Споделете 116

• 20 888
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Заради тази тема опуках две малки амарето и се чувствам просперирала вече.
Отивам да се мотам по мокрия паваж, приятна вечерна проверка на всички сподельольовци, без да се обиждате!  Hug

# 466
Форма за мъфини си взех, 12 гнезда, обиколих сто магазина за кошнички, но няма и няма, но понеже формата е тефлонова ще се пекат директно в нея, а после ще му мисля как да ги сервирам. Само, че после се усетих, че нямаме миксер (сещайте се колко често в нас се приготвят такива десерти), а в рецептата си пише миксер, та и миксер поръчах да вземат  Joy Joy Joy Изобщо мойте мъфини станаха като лафа на копчето - балтон, ама важното е, че ентусиазмът ми е на ниво  Mr. Green

# 467
Не ща да чуя за храна до... айде до утре.
Бях на детски РД в еко-парка, за който майката беше направила планини солени и сладки мъфини, кексове, хлебчета и всякакви тестени извращения. И понеже беше малко, бащата ни опече барбекю...
Мразя се...

# 468
  • о`майна лунна нощ е
Искам си в Пловдив.

# 469
До сега по Дискавъри даваха
за мъфините. Дадоха
съд,който е за сместа на 7000
мъфина.

# 470

Не може да става и дума за сравнение между нашето детство и сегашното време.

Вярно е това.
Сега поне има повече възможности за разни
извън класни дейности,което до някъде може
да избегне саксийността.

Ми то това пак е саксийност - контролирана среда, води те баба, взема те тати, има си правила, под надзор си. Не е като да се завреш в задния двор на леля Ани да правиш състезания с охлюви. Не знам, не мога да се примиря с това. Сигурно има място, където децата още могат да са свободни.

# 471
Aварията с нета се оказа голяма. На ниво доставчик.
Да му се не види!
Имаме си вече първите първолашки покупки и постепенно вълнението измести страха. Май!
Сдобихме се и със страхотно ново обзавеждане за детската стая за феята-ученичка.
Радвам се като малко дете.
През изминалият уикенд се откриваше ловния сезон. Съкровището донесе скромен улов - пъдпъдъци, 4 на брой.
Не я разбирам аз тази мъжка страст, ама нейсе.
Поради гузна съвест, че липсваше през почивните дни, без коментар ми купи чантата, за която отдавна мечтая.
Мъже!

Бейлис обожавам, но пия бира. Завиждам на Прекрасната свинарка. Не гарантирам, че завистта ми е бяла.  Mr. Green
А мъфини не умея да готвя.  Embarassed

Последна редакция: вт, 11 авг 2009, 21:16 от Calathea

# 472
И ловът, и риболовът са ми непонятни.
А мъж ми напоследък е доста запален.
Дори пуска някакъв канал по който дават
някакви как ловят риба. Всяка вечер ловят
риби, а той гледа с такъв интерес сякаш
дават криминален трилър.
Calathea, Честита чанта!

# 473
Абе, аз изобщо не реагирах на думата "мъфини", докато не видях Умбрините.
Ама, тя хем умее да ги прави, хем и да ги снима.
Вълчето го пломбират, за кой ли път. Няма година, откак всички зъби ги оправиха, и сега пак - амнайста пломба, два пъти седмично.
70, 50, 40, днес 30 кинта, като за редовен клиент. Ама то стоически трае, пилят, не пилят. Ох.
Веднъж бях взел касета за риболов на шаран във Франция. Ама то било спортен риболов,
демек, пускат ги. Големи амсалаци, снимат се, теглят го и го пускат. Е, като пуснаха един 14 кила,
не издържах и не изгледах докрай касетата.
Тая година за пръв път от много години, сьомгата тръгнала по Сена. Без намесата на франсетата.
Докарали реката до чистота, която да допада на рибите.

# 474
Впянчих се и аз.
Наздраве с бял мавруд!

Споделям и нова милка, знам, че естер ще я оцени Simple Smile

# 475
Благодаря, Фреш, гледам никъде не пише limited edition, така че тая нощ ще спя спокойно  Laughing

Сега за последно ви досаждам с моите мъфини, но имам форма тефлонова както вече казах, сдобих се и с миксер и с такива кошнички, само че фолиеви, не хартиени. Дилемата ми е директно във формата ли да изливам сместа по гнездата или да сложа кошничките пък тогава, за да не вземе да залепне. И ако изсипвам сместа във фолиевите кошнички да ги намслявам ли първо. Извинявам се, ама ....  Embarassed

# 476
# 477
намасляваш с пръсти, поръсваш добре с брашно и го изтупваш.

# 478
Аз искам хартиени формички за ето тези кексчета.

# 479
естер нищо не каза за мъфините, да не ги е прегорила? Или яде тайно и й плющят ушите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт