, да поизстине, а то я забравих цели 3 дена.
Естествено, след изваждането и размразяването и се превърна в тотална зелено-розова каша. Sick
П.С. Това е от малкото пиене.

# 429
отколкото разлял се джин във
фризера

Джинохулстваш? Информирах модератор, да знаеш! (поредица от стрелящи емотикони завършващи с три червени, разгневени с вдигнати заплашително ръце)
Освен тва, камина, вино и уют, можеш да си направиш и сега, къв е проблема?
Ама лято зиме не става, да.
Наливайте се, 2012 иде!

П.П. Лалумтамкаксепише, от това е, да.

# 430
  • Майничка
Естер, ако не намериш форми, свиркай - имам. Wink

# 431
Хихи Simple Smile Сега ще изляза и ще проверя в магазините за домашни потреби, дано има освен форма и такива хартиени за формата. Иначе има рецепти де, много даже из нета, просто пред очите ми са мъфините от една снимка на Умбра, ама аз и по нейната рецепта, едва ли така ще успея да ги направя  Blush

# 432
Хартиени има на факелман в големите магазини, Билла, примерно.
Силиконки и твърди форми с дупки (как звучи само...) също има в тез' магазини, но и в домашните потреби.

Споделям, че ме е обхванало творческо вдъхновение, след замисъла на ботушите, за които казах в КМ, сега съм на тема бижута, пак.

# 433
Естер, потърси силиконови форми, една колежка каза, че в тях не залепвало. Thinking

Станала съм ужасна.
Дори в дъжда се оглеждах в сградите Blush

# 434
  • Майничка
Стига бе, №1 на 8г. се справи по една "Готварска книга за принцеси", само й ги опекох, та ти ще се даваш!
Виж в домашните потреби в намалото на "Заимов", срещу будките с вестници, имаше тефлонови.

Общи условия

Активация на акаунт